Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

galiu pagirti AI - nieko geresnio nesu turejusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 rugsėjo 2009 - 21:46
QUOTE(Tiffany @ 2009 08 31, 18:59)
galiu pasidalinti patirtimi - vakar truputeli "pavalgiau" - saslykai, susis ir tt.  doh.gif siryt atsikeliu - visa kakta spogeliais nuseta (baliuko galutinis rezultatas), pasitepiau ryte AI ir ant virsaus AKN su saules filtru, vakare vel AI - praktiskai nieko neliko  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif myliu bioderma  wub.gif  wub.gif

o kas tas AI? gal galima foto kaip atrodo?

as turiu ir sebium, ir sensibio vandenuka. labiau patinka sensibio, nes nuo sebium traukia veida.
O pirkau Camelios vaistinej, ten kokiais 5 lt pigiau negu kitose vaistinese, ir dar su ju kortele -10% nuolaida.
Atsakyti
prasau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nusipirkau ir aš šitą... Tik nežinau, man tai nieko įspūdingo. O kuo jis jums toks geras? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditė:} @ 2009 09 05, 14:06)
Nusipirkau ir aš šitą... Tik nežinau, man tai nieko įspūdingo. O kuo jis jums toks geras? smile.gif

dziovina pavienius spuogelius mirksiukas.gif zodziu, gelbsti extra situacijose biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit,o tarkim biodermos nebuna tokiu katalogu tarkim kaip avono,kad galetum platinti sia kosmetika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 09 06, 19:50)
Sakykit,o tarkim biodermos nebuna tokiu katalogu tarkim kaip avono,kad galetum platinti sia kosmetika? g.gif

Tikrai ne. Juk tai dermatologine kosmetika,parduodama vaistinese unsure.gif
Atsakyti
Maserati labai dekui uz Al likuti mirksiukas.gif . Man jis kol kas labai tinka. wub.gif Tepu visa veiduka-neberia, neraudonuoja, spuogelius kur reikia padziovina. Fainuolis thumbup.gif Ir prausiklis toks, nors ir ne pats geriausias, bet tikrai neblogas. 4u.gif
Atsakyti
Merginos ar verta pirkti Biodermos sensibio AR ( berods taip ) ar jis efektyvus?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2009 09 10, 11:33)
Merginos ar verta pirkti Biodermos sensibio AR ( berods taip ) ar jis efektyvus?

mano mama naudoja, jai patinka ir tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif labas merginos, ir as naudoju Bioderma wub.gif o koki geriau vandenuka pirkti sebium h2o ar ta kita sensibio h2o, mano oda linkusi i spuogus , kartais riebi kartais biski issauseja doh.gif

ps: beje jei palyginti Bioderma ir Iwostin, kuri geresne? (man dermotologe patare siuos gamintojus, o as bandziau tik pora dalikeliu is vienos ir kitos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilded Butterfly: 18 rugsėjo 2009 - 20:07
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 09 18, 21:05)

ps: beje jei palyginti Bioderma ir Iwostin, kuri geresne? (man dermotologe patare siuos gamintojus, o as bandziau tik pora dalikeliu is vienos ir kitos)

Vienareiksmiskai geresne Bioderma thumbup.gif
Atsakyti