Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(kamarele @ 2009 10 12, 16:01)
Siulau paprasyt meginuko ax.gif Is esmes man patiko tik jis skystas labai, kaip vanduo beveik, tai gana idomus toks tongue.gif Jauciu reikia priprasti smile.gif

galbut todel skystas nes kasdieniam plovimui todel kiek kitokai sudetis, maziau visko prikrauta matyt smile.gif

o jei ne apie konsistensija..kaip plaukuciam? smile.gif issiplovus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 10 12, 11:16)
o kokioje cia vaistineje? smile.gif

Eurovaistinėje Vilniaus Akropolyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gilumine @ 2009 10 12, 19:48)
galbut todel skystas nes kasdieniam plovimui todel kiek kitokai sudetis, maziau visko prikrauta matyt  smile.gif

o jei ne apie konsistensija..kaip plaukuciam? smile.gif issiplovus smile.gif

tai va - jo sudetis gerietiska biggrin.gif plaukuciai po jo tokie girgzdantys, man, naturaliems plaukams, net nereikia balzamo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 13, 08:59)
tai va - jo sudetis gerietiska  biggrin.gif plaukuciai po jo tokie girgzdantys, man, naturaliems plaukams, net nereikia balzamo  4u.gif

girgzdantys? biggrin.gif

cia tikiuos gerai 4u.gif

nusprendziau kad pirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
O as Ozo vaistinj uztaikiau ant nuolaidos vakar - ten visoms prekems 20%, tai papirkau Biodermos i prieki, nes ten ir siaip pigiau, o dar kai nuolaida thumbup.gif Nusipirkau lupu krema, tai negaliu atsidziaugti - tobuliausias koki esu turejus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 10 13, 19:47)
O as Ozo vaistinj uztaikiau ant nuolaidos vakar - ten visoms prekems 20%, tai papirkau Biodermos i prieki, nes ten ir siaip pigiau, o dar kai nuolaida thumbup.gif Nusipirkau lupu krema, tai negaliu atsidziaugti - tobuliausias koki esu turejus thumbup.gif

koki pirkai - greit rodyk! bigsmile.gif
Atsakyti
Kas naudoja Sensibio AR kremuka, ar lengvai paskui krempudra uzsitepa?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 13, 20:57)
koki pirkai - greit rodyk!  bigsmile.gif

Va toki ax.gif

user posted image
Atsakyti
ka tik isbandziau sveitikli, visai nieko daiktas smile.gif tik maniau, kad bus tirstesnis. gaivus, malonus svaros pojutis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 13, 23:09)
ka tik isbandziau sveitikli, visai nieko daiktas smile.gif tik maniau, kad bus tirstesnis. gaivus, malonus svaros  pojutis biggrin.gif

man patiko, kad taupiai naudojasi, nors ir nera tirstas ax.gif

kamarele, fainuoliskas lupu kremas tikrai drinks_cheers.gif pati naudoju jau senai, o dar pakuote net neipusejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 14, 10:44)
man patiko, kad taupiai naudojasi, nors ir nera tirstas  ax.gif

man tai poveikis patiko (kas svarbiau), ne konsistencija tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 14, 12:01)
man tai poveikis patiko (kas svarbiau), ne konsistencija tongue.gif  biggrin.gif

niu jau apie poveiki as jau nekalbu - nes nerealus dalykas thumbup.gif

Atsakyti