Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Limeta @ 2009 09 18, 21:22)
Vienareiksmiskai geresne Bioderma thumbup.gif

siaip ir man taip atrodo thumbup.gif taigi apsistosiu kolkas prie biodermos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 09 18, 21:05)
ps: beje jei palyginti Bioderma ir Iwostin, kuri geresne? (man dermotologe patare siuos gamintojus, o as bandziau tik pora dalikeliu is vienos ir kitos)

nesulyginami dalykai mirksiukas.gif bioderma kur kas pazangesne drinks_cheers.gif

QUOTE(Limeta @ 2009 09 18, 21:22)
Vienareiksmiskai geresne Bioderma thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kuri jau isbandet Sebium sveitikli? bigsmile.gif
Atsakyti
Isbandziau Sebium sveitikli thumbup.gif Labai patiko, kaip ir visa Sebium linija smile.gif Nuo kitu sveitikliu man oda kita diena labai riebaluodavosi, o po sito oda labai svari, svytinti, minkstute, zodziu dedu dideli pliusa thumbup.gif

Beje, dabar Oze yra tokia parduotuve kosmetikos ( panasi i vaistine tik ten nera vaistu), ten Bioderma pigiau, nei kitose vaistinese smile.gif Ir konsultantes malonios, meginuku negaili thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamarele: 23 rugsėjo 2009 - 19:16
Mergytes, bent jau kaune Camelia vaistinese yra 20 proc. nuolaida kosmetikai, tai galioja ir Biodermai smile.gif
siandien pirkau ne pirma ir ne paskutini karta Sebium Cream smile.gif
Atsakyti
Merginos, ne visose vaistinese yra naujojo sveitiklio verysad.gif . Eurovaistineje Akropolyje yra, bet nuolaidu jokiu netaiko-neva, naujas gaminys ir nepriklauso doh.gif g.gif
Ozo vaistine tikrai super thumbup.gif Ir konsultantes labai malonios, ir meginuku duoda. 4u.gif
Ryt bandysiu pirkti ir meginti sveitikliuka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 09 27, 17:21)
Merginos, ne visose vaistinese yra naujojo sveitiklio verysad.gif . Eurovaistineje Akropolyje yra, bet nuolaidu jokiu netaiko-neva, naujas gaminys ir nepriklauso doh.gif  g.gif
Ozo vaistine tikrai super thumbup.gif Ir konsultantes labai malonios, ir meginuku duoda. 4u.gif
Ryt bandysiu pirkti ir meginti sveitikliuka. 4u.gif

Nu cia dar kas per nesamones blink.gif Kur parasyta kad naujiem gaminiam netaikoma nuolaida? doh.gif Pikta as tos Eurovaistines is principo lotuliukas.gif O as dar gavau Oze sampuno kasdieninio meginuka, isbandziau ir nelabai suprtau patiko man ar ne tongue.gif Pirma tai jis skystas, vos ne kaip vanduo, gal reiktu priprast prie tokios konsistencijos, ir man kazkaip sunkiau plaukai sukavosi, tai nerizikuoju viso buteliuko pirkt g.gif
Atsakyti
patarkit koki krema geriau isigyti... Dabar naudojau nakciai Sebium AKN, o dienai Sebium Mat, baigiasi man jau jie. Rudeniui, ziemai sakau gal reiktu kokiu kitu, oda misri, riebi, gal ir dehidratuota kazkiek. Galvoju gal is Sensibio kazka pabandyti, idomu kaip tas raustanciai odai, kokia ten jo paskirtis, nes mano nuo temperaturu kaitos rausta kai kurios vietos, ypac nosies sritis. O gal Sensibio light ar rich... Ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 09 27, 21:06)
patarkit koki krema geriau isigyti... Dabar naudojau nakciai Sebium AKN, o dienai Sebium Mat, baigiasi man jau jie. Rudeniui, ziemai sakau gal reiktu kokiu kitu, oda misri, riebi, gal ir dehidratuota kazkiek. Galvoju gal is Sensibio kazka pabandyti, idomu kaip tas raustanciai odai, kokia ten jo paskirtis, nes mano nuo temperaturu kaitos rausta kai kurios vietos, ypac nosies sritis. O gal Sensibio light ar rich... Ka patartumet?

jei dehidratuota, siulau - Sebium Hydra drinks_cheers.gif
Atsakyti
ankstesnis Sebium cream dabar patapes sebium hydra cream?
Atsakyti
Sveikos,
perskaičiau ir praeitą temą, ir šią. Ir visiškai pasimečiau doh.gif Gal jūs ką patarsit 4u.gif
Oda mano riebi, problematiška, beria neretai. Galvoju nusipirkti AKN kremą, juo tepčiau nakčiai, o dienai ką tept arba kai oda pasausėja? g.gif Norėčiau tokio kremo, kad būtų lengvas, bet drėkintų. Ir, kad neriebintų, nes šito gėrio ir taip užtenka doh.gif Ir, kad krempudrą būtų galima ant jo teptis.

QUOTE(krikstole @ 2009 09 23, 20:09)
Mergytes, bent jau kaune Camelia vaistinese yra 20 proc. nuolaida kosmetikai, tai galioja ir Biodermai smile.gif
siandien pirkau ne pirma ir ne paskutini karta Sebium Cream smile.gif

Būtų gerai, jei dar spėčiau pasinaudoti nuolaidom bigsmile.gif Beje, gal kaunietės žino, kuriose vaistinėse galima gauti mėginukų?
Atsakyti
O Vilniuje vaistinese nera dabar nuolaidu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 28 rugsėjo 2009 - 14:58