Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

O man visai neblogas Sebium prausiklis, sekmadieni jau antra nusipirkau ax.gif Gerai nuplauna nesvarumus nuo odos ir tiek, odos man nesausina, netempia ir gerai irnesakyk.gif
Atsakyti
user posted image

Gal kuri bandet savaiminio idegio krema is Hydrabio linijos? blush2.gif Buvau uzklydus akropoli kai konsultante Biodermos buvo, tai ji sake, kad labai geras tas kremas, spalva naturali, ir poru nekemsa, bet nebeturejo nei meginelio, nei paciu kremu lotuliukas.gif uztepe truputi ant rieso, kad paziureciau spalva kai isryskes, bet man ant to rieso kazkaip sunku suprast buvo g.gif Tai gal kas jau isbendet? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamarele: 22 spalio 2009 - 16:12
QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 17:51)
gal meginai sia kaukyte?smile.gif

turiu drauge kuri be sios kaukes ne zingsnio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Saidutia @ 2009 10 21, 17:33)
o biodermos prausiklis iš sebum serios  su rūgštimis? Bet kiek skaičiau tai nėra labai daug susižavėjusiu juo  g.gif  tai gal Tiffany jau tu kaip eksperte patark blush2.gif  ar man verta pirkti Al kremuką jei vos keli skausmingi spuogiukai užauga (vat ir dabar ant kaktos tokį gėrį turiu, o arbatmedis ne ką tepadeda, taip ir gyvenu kelias savaites kol pranyksta doh.gif ), keista, kad jis kremas, bet toks veiksmingas, kaip tu pati rašai patepi ir per kelias dienas nelieka nieko. Akn tai būtinai pirksiu  bigsmile.gif

Tiesa kokį makiažo pagrindą ar mineralinę naudojat, kad nekimštu porų ir tiktų mišriai odytei  rolleyes.gif

manau tiks ir patiks, bent jau man nera nieko geriau uz AI, kai islenda koks spuogiukstis biggrin.gif
naudoju Make Up Store kremine matine pudra jau metai laiko - ji man poru nekemsa, cia vienintele, kuri man tiko, o esu bandzius daug ir brangiu doh.gif
Atsakyti
Ar jau bandet kas ilgeliau Bioderma sampuna?
Idomus atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaveja @ 2009 10 22, 20:19)
Ar jau bandet kas ilgeliau Bioderma sampuna?
Idomus atsiliepimai g.gif

Jeigu klausi apie DS NODE+, tai - puikus, o jei apie NODE - irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 21, 12:28)
Hydrabio serija turi ir sveitikli sausai odai ir kaukyte  wub.gif

Ar jau yra pas mus vaistinese Hydrabio serija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 24 spalio 2009 - 22:09
QUOTE(AZURA @ 2009 10 24, 22:55)
Ar jau yra pas mus vaistinese Hydrabio serija?

yra, kol kas tik didziosiose eurovaistinese drinks_cheers.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau Sebium sveitikli smile.gif

na super, man labai patiko. Aciu rekomendavusioms ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 25 spalio 2009 - 14:54
siandien papirkau n-taji Sebium prausikli, tik gaila, nespejau pasinaudot nuolaida OZO vaistinej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 25, 12:07)
yra, kol kas tik didziosiose eurovaistinese  drinks_cheers.gif

aisku, dekui 4u.gif
gaila, kad camelia vaistinese nera, ten geros kaineles.
Jei kas kada uzmatys Vilniujaus camelia vaistinese Hydrabio serija, praneskite cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 26 spalio 2009 - 00:11
jungiuosi i biodermos pagyru gretas biggrin.gif didelius pliusus uzdedu sebium h2o , sebium sveitikliui , sebium mat , Al thumbup.gif
na ir teko pora kart is draugo panaudot sebium hydra tai taipogi liux biggrin.gif
na zodzu visa sebium linija labai gera wub.gif
tiesa sebium prausiklis man pasirode nelabai vertas savo kainos , tiesiog paprastas prausiklis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrineee: 26 spalio 2009 - 17:38
Sveikos, mergaiciukes. Aš irgi noriu pradėti naudoti šią kosmetika, bet pirmiausia norėčiau gauti mėginukų išmėginimui blush2.gif Gal kuri žinot kur Kaune mėginukų turi? 4u.gif Praėjusią savaitę klausiau Hyper Maximos Eurovaistinėj sakė nebeatveža jų visai doh.gif
Atsakyti