Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

o kai AKN pradeda kelti inkstirus i pavirsiu, reikia laukti kol patys prasivalys ar dar kazka tepti ant ju? pora iskilo jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaveja @ 2009 10 20, 20:52)
o kai AKN pradeda kelti inkstirus i pavirsiu, reikia laukti kol patys prasivalys ar dar kazka tepti ant ju? pora iskilo jau g.gif

nieko papildomai netepk, o karta ar 2 kartus per savaite pasidaryk pylinga thumbup.gif
Atsakyti
labai mane sudomino ši kosmetika bigsmile.gif tokie geri atsiliepimai, net sunku patikėti kokius stebuklus ji daro biggrin.gif
Pradėjau gyditis veiduką. Mano oda mišri, kažkiek išsiplėtusios poros, iškyla vienas kitas giluminis skausmingas spuogas, nosis visa taškuota juodais inkštirais ir šiaip kakta nuberta doh.gif doh.gif doh.gif Buvau pas kosmetologe, dariausi valymą su rūgštimis Natinuel kosmetika (laukia apsilankymas ir šią savaitę), ji man patarė nusipirkti ir prausiklį tos firmos (gavau kremuką pabandimuii, bet ne itin man jis patiko).. nusprendžiau pati pasidomėti įvairia gydomąją kosmetiką ir labai džiaugiuosi skaitydama, kaip jums Bioderma padeda.

Žinau kad būtinai įsigysiu išgirtąjį vandenį (kaip tik nieko nebeturiu nuvalyti makiažui), noriu ir kremuko dienai, tai kaip suprantu Light yra lengvesnis nei Sebum Hydra ? mano oda nuvarginta šveitimų trinimų ir sausinimų (toks mano buvo supratimas, kaip reikia gyditis odą blush2.gif ), o dar žiema artėja tai norisi daugiau drėkinimo ax.gif
Beja vilnietės, gal jūs galite palyginti kaip kainos Akropoli ir Oze g.gif ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2009 10 20, 22:09)
mano oda nuvarginta šveitimų trinimų ir sausinimų (toks mano buvo supratimas, kaip reikia gyditis odą blush2.gif ), o dar žiema artėja tai norisi daugiau drėkinimo  ax.gif
Beja vilnietės, gal jūs galite palyginti kaip kainos Akropoli ir Oze g.gif ačiū 4u.gif

butent si kosmetika ir tinka dermatologiniu proceduru isvargintai odai...Sebium hydra, jei oda misroka...as tai pat naudoju Natinuel prausikli, man jis tiko, po jo tepu si kremuka...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2009 10 20, 22:09)

oze pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 10 20, 22:21)
butent si kosmetika ir tinka dermatologiniu proceduru isvargintai odai...Sebium hydra, jei oda misroka...as tai pat naudoju Natinuel prausikli, man jis tiko, po jo tepu si kremuka...smile.gif

as tai vistiek siulyciau naudoti Sensibio vandeni makiazui valyti, nes prausiklis ijautrintai odai gali buti kiek per grubus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaveja @ 2009 10 21, 09:02)
as tai vistiek siulyciau naudoti Sensibio vandeni makiazui valyti, nes prausiklis ijautrintai odai gali buti kiek per grubus smile.gif

Galima pabandyti, bet man Sebium vandenukas nelabai tiko....as makiaza valiau su paprasciausiu margaritos pieneliu, man jis geriausias, o prausikli naudoju Natinuel rugstini... dar kartais AKN pasiteplioju nakciai...
Atsakyti
ar bioderma turi drekinanciu kaukiu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 12:29)
ar bioderma turi drekinanciu kaukiu?smile.gif

o taip! wub.gif

Hydrabio serija turi ir sveitikli sausai odai ir kaukyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 10 21, 09:20)
Galima pabandyti, bet man Sebium vandenukas nelabai tiko....as makiaza valiau su paprasciausiu margaritos pieneliu, man jis geriausias, o prausikli naudoju Natinuel rugstini... dar kartais AKN pasiteplioju nakciai...

o biodermos prausiklis iš sebum serios su rūgštimis? Bet kiek skaičiau tai nėra labai daug susižavėjusiu juo g.gif tai gal Tiffany jau tu kaip eksperte patark blush2.gif ar man verta pirkti Al kremuką jei vos keli skausmingi spuogiukai užauga (vat ir dabar ant kaktos tokį gėrį turiu, o arbatmedis ne ką tepadeda, taip ir gyvenu kelias savaites kol pranyksta doh.gif ), keista, kad jis kremas, bet toks veiksmingas, kaip tu pati rašai patepi ir per kelias dienas nelieka nieko. Akn tai būtinai pirksiu bigsmile.gif

Tiesa kokį makiažo pagrindą ar mineralinę naudojat, kad nekimštu porų ir tiktų mišriai odytei rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saidutia: 21 spalio 2009 - 16:35
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 21, 13:28)
o taip!  wub.gif

Hydrabio serija turi ir sveitikli sausai odai ir kaukyte  wub.gif

gal meginai sia kaukyte?smile.gif
Atsakyti
Sebium foaming gel (prausiklis) nera rugstinis...as naudoju visai kitos firmos...sebiumgel man nelabai patiko... rolleyes.gif
Atsakyti