Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

[quote=Tiffany,2009 08 26, 19:52]
reikia turet kantrybes, ne iskart praeina tokie dalykai, juk spuogu turejai kuri laika, ane? tai nenorek, kad per 3 savaites jie pranyktu doh.gif vieniems buna pablogejimas is pradziu, kietiems - ne. As buvau is tu laiminguju, kuriems nebuvo, nes pries tai teko sugert antibiotiku kursa rolleyes.gif Bioderma naudoju jau 3 metai - oda susitvarke kuo puikiausiai, vienas kitas spuogelis issoka per pms biggrin.gif o i tokius kaip TBS ir pan ziuriu labai skeptiskai, jei netinka bioderma, rinkis kita linija is gydomosios, bet patariu negrizt prie kosmetiniu prieziuros priemoniu schmoll.gif doh.gif

na buvo kokie 3 spuogai ant smakro pries tai, bet siandien jau suskaiciavau kiek to 'gerio' priaugo per tris savaites - ant smakro 7 nedidukai, tokie kur iskart virsuneles islenda + likusios kelios demeles, 1 panoseje ir 4 ant kaktos doh.gif bijau i zmones islyst ir i parduotuve nueit verysad.gif
dar pakentesiu kazkiek laiko, nes susipirkus viska is Biodermos, pinigeliu gaila ax.gif gal ir praeis greitai...
Tiffany, o tavo manymu, po kurio laiko jau galima tiketis pagerejimo? nes dabar tikrai nesuprantu ar man butent sita kosmetika netinka, ar reikia laiko. Ir apskritai nuo ko pablogeja odos bukle kitiems pradejus naudoti Bioderma?
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 08 26, 17:42)
naudojau Biodermos valomąjį vandenį, paskui kremą, AL lyg. Abu nepatiko, tikrai nei spuogų sumažino, nei odos būklė gerėjo, įerzindavo odą, parausdavo.
sesuo sutepė kremą irgi AL, berods, antrą nusipirko, su viltim, kad reik ilgiau panaudot, bet ir jai jis netiko, odą raudonavo plėmais, kaip ir nuo valomojo vandens. ir spuogų neapmažėjo, veidas kaip buvo riebus taip ir liko, nors parašyta, kad reguliuoja riebalių išsiskyrimą.
pas ją problematiška oda.

tiesą sakant nusivyliau Bioderma.

jei tiko TBS, neeksperimentuok  schmoll.gif

man odos neerzina, ji neparausta ir pasitepus juo oda, lieka malonus pojutis
gal as tiesiog neatsitaikiau kremo... as dar kazkur skaiciau atsiliepima, kad labiau patiko AKN, nei AI, tai galvoju, jei greitu laiku oda prades taisytis, tai pabandyti dar ta kremuka, gal bus didesnis poveikis unsure.gif
o jau su tais eksperimentais, tai tikra tiesa, kuo ju maziau, tuo geriau, nes jau taip atsibodo pinigus metyt i bala, kol atsitaikai viskam - veidui, plaukams, nagams, tai po to ir konsultaciju kabineta gali atsidarineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 08 26, 19:52)
matyt turi jautria oda, kad netiko  rolleyes.gif juk negali visiems tikti vienas produktas  rolleyes.gif svarbiausia atsirinkti tai, kas tinka  drinks_cheers.gif tik nereikia TBS  doh.gif

aš tą valomąjį vandenį buvau nusipirkus ir jautriai odai. Tas pats buvo, raudonavo, dėmėm mėtė.
aišku yra kam tinka, bet eksperimentuot brangiai gaunas.

manęs TBS irgi netraukia, bet jei yra kam tiko ir patiko, gal geriau ties ja ir apsistot g.gif
o šiaip aš tik už gydomąją dermatologinę kosmetiką, ypač veidui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 08 27, 00:35)
aš tą valomąjį vandenį buvau nusipirkus ir jautriai odai. Tas pats buvo, raudonavo, dėmėm mėtė.
aišku yra kam tinka, bet eksperimentuot brangiai gaunas.

manęs TBS irgi netraukia, bet jei yra kam tiko ir patiko, gal geriau ties ja ir apsistot  g.gif
o šiaip aš tik už  gydomąją dermatologinę kosmetiką, ypač veidui  smile.gif

o meginuku neturejai? g.gif juk nebutina iskart pirkti dideles pakuotes, nes visuomet islieka tikimybe, kad netiks doh.gif
as ir tik uz gydomaja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 26, 20:54)
man odos neerzina, ji neparausta ir pasitepus juo oda, lieka malonus pojutis
gal as tiesiog neatsitaikiau kremo... as dar kazkur skaiciau atsiliepima, kad labiau patiko AKN, nei AI, tai galvoju, jei greitu laiku oda prades taisytis, tai pabandyti dar ta kremuka, gal bus didesnis poveikis  unsure.gif 
o jau su tais eksperimentais, tai tikra tiesa, kuo ju maziau, tuo geriau, nes jau taip atsibodo pinigus metyt i bala, kol atsitaikai viskam - veidui, plaukams, nagams, tai po to ir konsultaciju kabineta gali atsidarineti  biggrin.gif

mazai paguosiu del odos doh.gif man visiskai pagerejo - susitvarke oda - po kokiu metu laiko intensyvaus naudojimo mirksiukas.gif ant spuogiuku tepk AI kremuka - greit nudziovina drinks_cheers.gif AI jei neturi - paprasyk vaistinej meginuku, nes viena meginuka (ten 5ml) naudosi ilga laika drinks_cheers.gif jei patiks - isigysi didele pakuote rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 08 27, 20:34)
mazai paguosiu del odos  doh.gif man visiskai pagerejo - susitvarke oda - po kokiu metu laiko intensyvaus naudojimo  mirksiukas.gif ant spuogiuku tepk AI kremuka - greit nudziovina  drinks_cheers.gif AI jei neturi - paprasyk vaistinej meginuku, nes viena meginuka (ten 5ml) naudosi ilga laika  drinks_cheers.gif jei patiks - isigysi didele pakuote  rolleyes.gif

siryt nauju spuogeliu lyg ir neatsirado, tai kazkaip ramiau i veidrodi ziuret galiu, o AI kremuka dabar ir naudoju, ji naudojant ir pridygo tu spuogu verysad.gif pakankamai greit naudojasi pakuote, tai mastau gal dar verta pabandyti AKN kremuka, gal labiau tiks
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 27, 21:04)
siryt nauju spuogeliu lyg ir neatsirado, tai kazkaip ramiau i veidrodi ziuret galiu, o AI kremuka dabar ir naudoju, ji naudojant ir pridygo tu spuogu  verysad.gif  pakankamai greit naudojasi pakuote, tai mastau gal dar verta pabandyti AKN kremuka, gal labiau tiks

siulau AI tepti tik ant spuogeliu drinks_cheers.gif nebutina viso veido tepti, jei tik keli spuogeliai ax.gif
be to, jei nesi issityrus skydliaukes - siulau tai padaryt, nes gal tai tiesiog nera paprasti spuogai ax.gif ir dar - ar su ginekologu draugaiji? Jei viskas gerai - tuomet reikia ziuret ka valgai, daugiau judet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 27 rugpjūčio 2009 - 20:10
QUOTE(Tiffany @ 2009 08 27, 21:09)
siulau AI tepti tik ant spuogeliu  drinks_cheers.gif nebutina viso veido tepti, jei tik keli spuogeliai  ax.gif
be to, jei nesi issityrus skydliaukes  - siulau tai padaryt, nes gal tai tiesiog nera paprasti spuogai  ax.gif ir dar - ar su ginekologu draugaiji? Jei viskas gerai - tuomet reikia ziuret ka valgai, daugiau judet  4u.gif

dabar to 'gerio' turiu kazkur 12-13 ant veido (smakro ir kaktos), tai net neverta atskirai ant ju teplioti...
pries pora menesiu buvau pas dermatologa nuejusi, nes 5 giluminiai spuogai ant smakro buvo isdyge (palyginus su siandiena, tai net graudu blush2.gif ), tai pasake, kad pas mane cia hormonai kalti ir kaip optimaliausia iseiti pasiule KT naudoti, bet man sis pasiulymas nelabai schmoll.gif , tai ant gydomosios kosmetikos nutariau pereiti. Su ginekologais padraugauju, tai su ligom cia nesusije.
O ir sportuoju reguliariai, o kas del maisto, tai man jis itakos jokios nedaro, del ko be proto dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 27, 21:23)
dabar to 'gerio' turiu kazkur 12-13 ant veido (smakro ir kaktos), tai net neverta atskirai ant ju teplioti...
pries pora menesiu buvau pas dermatologa nuejusi, nes 5 giluminiai spuogai ant smakro buvo isdyge (palyginus su siandiena, tai net graudu  blush2.gif ), tai pasake, kad pas mane cia hormonai kalti ir kaip optimaliausia iseiti pasiule KT naudoti, bet man sis pasiulymas nelabai  schmoll.gif , tai ant gydomosios kosmetikos nutariau pereiti. Su ginekologais padraugauju, tai su ligom cia nesusije.
O ir sportuoju reguliariai, o kas del maisto, tai man jis itakos jokios nedaro, del ko be proto dziaugiuosi  thumbup.gif

pasikonsultuoks su gyd - gal reikia antibiotiku kursa sugert g.gif vaizdas iskart pageretu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 08 27, 22:37)
pasikonsultuoks su gyd - gal reikia antibiotiku kursa sugert  g.gif vaizdas iskart pageretu  drinks_cheers.gif

tai kad niekad taip rimtai nebuvo, kad antibiotikus gerti reiketu, tik dabar jie taip gausiai mane uzpuole pradejus Bioderma naudoti doh.gif na, kitaip dabar nebus, reikia palaukti keleta dienu ir ziureti ar nepageres situacija, gal dar cia viskas bus gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 27, 22:54)
tai kad niekad taip rimtai nebuvo, kad antibiotikus gerti reiketu, tik dabar jie taip gausiai mane uzpuole pradejus Bioderma naudoti  doh.gif na, kitaip dabar nebus, reikia palaukti keleta dienu ir ziureti ar nepageres situacija, gal dar cia viskas bus gerai  unsure.gif

niu tada reikia laukti ir ziureti kas bus toliau drinks_cheers.gif matyt bioderma sujudino visa "sirselyna" tavo odoje ir pradejo valytis ax.gif
Atsakyti
Aš irgi tapau šios kosmetikos gerbėja smile.gif Kaina nedidelė,o kokybė puiki.
Naudoju Sebio mat ir Sednsibio AR, nes mano oda riebi ir su išsiplėtusiais kapiliarais. Paprastai kremai nuo raudonio būna riebūs,bet šitas visiškai neriebina ir rezultatas akivaizdus thumbup.gif Svarbiausia,visiškai nekemša porų.
Tiesa,nusipirkau dar ir Sensibio Ligt, bet vasarai man jis per sunkus, gal žiemą sunaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 08 27, 23:10)
niu tada reikia laukti ir ziureti kas bus toliau  drinks_cheers.gif matyt bioderma sujudino visa "sirselyna" tavo odoje ir pradejo valytis  ax.gif

na, zinokit, veidukas jau 'normoj', atsigavo, praejo visi spuogiavimaisi, kaip pridygo urmu, taip ir pranyko, dabar tik demeles dar liko, bet tikiuosi greit ir tos isnyks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif be to, naudojant matini kremuka, ir veidas matinis jau siek tiek ilgiau issilaiko nei naudojimo pradzioje bigsmile.gif
va kiek prisigyriau, bet dabar labai labai bijau prisisneketi unsure.gif
Atsakyti
galiu pasidalinti patirtimi - vakar truputeli "pavalgiau" - saslykai, susis ir tt. doh.gif siryt atsikeliu - visa kakta spogeliais nuseta (baliuko galutinis rezultatas), pasitepiau ryte AI ir ant virsaus AKN su saules filtru, vakare vel AI - praktiskai nieko neliko drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif myliu bioderma wub.gif wub.gif
Atsakyti