Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2009 10 05, 23:15)
manau saltesniam orui Sebium Hydra  g.gif

bet jis gi drekinantis ar tiks zieminiams orams?
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 10 07, 15:16)
bet jis gi drekinantis ar tiks zieminiams orams?

as nieko sunkaus tepti negaliu, tai man tinka ir ziemai kaip makiazo pagrindas ax.gif
Atsakyti
siandien pirma karta isbandziau Sebium sveitikli bigsmile.gif nerealus! wub.gif
labai labai skalsus, nenubruzina veido, bet gerai nusveicia odele wub.gif dar nesu bandzius nieko panasaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 07, 09:29)
vat ir man jis, nieko gero, nieko blogo biggrin.gif  o koks buvo poveikis nuo AI? bigsmile.gif

Na, nuo AI kazkaip prasviesejo veidas, pamazejo poros, kazkoks svaresnis tapo. Visai nenusausejo.
Bet vaistineje siandien sake, kad pabaigus 30 ml AI reiketu pereiti prie AKN, o po to, jeigu veido neberia ir jokiu panasiu bedu nera-tai prie Hydra arba Sensibio Light g.gif Kazkaip man visa tai nelabai itikinamai nuskambejo unsure.gif
Kas cia per teorija? Ar tikrai negalima ilgesni laika AI ar AKN naudoti? g.gif
O sveitiklis tai tiesiog wub.gif -geriausias ka iki tol is sveitikliu esu turejusi! thumbup.gif
Atsakyti
mano nuomone, jei AI sutvarke veiduka, nereiketu jo naudoti, jei tik pasirodys koks spuogelis, tuomet ir reiketu tepti, o AKN butent ir yra poroms "valyti" nuo inkstiru ax.gif
As taip pat uz tai, kad pereit prie lengvesnio kremuko Sebium Hydra arba Sensibio Light drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 09, 08:56)
mano nuomone, jei AI sutvarke veiduka, nereiketu jo naudoti, jei tik pasirodys koks spuogelis, tuomet ir reiketu tepti, o AKN butent ir yra poroms "valyti" nuo inkstiru  ax.gif
As taip pat uz tai, kad pereit prie lengvesnio kremuko Sebium Hydra arba Sensibio Light  drinks_cheers.gif

Tai turbut vistik vaistineje sake tiesa g.gif Na, reikes ir man pabandyti varianta- AI nakciai, o AKN dienai. Bet pudrytes uztepti jokios negalesiu doh.gif Sunkus bus perejimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 10 09, 20:06)
Tai turbut vistik vaistineje sake tiesa g.gif Na, reikes ir man pabandyti varianta- AI nakciai, o AKN dienai. Bet pudrytes uztepti jokios negalesiu doh.gif Sunkus bus perejimas verysad.gif

o tu negali kaitaliot - viena nakti AKN, kita - AI? o diena ka nors is auksciau isvardintu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,
kaip jums biodermos sampunas skirtas kasdieniam plovimui? smile.gif
verta pirkti?
Atsakyti
šiandien vaistinėje aptikau nuolaidas Biodermos produktams ir dar šios kompanijos konsultantė buvo, tai padėjo kremą išsirinkti (ėmiau jautriai odelei) ir dar šūsnį mėginukų gavau - AI ir AKN bei valomąjį vandenį bigsmile.gif pirmuosius du sakė geriausia naudoti vakare, nes visi tie kremukai problemiškai odai tvarkyti geriausiai būtent ir veikia, kai jokių makijažo pagrindų ir pan.ant viršaus netepi ax.gif

lauksiu, žiūrėsiu, kokie rezultatai bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gilumine @ 2009 10 11, 22:21)
sveikos,
kaip jums biodermos sampunas skirtas kasdieniam plovimui?  smile.gif
verta pirkti?

netgi labai vertas demesio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 10 11, 23:17)
šiandien vaistinėje aptikau nuolaidas Biodermos produktams ir dar šios kompanijos konsultantė buvo, tai padėjo kremą išsirinkti (ėmiau jautriai odelei) ir dar šūsnį mėginukų gavau - AI ir AKN bei valomąjį vandenį  bigsmile.gif pirmuosius du sakė geriausia naudoti vakare, nes visi tie kremukai problemiškai odai tvarkyti geriausiai būtent ir veikia, kai jokių makijažo pagrindų ir pan.ant viršaus netepi  ax.gif

lauksiu, žiūrėsiu, kokie rezultatai bus  4u.gif

o kokioje cia vaistineje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gilumine @ 2009 10 11, 23:21)
sveikos,
kaip jums biodermos sampunas skirtas kasdieniam plovimui?  smile.gif
verta pirkti?

Siulau paprasyt meginuko ax.gif Is esmes man patiko tik jis skystas labai, kaip vanduo beveik, tai gana idomus toks tongue.gif Jauciu reikia priprasti smile.gif
Atsakyti