O man visai neblogas Sebium prausiklis, sekmadieni jau antra nusipirkau Gerai nuplauna nesvarumus nuo odos ir tiek, odos man nesausina, netempia ir gerai
Gal kuri bandet savaiminio idegio krema is Hydrabio linijos? Buvau uzklydus akropoli kai konsultante Biodermos buvo, tai ji sake, kad labai geras tas kremas, spalva naturali, ir poru nekemsa, bet nebeturejo nei meginelio, nei paciu kremu uztepe truputi ant rieso, kad paziureciau spalva kai isryskes, bet man ant to rieso kazkaip sunku suprast buvo Tai gal kas jau isbendet?
QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 17:51)
gal meginai sia kaukyte?
turiu drauge kuri be sios kaukes ne zingsnio
Papildyta:
QUOTE(Saidutia @ 2009 10 21, 17:33)
o biodermos prausiklis iš sebum serios su rūgštimis? Bet kiek skaičiau tai nėra labai daug susižavėjusiu juo tai gal Tiffany jau tu kaip eksperte patark ar man verta pirkti Al kremuką jei vos keli skausmingi spuogiukai užauga (vat ir dabar ant kaktos tokį gėrį turiu, o arbatmedis ne ką tepadeda, taip ir gyvenu kelias savaites kol pranyksta ), keista, kad jis kremas, bet toks veiksmingas, kaip tu pati rašai patepi ir per kelias dienas nelieka nieko. Akn tai būtinai pirksiu
Tiesa kokį makiažo pagrindą ar mineralinę naudojat, kad nekimštu porų ir tiktų mišriai odytei
Tiesa kokį makiažo pagrindą ar mineralinę naudojat, kad nekimštu porų ir tiktų mišriai odytei
manau tiks ir patiks, bent jau man nera nieko geriau uz AI, kai islenda koks spuogiukstis
naudoju Make Up Store kremine matine pudra jau metai laiko - ji man poru nekemsa, cia vienintele, kuri man tiko, o esu bandzius daug ir brangiu
QUOTE(aaveja @ 2009 10 22, 20:19)
Jeigu klausi apie DS NODE+, tai - puikus, o jei apie NODE - irgi
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 21, 12:28)
Hydrabio serija turi ir sveitikli sausai odai ir kaukyte
Ar jau yra pas mus vaistinese Hydrabio serija?
QUOTE(AZURA @ 2009 10 24, 22:55)
Ar jau yra pas mus vaistinese Hydrabio serija?
yra, kol kas tik didziosiose eurovaistinese
siandien nusipirkau Sebium sveitikli
na super, man labai patiko. Aciu rekomendavusioms !
na super, man labai patiko. Aciu rekomendavusioms !
siandien papirkau n-taji Sebium prausikli, tik gaila, nespejau pasinaudot nuolaida OZO vaistinej
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 25, 12:07)
yra, kol kas tik didziosiose eurovaistinese
aisku, dekui
gaila, kad camelia vaistinese nera, ten geros kaineles.
Jei kas kada uzmatys Vilniujaus camelia vaistinese Hydrabio serija, praneskite cia
jungiuosi i biodermos pagyru gretas didelius pliusus uzdedu sebium h2o , sebium sveitikliui , sebium mat , Al
na ir teko pora kart is draugo panaudot sebium hydra tai taipogi liux
na zodzu visa sebium linija labai gera
tiesa sebium prausiklis man pasirode nelabai vertas savo kainos , tiesiog paprastas prausiklis
na ir teko pora kart is draugo panaudot sebium hydra tai taipogi liux
na zodzu visa sebium linija labai gera
tiesa sebium prausiklis man pasirode nelabai vertas savo kainos , tiesiog paprastas prausiklis
Sveikos, mergaiciukes. Aš irgi noriu pradėti naudoti šią kosmetika, bet pirmiausia norėčiau gauti mėginukų išmėginimui Gal kuri žinot kur Kaune mėginukų turi? Praėjusią savaitę klausiau Hyper Maximos Eurovaistinėj sakė nebeatveža jų visai