Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2009 07 08, 18:36)
nu nesuprantu ,kas darosi unsure.gif  , pusantros pakuotes SENSIBIO AR kremo sunaudojau,jis man super buvo, pries tris dienas uzsitepiau ir visas veidas raudonas,jauciasi tas degimas , siandie vel uzsitepiau -vel tas pats unsure.gif  kas cia man pasidare????? gal kokia alegrija atsirado? nieko nesuprantu,kaip taip galejo atsitikt.... verysad.gif

gal pakeitei prausikli/valikli? unsure.gif nes gali sureaguot su prausikliu ar toniku ax.gif
Atsakyti
Vis niekaip neapsisprendziu del kremo:zando apatineje dalyje yra spuogeliu,kurie niekaip man nepranyksta g.gif Kazin koks kremas padetu juos greiciau panaikinti?
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 07 09, 22:48)
Vis niekaip neapsisprendziu del kremo:zando apatineje dalyje yra spuogeliu,kurie niekaip man nepranyksta g.gif  Kazin koks kremas padetu juos greiciau panaikinti?

Sebium AI drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma smile.gif Dbr turiu Sebium MAT,bet jis spuogeliu problemos tikriausiai nlb sprendzia daugiau del matiskumo smile.gif Reiks isbandyti AI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 07 09, 23:03)
Aciu uz atsakyma smile.gif Dbr turiu Sebium MAT,bet jis spuogeliu problemos tikriausiai nlb sprendzia daugiau del matiskumo smile.gif  Reiks isbandyti AI smile.gif

paprasyk vaistinej meginuko ir pamatysi padeda ar ne - jis turi pasausint tas vietas, kur spuogeliai, o jei nepades, gal reiktu kreiptis i dermatologa, kad israsytu kokio skinoren ar differin g.gif
Atsakyti
O tai Sebium AKN kam labiau skirtas?
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 07 09, 23:14)
O tai Sebium AKN kam labiau skirtas?

buvo ideta nuoroda i biodermos puslapi, ten galim pasiskaityti apie AI ir AKN, ju skirtumus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2009 07 07, 17:01)
Na manau tamsiai nesigaus idegt,bet svelnus idegis matosi ax.gif

Veida tepiau Photoderm AR 50, tai idege net labiau nei kunas. Labai saunus kremukas. Musu pajuryje gal taip ir neidegtu, nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aya @ 2009 07 12, 17:58)
Veida tepiau Photoderm AR 50, tai idege net labiau nei kunas. Labai saunus kremukas. Musu pajuryje gal taip ir neidegtu, nezinau g.gif

o pakartotinai tepei po 3-4 val? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 07 12, 19:24)
o pakartotinai tepei po 3-4 val?  ax.gif

As pakartotinai tepu po kiekvienu maudyniu. Jei retai lendu i jura, tai pasitepu kas 2-3val. Man idegis menkai aktualus. Labiau rupi sveikata, odos apsauga ir, zinoma, ispudziai. Anksciau vyras nenoredavo daznai teptis apsauginiu kremu, bet dabar ir jis jau pakeite nuomone.
Bandziau kt. firmos apsaugini krema (50), tai baisumas kazkoks, visai nesigeria i oda, pasiskirsto siaubingai. Idaviau vyrui teptis kojas, tai po to lotuliukas.gif lotuliukas.gif jis vaiksciojo baltom kojom, nes kremas taip susivele su plaukais lotuliukas.gif . Maza to, kaip ilipo i jura baltas, tai toks pat baltas ir islipo. Labai pyko ir sake, kad daugiau jam jo net nerodyciau. Su Bioderma tokiu nuotykiu nebuna.
Truputi ne i tema prirasiau, bet labai jau norejau papasakot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aya @ 2009 07 12, 20:17)
As pakartotinai tepu po kiekvienu maudyniu. Jei retai lendu i jura, tai pasitepu kas 2-3val. Man idegis menkai aktualus. Labiau rupi sveikata, odos apsauga ir, zinoma, ispudziai. Anksciau vyras nenoredavo daznai teptis apsauginiu kremu, bet dabar ir jis jau pakeite nuomone.
Bandziau kt. firmos apsaugini krema (50), tai baisumas kazkoks, visai nesigeria i oda, pasiskirsto siaubingai. Idaviau vyrui teptis kojas, tai po to  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jis vaiksciojo baltom kojom, nes kremas taip susivele su plaukais lotuliukas.gif . Maza to, kaip ilipo i jura baltas, tai toks pat baltas ir islipo. Labai pyko ir sake, kad daugiau jam jo net nerodyciau. Su Bioderma tokiu nuotykiu nebuna.
Truputi ne i tema prirasiau, bet labai jau norejau papasakot blush2.gif

mums labai idomi visu nuomone apie biodermos produktus drinks_cheers.gif
o del to kitu kremu nesusigerimo - puikiai suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 12 liepos 2009 - 19:42
si savaitgali prie juros bandysiu Photoderm SPF 20 fluid, nes dar nesu turejusi kunui is sios linijos thumbup.gif

Atsakyti