galiu pagirti AI - nieko geresnio nesu turejusi
QUOTE(Tiffany @ 2009 08 31, 18:59)
galiu pasidalinti patirtimi - vakar truputeli "pavalgiau" - saslykai, susis ir tt. siryt atsikeliu - visa kakta spogeliais nuseta (baliuko galutinis rezultatas), pasitepiau ryte AI ir ant virsaus AKN su saules filtru, vakare vel AI - praktiskai nieko neliko myliu bioderma
o kas tas AI? gal galima foto kaip atrodo?
as turiu ir sebium, ir sensibio vandenuka. labiau patinka sensibio, nes nuo sebium traukia veida.
O pirkau Camelios vaistinej, ten kokiais 5 lt pigiau negu kitose vaistinese, ir dar su ju kortele -10% nuolaida.
prasau
Nusipirkau ir aš šitą... Tik nežinau, man tai nieko įspūdingo. O kuo jis jums toks geras?
QUOTE(Afroditė:} @ 2009 09 05, 14:06)
Nusipirkau ir aš šitą... Tik nežinau, man tai nieko įspūdingo. O kuo jis jums toks geras?
dziovina pavienius spuogelius zodziu, gelbsti extra situacijose
Sakykit,o tarkim biodermos nebuna tokiu katalogu tarkim kaip avono,kad galetum platinti sia kosmetika?
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 09 06, 19:50)
Sakykit,o tarkim biodermos nebuna tokiu katalogu tarkim kaip avono,kad galetum platinti sia kosmetika?
Tikrai ne. Juk tai dermatologine kosmetika,parduodama vaistinese
Maserati labai dekui uz Al likuti . Man jis kol kas labai tinka. Tepu visa veiduka-neberia, neraudonuoja, spuogelius kur reikia padziovina. Fainuolis Ir prausiklis toks, nors ir ne pats geriausias, bet tikrai neblogas.
Merginos ar verta pirkti Biodermos sensibio AR ( berods taip ) ar jis efektyvus?
QUOTE(Lara22 @ 2009 09 10, 11:33)
Merginos ar verta pirkti Biodermos sensibio AR ( berods taip ) ar jis efektyvus?
mano mama naudoja, jai patinka ir tinka
labas merginos, ir as naudoju Bioderma o koki geriau vandenuka pirkti sebium h2o ar ta kita sensibio h2o, mano oda linkusi i spuogus , kartais riebi kartais biski issauseja
ps: beje jei palyginti Bioderma ir Iwostin, kuri geresne? (man dermotologe patare siuos gamintojus, o as bandziau tik pora dalikeliu is vienos ir kitos)
ps: beje jei palyginti Bioderma ir Iwostin, kuri geresne? (man dermotologe patare siuos gamintojus, o as bandziau tik pora dalikeliu is vienos ir kitos)
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 09 18, 21:05)
Vienareiksmiskai geresne Bioderma