Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

PP MB puikiai naudoja. Jo odai jis idealiai tinka thumbup.gif Dingo visi sudirginimai, spuogeliai, uzsikisimai biggrin.gif Bet jo visai kitokia oda doh.gif
Atsakyti
Siandien susimasciau g.gif Ar turi Bioderma kokia nors savaiminio idegio priemone? megstu ziema biski tokiom pasitepliot, bet beda kad visos iki siol turetos man kemsa poras, beria nuo ju doh.gif Gal yra ir kas nors bandet?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 05, 23:15)
manau saltesniam orui Sebium Hydra  g.gif o kad poras isvalyti - Sebium AKN - jis nusluoksniuos oda ir to pasekoje poras issivalys  ax.gif o PP naudok kunui - labai fainai padrekina po duso  thumbup.gif

kiek uztrunka tas nusisluoksniavimas? ir ar labai ne kaip tuo metu veidas atrodo, galima eit i zmones? Nelabai gaudausi sitam reikale unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 10 06, 15:01)
kiek uztrunka tas nusisluoksniavimas? ir ar labai ne kaip tuo metu veidas atrodo, galima eit i zmones? Nelabai gaudausi sitam reikale  unsure.gif

oda kazkiek paserpetos, bet tikrai neissiners kaip gyvates biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 10 06, 15:01)
kiek uztrunka tas nusisluoksniavimas? ir ar labai ne kaip tuo metu veidas atrodo, galima eit i zmones? Nelabai gaudausi sitam reikale  unsure.gif

kai naudojau sita krema,tai buvo beda tepti pudra,nes tepant oda taip ,kaip cia pasakius,,nusirutuliodavo",susokdavo pudra i gumuliukus ir blizgedavo veidas,kai naudojau sita krema:)
Atsakyti
bet po kazkiek laiko susitvarko oda?

Maserati, o tau visa laika kol naudojai krema tokia problema su pudra buvo ar tik pradzioj?
Atsakyti
Aha, mane irgi atsakymas domina bigsmile.gif Kaip tik pabaigineju savo AI kremuka ir jau turiu nusipirkusi AKN, tai net nebuvau pagalvojusi, kad tokiu bedeliu gali buti g.gif Su AI kremuku nieko panasaus nera... Tikriausiai tik pirmom dienom oda paserpetoti gali, o toliau naudojant ji nieko panasaus nebebus? 4u.gif Ar as cia optimiste? ax.gif
Atsakyti
AI ir AKN 2 skirtingi kremai - AKN nusluoksniavimui, poru isvalymui,o AI - pavieniu spuogeliu gydymui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 10 06, 17:05)
bet po kazkiek laiko susitvarko oda?

Maserati, o tau visa laika kol naudojai krema tokia problema su pudra buvo ar tik pradzioj?

Visa laika,todel nebaigiau buteliuko:) arba stengdavausi tepti nakciai. Na,bet visumoj,tai tikrai nebuvau patenkinta pirkiniu.
Atsakyti
AKN tepu nakciai, o dienai Sensibio Light rolleyes.gif man visai patinka, poros kiek pasvieseja. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 10 04, 23:47)
Prausiklis man irgi toks g.gif -nei geras, nei blogas. Nuplauna, bet nieko daugiau.
Kremukas AI-tikrai vertas demesio 4u.gif

vat ir man jis, nieko gero, nieko blogo biggrin.gif o koks buvo poveikis nuo AI? bigsmile.gif
Atsakyti
Taip AKN su jokia pudryte-ar skysta, ar mineraline-nenori draugauti schmoll.gif Negraziai dengiasi nors tu ka doh.gif Tai as ji nakciai tepu.
O su AI bedos nera-pudryte dengiasi gerai, bet greiciau blizgeti ima, tai tenka dienos begyje pasikoreguoti.
Atsakyti