Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Tif, tu pas mane, kaip biodermos zinove sakyk - koki ryte prausikli rekomenduotum, jau baigineju savo dr. Alkaitis, tai noriu biodermos kazka paimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 07 29, 08:00)
turiu nuomone, kad naturali kosmetika siuo atveju nepagelbes, jei padeda gydomoji kosmetika  rolleyes.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Be to riebesnei/mišriai odelei parinkti tinkamas priemones iš naturalios kosmetikos yra be galo sunku, nes jos pagrindas dažniausiai buna aliejus, o riebiai odai, ypac jei yra spuogiuku ir uzsikimsusiu poru problema, aliejai gali sukelti dar rimtesniu problemu.
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 29, 12:12)
Tif, tu pas mane, kaip biodermos zinove sakyk - koki ryte prausikli rekomenduotum, jau baigineju savo dr. Alkaitis, tai noriu biodermos kazka paimti ax.gif

o tavo odele linkus riebaluotis? ax.gif
jei taip - tai Sebium prausimosi zele drinks_cheers.gif man ji - geriausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 07 29, 14:41)
Visiškai sutinku  drinks_cheers.gif  Be to riebesnei/mišriai odelei parinkti tinkamas priemones iš naturalios kosmetikos yra be galo sunku, nes jos pagrindas dažniausiai buna aliejus, o riebiai odai, ypac jei yra spuogiuku ir uzsikimsusiu poru problema, aliejai gali sukelti dar rimtesniu problemu.

nesutinku smile.gif alieju misinukai riebiai odai daugybei mergaiciu padejo. rolleyes.gif

MITAS 2 - "aliejus užkemša poras". FAKTAS: nerafinuotas, chemiškai neapdorotas augalinis aliejus poras išvalo, nes lengvai maišosi su mūsų odos riebalais (sebumu), nesunkiai įsigeria į viršutinį odos sluoksnį, neilgos molekulės lengvai ir greitai suskyla, nesikaupia negyvajame ląstelių sluoksnyje ir nesutrikdo kasdieninio savaiminio odos atsinaujinimo. Tuo tarpu mineraliniai is naftos pagaminti aliejai (mineral oil), parafinas (parafinum liquidum), perdirbti, rafinuoti augaliniai riebalai, naudojami kremuose dėl neįtikėtino pigumo, padengia odą it kokia plastiko plėvele, kaupiasi odos paviršiuje ir porose, sutrikdo fiziologinį odos atsinaujinimą, odą tiesiog "dusina". Štai kodėl jums nuolat reikia rūpintis odos valymu, šveitimu ir gremžimu; nušveiskite veidą ananaso griežinėliu ir pabandykite savo kremą pakeisti nerafinuotu aliejumi ar specialiu veido mišiniu - įsitikinsite pati! Ir mums padėkosite :-) Tiksliau - padėkokite augalėliams, kurių syvais, energija ir galiomis naudojamės jų neatsiklausę...
MITAS 3 - "aliejaus negalima naudoti, jei oda riebi". FAKTAS: natūralius "gyvus" aliejus verta naudoti bet kokiai odai bent jau dėl dviejų priežasčių: 1) nerafinuotas aliejus veikia it drėkiklis - padeda odai išlaikyti drėgmę; 2) maitina, t.y. aprūpina būtinomis bioaktyviomis medžiagomis; nerafinuotame aliejuje yra visko, ką sukaupia stebuklingų šios žemės tvarinių - augalų - sėklos ir riešutai: senėjimą stabdančių antioksidantų, vitaminų ir retų riebiųjų rūgščių; riebesnei odai geriau rinktis riešutų aliejus, kurie pasižymi sutraukiančiomis savybėmis - lazdyno riešutų, graikinių riešutų. Aliejai ilgainiui tiesiog sureguliuoja odos riebumą - ten kur sebumo išskiriama per daug - jo pradeda gaminti mažiau, o ten kur jo trūksta - liaukos ima gaminti daugiau; tai ypač aktualu esant mišriai odai.
MITAS 4 - "nuo aliejaus oda atrodo riebi ir blizganti" FAKTAS: oda gali blizgėti nuo perdirbto, prastos kokybės produkto, arba kol aliejus nesusigėręs, arba kai jo tepama per daug. Arba gal jums geriau tinka kito augalo aliejus. Aliejų reikia naudoti ant drėgnos odos, geriausia - pasipurkšti gėlių vandeniu/hidrolatu ir iškart pasitepti aliejumi. Pamatysite, kaip puikiai vanduo su aliejum susimaišo ir įsigeria akimirksniu.

paskelbta is kvapu namai mirksiukas.gif
Atsakyti
bet faktas tas, kad naturali kosmetika negydo odos problemu doh.gif cia jau reikia gydymu uzsiimti drinks_cheers.gif
naturali tinkama problemu neturinciai sveikai odai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 29 liepos 2009 - 14:05
QUOTE(Tiffany @ 2009 07 29, 15:03)
bet faktas tas, kad naturali kosmetika negydo odos problemu doh.gif cia jau reikia gydymu uzsiimti  drinks_cheers.gif
naturali tinkama problemu neturinciai sveikai odai  mirksiukas.gif

na del sito tikrai nesiginciju smile.gif drinks_cheers.gif na kad ir aknes aliejukai neisgydys nes tai sudetinga letine liga gydoma ne tik kosmetika det ir vaistukais,lazeriu.na norejau pasakyt tik tiek kad kiekvienam pagal poreikius-pvz mano odele nera pretenzinga ar baisios bukles tai manau naturalios priemones puikiai tiktu ax.gif be to tai daugiau poziurio klausimasjavascript:emoticon(':)') na nebenoriu ant odos krauti parabenus,sintetinius konservantus,mineralinius aliejus ir kita blogi ax.gif

na o kad nebutu visiskas off topic'as tai galiu pasakyt kad tas biodermos sebium gelis man irgi patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguuu @ 2009 07 29, 14:52)
nesutinku smile.gif  alieju misinukai riebiai odai daugybei mergaiciu padejo. rolleyes.gif

MITAS 2 - "aliejus užkemša poras". FAKTAS: nerafinuotas, chemiškai neapdorotas augalinis aliejus poras išvalo, nes lengvai maišosi su mūsų odos riebalais (sebumu), nesunkiai įsigeria į viršutinį odos sluoksnį, neilgos molekulės lengvai ir greitai suskyla, nesikaupia negyvajame ląstelių sluoksnyje ir nesutrikdo kasdieninio savaiminio odos atsinaujinimo. Tuo tarpu mineraliniai is naftos pagaminti aliejai (mineral oil), parafinas (parafinum liquidum), perdirbti, rafinuoti augaliniai riebalai, naudojami kremuose dėl neįtikėtino pigumo, padengia odą it kokia plastiko plėvele, kaupiasi odos paviršiuje ir porose, sutrikdo fiziologinį odos atsinaujinimą, odą tiesiog "dusina". Štai kodėl jums nuolat reikia rūpintis odos valymu, šveitimu ir gremžimu; nušveiskite veidą ananaso griežinėliu ir pabandykite savo kremą pakeisti nerafinuotu aliejumi ar specialiu veido mišiniu - įsitikinsite pati! Ir mums padėkosite :-) Tiksliau - padėkokite augalėliams, kurių syvais, energija ir galiomis naudojamės jų neatsiklausę...
MITAS 3 - "aliejaus negalima naudoti, jei oda riebi". FAKTAS: natūralius "gyvus" aliejus verta naudoti bet kokiai odai bent jau dėl dviejų priežasčių: 1) nerafinuotas aliejus veikia it drėkiklis - padeda odai išlaikyti drėgmę; 2) maitina, t.y. aprūpina būtinomis bioaktyviomis medžiagomis; nerafinuotame aliejuje yra visko, ką sukaupia stebuklingų šios žemės tvarinių - augalų -  sėklos ir riešutai: senėjimą stabdančių antioksidantų, vitaminų ir retų riebiųjų rūgščių; riebesnei odai geriau rinktis riešutų aliejus, kurie pasižymi sutraukiančiomis savybėmis - lazdyno riešutų, graikinių riešutų. Aliejai ilgainiui tiesiog sureguliuoja odos riebumą - ten kur sebumo išskiriama per daug - jo pradeda gaminti mažiau, o ten kur jo trūksta - liaukos ima gaminti daugiau; tai ypač aktualu esant mišriai odai.
MITAS 4 - "nuo aliejaus oda atrodo riebi ir blizganti" FAKTAS: oda gali blizgėti nuo perdirbto, prastos kokybės produkto, arba kol aliejus nesusigėręs, arba kai jo tepama per daug. Arba gal jums geriau tinka kito augalo aliejus. Aliejų reikia naudoti ant drėgnos odos, geriausia - pasipurkšti gėlių vandeniu/hidrolatu ir iškart pasitepti aliejumi. Pamatysite, kaip puikiai vanduo su aliejum susimaišo ir įsigeria akimirksniu.

paskelbta is kvapu namai  mirksiukas.gif

Cia tik KN reklama, o ne moksiniu straipsniu citatos. Butent del to, kad aliejai maisosi su sebumu, jie dar labiau riebina ir taip riebia oda, nu nebent kazkas mano, kad jam to riebalo nepakanka, gali dar papildomai pasitept. Problemos tai neisspres. Del uzsikimsusiu poru - jokiu standartu nustatyti sito nera, be to kiekviena oda i kosmetikos priemones reaguoja skirtingai, garantuoti, kad absoliuciai jokie naturalus nerafinuoti aliejai man neuzkims poru negali niekas. Toliau - naturaliu alieju molekules suskyla... Puiku, o jus zinote kas susidaro joms suskylus? Na gal pagalvokite tada kodel naturalus aliejai saugomi trumpa laika ir tamsaus stiklo buteliuose? Teisingai, kad del sviesos ir deguones poveikio nesuskylti. Kazkodel apie tai, kaip oda veikia aliejaus skylimo produktai KN neraso. O gal zalos daugiau nei naudos? As nezinau. Tuo tarpu mineraliniai aliejai del savo molekulines mases neabsorbuojasi i poras ir jokiu fiziologiniu procesu nesutrikdo, o dregme "uzdaro" odoje ne ka blogiau. Taip, augalai turi labai daug naudingu mums medziagu, turi antioksidatnu, bet tai nereiskia kad isskirta is augalo mums naudinga medziaga neveiks ar veiks blogiau. Isskirtos medziagos yra stabilesnes negu esancios naturaliame aliejuje. Augalai ir aliejai (ypac riesutu), yra potencialus alergenai, apie tai irgi nereikia pamirsti. Na kiekvieno sakinio nekomentuosiu, tema ne apie tai, kiekvienas iesko kas jam geriausiai tinka. drinks_cheers.gif Man tai vienareiksmiskai Biodermos kosmetika mirksiukas.gif
Atsakyti
Pries kuri laika is pazistamos gydytojos gavau keleta Biodermos makiazo valiklio meginuku ir klaikiai jie man patiko. Noreciau nusipirkti dideli buteliuka, kad turet ilgesniam laikui, bet nezinau, kur isigyti.
Pasiskaicius cia, susidare ispudis, kad lyg bet kurioj vaistinej Bioderma prekiauja, ar taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2009 08 10, 15:01)
Pries kuri laika is pazistamos gydytojos gavau keleta Biodermos makiazo valiklio meginuku ir klaikiai jie man patiko. Noreciau nusipirkti dideli buteliuka, kad turet ilgesniam laikui, bet nezinau, kur isigyti.
Pasiskaicius cia, susidare ispudis, kad lyg bet kurioj vaistinej Bioderma prekiauja, ar taip? g.gif

geriausia ziuret dizdiosiose Eurovaistinese, Farma, Camelia...
Atsakyti
Sveikutes, perskaiciau abi temas ir visgi noreciau daugiau atsiliepimu apie Sebium linijos poveiki blush2.gif Jau kokia trecia savaite naudoju Sebium geli, Mat ir AI kremukus, bet man tu spuogeliu dar padaugejo, jau nepamenu kada tiek ju esu turejusi, pries tai naudojau TBS arbatmedzio linija ir oda buvo zymiai pagrazejusi, bet va dermatologas pasiule isbandyti Bioderma, nes ji kaip bebutu gydomoji ir sprendzianti problemas, o ne jas maskuojanti, vat ir susigundziau...
Taigi man labai idomu, ar ir jums is pradziu spuogeliu buvo pagauseje? netgi tose vietose, kuriose anksciau nelabai berdavo? ar ilgai tai tesesi? nes man jau tikrai noras spjauti i ja ir gryzti prie TBS unsure.gif
Tiesa, po gelio as vietoj vandenuko kol kas TBS tonika misriai/riebiai odai pabaigineju, bet tas tikriausiai neturetu labai itakoti tu spuogeliu atsiradimui...
Atsakyti
naudojau Biodermos valomąjį vandenį, paskui kremą, AL lyg. Abu nepatiko, tikrai nei spuogų sumažino, nei odos būklė gerėjo, įerzindavo odą, parausdavo.
sesuo sutepė kremą irgi AL, berods, antrą nusipirko, su viltim, kad reik ilgiau panaudot, bet ir jai jis netiko, odą raudonavo plėmais, kaip ir nuo valomojo vandens. ir spuogų neapmažėjo, veidas kaip buvo riebus taip ir liko, nors parašyta, kad reguliuoja riebalių išsiskyrimą.
pas ją problematiška oda.

tiesą sakant nusivyliau Bioderma.

jei tiko TBS, neeksperimentuok schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 rugpjūčio 2009 - 16:44
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 26, 16:31)
Sveikutes, perskaiciau abi temas ir visgi noreciau daugiau atsiliepimu apie Sebium linijos poveiki  blush2.gif Jau kokia trecia savaite naudoju Sebium geli, Mat ir AI kremukus, bet man tu spuogeliu dar padaugejo, jau nepamenu kada tiek ju esu turejusi, pries tai naudojau TBS arbatmedzio linija ir oda buvo zymiai pagrazejusi, bet va dermatologas pasiule isbandyti Bioderma, nes ji kaip bebutu gydomoji ir sprendzianti problemas, o ne jas maskuojanti, vat ir susigundziau...
Taigi man labai idomu, ar ir jums is pradziu spuogeliu buvo pagauseje? netgi tose vietose, kuriose anksciau nelabai berdavo? ar ilgai tai tesesi? nes man jau tikrai noras spjauti i ja ir gryzti prie TBS  unsure.gif
Tiesa, po gelio as vietoj vandenuko kol kas TBS tonika misriai/riebiai odai pabaigineju, bet tas tikriausiai neturetu labai itakoti tu spuogeliu atsiradimui...

reikia turet kantrybes, ne iskart praeina tokie dalykai, juk spuogu turejai kuri laika, ane? tai nenorek, kad per 3 savaites jie pranyktu doh.gif vieniems buna pablogejimas is pradziu, kietiems - ne. As buvau is tu laiminguju, kuriems nebuvo, nes pries tai teko sugert antibiotiku kursa rolleyes.gif Bioderma naudoju jau 3 metai - oda susitvarke kuo puikiausiai, vienas kitas spuogelis issoka per pms biggrin.gif o i tokius kaip TBS ir pan ziuriu labai skeptiskai, jei netinka bioderma, rinkis kita linija is gydomosios, bet patariu negrizt prie kosmetiniu prieziuros priemoniu schmoll.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 08 26, 17:42)
naudojau Biodermos valomąjį vandenį, paskui kremą, AL lyg. Abu nepatiko, tikrai nei spuogų sumažino, nei odos būklė gerėjo, įerzindavo odą, parausdavo.
sesuo sutepė kremą irgi AL, berods, antrą nusipirko, su viltim, kad reik ilgiau panaudot, bet ir jai jis netiko, odą raudonavo plėmais, kaip ir nuo valomojo vandens. ir spuogų neapmažėjo, veidas kaip buvo riebus taip ir liko, nors parašyta, kad reguliuoja riebalių išsiskyrimą.
pas ją problematiška oda.

tiesą sakant nusivyliau Bioderma.

jei tiko TBS, neeksperimentuok  schmoll.gif

matyt turi jautria oda, kad netiko rolleyes.gif juk negali visiems tikti vienas produktas rolleyes.gif svarbiausia atsirinkti tai, kas tinka drinks_cheers.gif tik nereikia TBS doh.gif
Atsakyti