Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(krikstole @ 2009 07 02, 19:42)
user posted image

tiffany, tu apie sita kalbejai, kad tinka misriai riebiai odai vasara, ten ju tokia gausybe? doh.gif
tu naudoji ji, jei pamenu ar nea?

aha, sitas wub.gif man jis nerealus drinks_cheers.gif patinka tekstura, apsauga, nu zodziu..tobulas cool.gif
Atsakyti
O kuo skiriasi Sebium AI ir Sebium AKN kremai? smile.gif Po kiek laiko pastebejot odos pokycius naudojant Sebium linija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 07 02, 22:18)
O kuo skiriasi Sebium AI ir Sebium AKN kremai? smile.gif Po kiek laiko pastebejot odos pokycius naudojant Sebium linija? smile.gif

as pamaciau jau po pusmecio, o po 1,5 metu mano odos bukle kardinaliai pasikeite drinks_cheers.gif nesispuogavo kaip anksciau, pasidare skaistesne wub.gif
va cia rasi atsakymus:

AI ir AKN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 03 liepos 2009 - 07:51
QUOTE(Tiffany @ 2009 07 03, 07:48)
as pamaciau jau po pusmecio, o po 1,5 metu mano odos bukle kardinaliai pasikeite  drinks_cheers.gif nesispuogavo kaip anksciau, pasidare skaistesne  wub.gif
va cia rasi atsakymus:

AI ir AKN

mh..is tiesu - pastebejau ir as,oda darosi atsparesne aplinkos poveikiui,berimas pas mane zymiai sumazejes.Jau 3 buteliuka pirksiu valancio vandenuko ir 2 sensibio light kremuko..
ir prausikliuka turiu - zodziu.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2009 07 01, 07:32)
Gal isbandei si kremuka su spalva ? Na ir kaip ? Butent kokia spalva jis suteikia?

Tik siandien sbandziau,neturejau laiko nupirkt kai nuolaidos buvo doh.gif Jis yra gan sviesaus atspalvio,sviesiaodems tikrai tiks,man asmeniskai galetu buti tamsesnis nes dar reikia bronzato ant virsaus patept,megstu kad veidukas butu vos vos irudes rolleyes.gif o seip to atspalvio ant savo veiduko nematau,jis lengvas labai

P.S ten yra dar kitas kremas su atspalviu su +40spf tai nezinau kaip jis,bet as emiau su +50spf nes jis dar ir mazina raudoni kas man aktualu,nes nuo karscio zandukai raudonuoja,tai ziuresiu koks bus poveikis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 03 liepos 2009 - 13:01
[quote=krikstole,2009 07 02, 20:42]
user posted image

Norėčiau paklausti kokie atsiliepimai apie šią priemonę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2009 07 06, 12:57)
Norėčiau paklausti kokie atsiliepimai apie šią priemonę? smile.gif

siek tiek auksciau jau buvo vienas atsiliepimas mirksiukas.gif
gal dar kas pasidalins patirtimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 06 liepos 2009 - 12:09
Savaitgali isitikinau kad kremas +50spf su atspalviu thumbup.gif gerai saugo ir raudoni mazina,veidukas lengvai idege,bet jokiu nudegimu bunant visa diena sauleje prie juros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 07 liepos 2009 - 08:32
as irgi savaitgali buvau pajuryje ir naudojau Photoderm AKN Mat drinks_cheers.gif veidas nenudege, graziai irudo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 07 liepos 2009 - 09:24
QUOTE(white kitty @ 2009 07 07, 10:26)
Savaitgali isitikinau kad kremas +50spf su atspalviu  thumbup.gif gerai saugo ir raudoni mazina,veidukas lengvai idege,bet jokiu nudegimu bunant visa diena sauleje prie juros  smile.gif

Ai tai bet eina įdegti su juos aulėje?ane?tai fainai tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2009 07 07, 12:00)
Ai tai bet eina įdegti su juos aulėje?ane?tai fainai tada smile.gif

Na manau tamsiai nesigaus idegt,bet svelnus idegis matosi ax.gif
Atsakyti
nu nesuprantu ,kas darosi unsure.gif , pusantros pakuotes SENSIBIO AR kremo sunaudojau,jis man super buvo, pries tris dienas uzsitepiau ir visas veidas raudonas,jauciasi tas degimas , siandie vel uzsitepiau -vel tas pats unsure.gif kas cia man pasidare????? gal kokia alegrija atsirado? nieko nesuprantu,kaip taip galejo atsitikt.... verysad.gif
Atsakyti