Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2009 05 22, 07:30)
vandenuka gali naudot bet kada vietoje zelinio prausiklio  rolleyes.gif nes, kai pati tingiu veida plaut (kai be makiazo), tiesiog perbraukiu su pamirkytu vatuku arba siaip dienos begyje, kai odyte susiriebaluoja (jei be makiazo)  drinks_cheers.gif labai patogus kelioneje  ax.gif
del kremuku - viskas gerai  thumbup.gif

Tai tas zelinis prausiklis nereikalingas, jei naudoju vandenuka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2009 05 22, 15:00)
Tai tas zelinis prausiklis nereikalingas, jei naudoju vandenuka? blush2.gif

kaip tau patogu, nes, tarkim as, vakare su juo nusiplaunu visa makiaza (pudra), o ryte - naudoju tik vandenuka 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri bandete Biodermos paakiu kremuka ? Labai gundausi ji nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
bioderma pakeitė mano gyveimą :}} po kelių mėnesių naudojimo turėjau švytinčią, labai gražią odytę :}tokią apie kurią galėjau tik pasvajot kada nors. Bet dėje nesaugojau to ką taip sunkiai pasiekiau, valgiau visokį šlamštą,o dabar ir bioderma tokių rezultatų nesuteikia ;/
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 05 24, 21:05)
bioderma pakeitė mano gyveimą :}} po kelių mėnesių naudojimo turėjau švytinčią, labai gražią odytę :}tokią apie kurią galėjau tik pasvajot kada nors. Bet dėje nesaugojau to ką taip sunkiai pasiekiau, valgiau visokį šlamštą,o dabar ir  bioderma tokių rezultatų nesuteikia ;/

pritariu, kad labai svarbu mityba drinks_cheers.gif
buvau pati prisivalgius per viena baliuka simtalapio wub.gif o jau koks skanestas, nerealu wub.gif bet tai buvo pirmas ir paskutinis mano pasmaguriavimas biggrin.gif po to - negalejau atsikratyti cistiniu skausmingu spuogu, kurie labai ilgai mane "grazino" biggrin.gif
Atsakyti
Tiffany smile.gif koki kremuka patarsite persausejai odai? kazkada bandziau atoderm pp, berods, man patiko. o dabar drauge iesko ko nors gero drekinimui, nes sako jauciasi net is vidaus tas sausumas
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 05 25, 20:38)
Tiffany smile.gif koki kremuka patarsite persausejai odai? kazkada bandziau atoderm pp, berods, man patiko. o dabar drauge iesko ko nors gero drekinimui, nes sako jauciasi net is vidaus tas sausumas

kokia jos oda - sausa ar misri dehidratuota? g.gif
jei sausa - sensibio rich, jei misri - sensibio light arba sebium cream (dabar hydra) 4u.gif
ir daug daug vandens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 25, 19:56)
kokia jos oda - sausa ar misri dehidratuota?  g.gif
jei sausa - sensibio rich, jei misri - sensibio light arba sebium cream (dabar hydra) 4u.gif
ir daug daug vandens  biggrin.gif

Maniske buvo misri, pasidare sausa, tai labai atgaivino situ kremu derinys: rich nakciai, light dienai ir po savaites dvieju good.gif pagaliau nebejauciu tempimo, sausu vietu ir siaip, matau kaip atsigavo wink.gif
Atsakyti
Taip,ir as kremuku beprotiskai patenkinta,sensibio light turiu wub.gif
dar nesenai nusirkau kremuka su SPF 50,su spalva.. bet atspalvis man netinka per tamsus,gelsvas veidukas lieka..idegusiai odelei labiau.
jei kam idomu,mielai perleisiu.. 4u.gif mokejau 50Lt,naudojau 2 kartus,parduociau uz 30.
Atsakyti
. Kaip Photoderm AR? Ar yra naudojančių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 rugsėjo 2009 - 21:23
Kurios priemonės geriausios riebiai odai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 06 12, 21:35)
Kurios priemonės geriausios riebiai odai?  4u.gif

visa linija SEBIUM
Atsakyti