Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Man Photoderm serija - nepakeiciama. Stebiuosi, kad vienai mamytei netiko. As dabar ir vyrui i zvejyba nieko kito negaliu isiulyt, tik Photoderm Max.
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2009 06 25, 19:26)
Ruosiuosi pirkti spf50+ kremuka su spalva ax.gif

Sitas labai puikus, ypac kai yra pigmentiniu demeliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 rugsėjo 2009 - 21:30
siandien vakare isbandysiu sita geri bigsmile.gif nustebino tai, kad labai skystas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 29 birželio 2009 - 10:23
Ar mes Lietuvoje turime sito gerio: http://www.bioderma....action/212.html ? g.gif Domintu mazesne talpa. Vaistineje dave grynai jo meginelio, bet kazka pasake jog yra muilas. Meginau Sebium prausikli, vasarai gal ir nieko, bet siaip tai atvesus orams tikrai sausintu oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 29, 11:21)
siandien vakare isbandysiu sita geri  bigsmile.gif nustebino tai, kad labai skystas  biggrin.gif

user posted image

isbandziau bigsmile.gif nerealus gaivumo pojutis bigsmile.gif kvapas primena kazka is vaikystes wub.gif gerai plauna, labai labai skalsus, praktiskai, vidutinio ilgumo plaukams reikia vos keliu lasu thumbup.gif galvos oda jauciasi super komfortiskai drinks_cheers.gif jokiu pleiskanu, jokio niezulio cool.gif
tai bus mano ateities pirkinys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 29 birželio 2009 - 17:00
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 29, 11:21)
siandien vakare isbandysiu sita geri  bigsmile.gif nustebino tai, kad labai skystas  biggrin.gif

user posted image

Si buvau gavus dovanu. Labai puikus, bet man keliu lasu neuztenka. Jis labai skystas, tai prisipilu pilna delna lotuliukas.gif . Labai maloniai kvepia. Kolege uzmate, kad ir euruose jau yra. Anksciau, kiek ieskojau, nebuvo. As, asmeniskai, pirmenybe teikiu "Node DS+".
Atsakyti
QUOTE(aya @ 2009 06 29, 22:31)
Si buvau gavus dovanu. Labai puikus, bet man keliu lasu neuztenka. Jis labai skystas, tai prisipilu pilna delna lotuliukas.gif . Labai maloniai kvepia. Kolege uzmate, kad ir euruose jau yra. Anksciau, kiek ieskojau, nebuvo. As, asmeniskai, pirmenybe teikiu "Node DS+".

DS node gerulis wub.gif as kaip tik dabar pirmenybe teiksiu sitam biggrin.gif
nedejau jokio balzamo - plaukai issisukavo normaliai, nesusivele rolleyes.gif mano nedazyti, banguoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 06 29, 17:26)
Ar mes Lietuvoje turime sito gerio: http://www.bioderma....action/212.html ? g.gif Domintu mazesne talpa. Vaistineje dave grynai jo meginelio, bet kazka pasake jog yra muilas. Meginau Sebium prausikli, vasarai gal ir nieko, bet siaip tai atvesus orams tikrai sausintu oda g.gif

dar neteko girdet, kad turetume unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 29, 17:59)
isbandziau  bigsmile.gif nerealus gaivumo pojutis  bigsmile.gif kvapas primena kazka is vaikystes  wub.gif gerai plauna, labai labai skalsus, praktiskai, vidutinio ilgumo plaukams reikia vos keliu lasu  thumbup.gif galvos oda jauciasi super komfortiskai  drinks_cheers.gif jokiu pleiskanu, jokio niezulio  cool.gif
tai bus mano ateities pirkinys  drinks_cheers.gif

As sita irgi bandziau, super geras sampunas, labai svelnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 06 29, 17:26)

Yra. Tik pas mus po 200 ml tubelėse blink.gif Atrodo, kad toks pats cool.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2009 06 25, 19:26)
Gal vilnietes kur aptiko nuolaidu Biodermos saules linijai? bigsmile.gif Ruosiuosi pirkti spf50+ kremuka su spalva ax.gif

Gal isbandei si kremuka su spalva ? Na ir kaip ? Butent kokia spalva jis suteikia?
Atsakyti
Sveikos, nesenai pradejau naudoti cia kosmetika. Gal galetumet patarti koks kremas man tiktu biggrin.gif mano oda misri, linkusi sauseti. Turiu prausikli sebium, taciau jis man oda sausina, nosis net blizga. g.gif Siuo metu oda pasausejusi, vietomis pleiskanoja, spoguojasi. Labai noreciau patarimo.
Atsakyti