Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(jaguarka @ 2009 05 14, 17:04)
Turbūt turėjai omeny Sebium MAT smile.gif aš irgi jo noriu, tiik su SPF

doh.gif taip, sebium mat
Atsakyti
Gal kas nors galėtų parekomenduot kremuką, jaunai odai, kad padrėkintų, skaistintų, gražintų odelę, apsaugotų nuo spuogelių atsiradimo ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
O Bioderma turi veido kaukių? Man reiktų valančios kaukės, tai galvoju, gal reiktų pabandyti iš Biodermos, jei yra. ax.gif Ir kaip manot, jei naudosiu tik kremuką Biodermos, tai oda gali pasitaisyti (likę tokios rausvos dėmelės po spuogų ir kartais iškyla dar vienas kitas spuogas) ar reiktų visą liniją pirkti (prausiklį, losjoną, dieninį, naktinį kremus)? blush2.gif
Atsakyti
Vakar pirkau n-taji Sebium krema ir susibalamutinau doh.gif Vaistininke pasiule su SPF isigyti, bet kazkaip suabejojau ar ten bus toks pats sebium su tuo SPF? Maciau, kad buvo MAT ir AKN, o as kazkaip visada naudoju Sebium paprasta, tai ar tas su SPF toks pats tikrai, gal kuri bandet? ta prasme konsistencija, nes man idealiai jis tinka ir patinka, nenoreciau kitokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 05 18, 19:41)
Vakar pirkau n-taji Sebium krema ir susibalamutinau doh.gif Vaistininke pasiule su SPF isigyti, bet kazkaip suabejojau ar ten bus toks pats sebium su tuo SPF? Maciau, kad buvo MAT ir AKN, o as kazkaip visada naudoju Sebium paprasta, tai ar tas su SPF toks pats tikrai, gal kuri bandet? ta prasme konsistencija, nes man idealiai jis tinka ir patinka, nenoreciau kitokio ax.gif

konsistencija skiriasi - MAT labiau gelines (kremas gelis) teksturos, o MAT AKN kremines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 11, 12:53)
bioderma naudoja cheminius filtrus, kurie yra visiskai saugus  drinks_cheers.gif
tas bronz - ir yra savaiminio idegio kremukas, bet + ir apsauga nuo saules, idegis isryskeja po 3 dieneliu  wub.gif

tai kad kiek girdeti teko ten ne savaiminio idegio kremas, o kremas sudetyje turintis amino rugsties tirozino kuri skatina melanino gamyba, ir kremas skirtas naudoti tiems kurie nori saugiai megautis saule (40,50+) bet idegti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 05 18, 21:50)
tai kad kiek girdeti teko ten ne savaiminio idegio kremas, o kremas sudetyje turintis amino rugsties tirozino kuri skatina melanino gamyba, ir kremas skirtas naudoti tiems kurie nori saugiai megautis saule (40,50+) bet idegti  rolleyes.gif

nesavaiminis, suklydau doh.gif
Atsakyti
kosmetologe vakar pasiule nusipirkt riebiai odai prausikli ir kremuka sebium AL .turiu kremuka sebium AKN,-kuri israse dermatologe, bet kosmetologe pasake kad galiu ji ismest nes jis man visai netinka..tas akn tai man nepatiko, kazkoks labai riebus, o val del AL nzn dar, reik ilgesni laika panaudot, bet konsistencija galetu ir lengvesne but 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif Buvau pas dermatologę ir ji man pasiūlė pabandyti BIODERMA gaminius. Gavau mėginukų, tai jau 3 diena kaip bandau. Kol kas jokių atmetimo/netikimo požymių nematau. Perskaičiau abi temas ir nemažai sužinojau apie šią kosmetiką. Aš naudoju žaliąją Sebium liniją. Turiu vandenuką (nuostabiai valo makiažą), prausiklį, sebium cream ir sebium AKN. Dar gavau Atoderm gel moussant surgras ultra-rich foaming gel. Kaip suprantu tai dušo žele? blush2.gif Gal galit kas plačiau apie jį papasakot?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2009 05 21, 10:41)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif  Buvau pas dermatologę ir ji man pasiūlė pabandyti BIODERMA gaminius. Gavau mėginukų, tai jau 3 diena kaip bandau. Kol kas jokių atmetimo/netikimo požymių nematau. Perskaičiau abi temas ir nemažai sužinojau apie šią kosmetiką. Aš naudoju žaliąją Sebium liniją. Turiu vandenuką (nuostabiai valo makiažą), prausiklį, sebium cream ir sebium AKN. Dar gavau Atoderm gel moussant surgras ultra-rich foaming gel. Kaip suprantu tai dušo žele? blush2.gif  Gal galit kas plačiau apie jį papasakot?

svelnus gelis prausiklis labai sausos ir atopines odos prieziurai. Svelniai nuvalo oda, panaikina tempimo pojuti, issaugo odos barjera, naudoti 2 kartus per diena, tinka kudikiams, vaikams ir suaugusiems mirksiukas.gif
be kvapiuju medziagu, be konservantu, be slapalo 4u.gif
Atsakyti
Tif, labai aciu uz atsakyma 4u.gif Dar norejau paklausti del priemoniu naudojimo eiliskumo: vakare naudoju vandenuka akiu makiazui nuvalyti, o po jo prausikli melyna. Tada tepu krema AKN. Tai taip iseina, kad is to vandenuko mano odai jokios naudos, tik kad tusa nusivalau. Ar as cia kvailai sneku, ar kaip cia yra? blush2.gif O ryte nusiprausiu su prausikliu ir tepu krema sebium cream. Ar gerai darau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2009 05 22, 01:01)
Tif, labai aciu uz atsakyma 4u.gif  Dar norejau paklausti del priemoniu naudojimo eiliskumo: vakare naudoju vandenuka akiu makiazui nuvalyti, o po jo prausikli melyna. Tada tepu krema AKN. Tai taip iseina, kad is to vandenuko mano odai jokios naudos, tik kad tusa nusivalau. Ar as cia kvailai sneku, ar kaip cia yra? blush2.gif O ryte nusiprausiu su prausikliu ir tepu krema sebium cream. Ar gerai darau? blush2.gif

vandenuka gali naudot bet kada vietoje zelinio prausiklio rolleyes.gif nes, kai pati tingiu veida plaut (kai be makiazo), tiesiog perbraukiu su pamirkytu vatuku arba siaip dienos begyje, kai odyte susiriebaluoja (jei be makiazo) drinks_cheers.gif labai patogus kelioneje ax.gif
del kremuku - viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti