Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(laurapde @ 2009 07 01, 09:34)
Sveikos, nesenai pradejau naudoti cia kosmetika. Gal galetumet patarti koks kremas man tiktu  biggrin.gif mano oda misri, linkusi sauseti. Turiu prausikli sebium, taciau jis man oda sausina, nosis net blizga.  g.gif  Siuo metu oda pasausejusi, vietomis pleiskanoja, spoguojasi. Labai noreciau patarimo.

as naudoju siuos kremus pakaitom - pagal odos bukle - Sebium Hydra, Sebium Mat ir Sensibio Light drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 07 01, 12:49)
as naudoju siuos kremus pakaitom - pagal odos bukle - Sebium Hydra, Sebium Mat ir Sensibio Light  drinks_cheers.gif

o kuris man butu tinkamiausias?
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 07 01, 12:03)
o kuris man butu tinkamiausias?

jei oda dehidratuota (kaip tavo atveju), manau Sebium Cream (dabar jis Hydra) 4u.gif bet kai oda gaus pakankamai dregmes - manau tau tiktu Sebium Mat
Atsakyti
aciu labai. paprastai as naudojau Dr hauschka, bet niekaip nerandu formules, kad oda gautu pakankamai dregmes ar kad po kurio laiko nebertu. Tad darau pertraukas, visgi kazkas netinka man toje kosmetikoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 07 01, 12:23)
aciu labai. paprastai as naudojau Dr hauschka, bet niekaip nerandu formules, kad oda gautu pakankamai dregmes ar kad po kurio laiko nebertu. Tad darau pertraukas, visgi kazkas netinka man toje kosmetikoje  smile.gif

as isvis esu tokios nuomones, kad naturali kosmetika tinkama tik tokiai odai, kuri neturi jokiu problemu - sveikai ax.gif
Atsakyti
Mano oda spuoguota,buna ir skausmingu raudonu spuogu,greitai susiriebaluoja verysad.gif Man reiktu prausiklio,losjono ir kremo.Gal galetumet ka nors rekomenduoti is biodermos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 07 01, 12:53)
Mano oda spuoguota,buna ir skausmingu raudonu spuogu,greitai susiriebaluoja verysad.gif  Man reiktu prausiklio,losjono ir kremo.Gal galetumet ka nors rekomenduoti is biodermos? g.gif

prasom :
higienai - prausiklis ir tonikas
user posted imageuser posted image
pirmas kremas tepti nakciai visa veiduka ra atskirus spuogelius, antras kremas, kad odele neisisausetu - dienai, trecias - suteikiantis matiskumo (dienai)
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 07 01, 09:34)
Sveikos, nesenai pradejau naudoti cia kosmetika. Gal galetumet patarti koks kremas man tiktu  biggrin.gif mano oda misri, linkusi sauseti. Turiu prausikli sebium, taciau jis man oda sausina, nosis net blizga.  g.gif  Siuo metu oda pasausejusi, vietomis pleiskanoja, spoguojasi. Labai noreciau patarimo.

Noriu tik pridurti prie to ka jau patare Tiffany, atkreipti demesi i savo mitybos iprocius. Net ir tokia puikia kosmetika kaip Bioderma galit nusivilti, jei piktnaudziausit keptom bulvem, krekeriais, traskuciais, kt. riebiu ir nesveiku maistu, nevartosit pakankamai vandens ir pan...
Atsakyti
QUOTE(aya @ 2009 07 01, 14:46)
Noriu tik pridurti prie to ka jau patare Tiffany, atkreipti demesi i savo mitybos iprocius. Net ir tokia puikia kosmetika kaip Bioderma galit nusivilti, jei piktnaudziausit keptom bulvem, krekeriais, traskuciais, kt. riebiu ir nesveiku maistu, nevartosit pakankamai vandens ir pan...

teisingai drinks_cheers.gif bei atsisakyti baltymu, saldumynu, rukyto maisto, daug judeti, kartas nuo karto aplankyti kosmetologe, kad pavalytu poras (tik, gink dieve, ne spuogus spaudytu!) mirksiukas.gif
Atsakyti
as turiu jautra oda,yra kokie 3-4 kapiliarai isryskeje, tai sensibio AR man labai tiko ax.gif ,noriu butinai dar sensibio vandenuka isigyt. O kazi kas tokiai odai i sausuma odai ziema tiktu ? rolleyes.gif
Tik , gaila ,kad tokios puikios priemones mazai zinomos Lietuvoje ,daug daugiau visokie iwostin ,vishy ,avene, kuriu kainos ne is tolo kokybes neatspindi. unsure.gif As sia dermatologine kosmetika atradau ,kai vaistininke vos ne primygtinai siule pabandyt, na tai susigundziau, ir dabar nieko geresnio mano odai nera smile.gif . As pasiruosus ir daugiau uz kosmetika pamoket ,kad tik efektas butu, nors bioderma ir ne is paciu brangiausiu.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2009 07 02, 14:47)
as turiu jautra oda,yra kokie 3-4 kapiliarai isryskeje, tai sensibio AR man labai tiko  ax.gif  ,noriu butinai dar  sensibio vandenuka isigyt. O kazi kas tokiai odai i sausuma odai ziema tiktu ? rolleyes.gif

manau tau ziemai puikiai tiktu Sensibio Rich kremukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

tiffany, tu apie sita kalbejai, kad tinka misriai riebiai odai vasara, ten ju tokia gausybe? doh.gif
tu naudoji ji, jei pamenu ar nea?
Atsakyti