Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2009 05 10, 15:32)
ar jis moksliskai pagristas ar tai eilinis svaiciojimas kaip tarki, kad kenksmingi apsauginiai nuo saules kremai  biggrin.gif

manau tikrai ne naujiena, kad kremai nuo saules kenksmingi cool.gif As tik uz filtrus be cheminiu medziagu..

QUOTE(Becky @ 2009 05 10, 19:08)
Apie apsauginius filtrus nuo saules tikrai nuomoniu yra visokiu, ir kolkas tokios informacijos kad 100 nekenkia, arba anvirksciai as nemaciau. O del to kad nuo saules apsaugo tik virsutinis kosmetikos sluoksnis - info tikrai nenauja. Esme tame, kad filtrai ant odos sudaro apsaugine plevele, o kai mes bandome uztepti sekanti kosmetikos sluoksni - mes ta plevele suardome ir apsaugos nebelieka. Butent todel visi gamintojai pataria apsauginiu kremu teptis vos ne kas 2 valandas, nes kitaip plevele suardoma, nusitrina, nusiplauna, nubega su prakaitu ir t.t. ir apsaugos nebelieka. Ir nieko juokingo as cia nematau.

sutinku drinks_cheers.gif bet tai galioja naturaliems kremams nuo saules, i kuriuos nededamos chemines medziagos. O cheminiai isiskverbia i oda ir ten "apdoroja" saules spindulius, kas ir sukelia dnr pakitimus ir visokias ligas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 10 gegužės 2009 - 20:57
QUOTE(begike @ 2009 05 10, 21:57)
manau tikrai ne naujiena, kad kremai nuo saules kenksmingi  cool.gif As tik uz filtrus be cheminiu medziagu..
sutinku  drinks_cheers.gif  bet tai galioja naturaliems kremams nuo saules, i kuriuos nededamos chemines medziagos. O cheminiai isiskverbia i oda ir ten "apdoroja" saules spindulius, kas ir sukelia dnr pakitimus ir visokias ligas  4u.gif

siaip kremai kremams nelygus cool.gif
sutinku su tuo, kad kremu pasitepus nera ko gulet valandu valandas sauleje, jie skirti apsaugai, bet ne deginimuisi rolleyes.gif

o kad nenukrypti nuo temos - mano artimiausiai pirkinys Photoderm Bronz SPH 40 wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 11 gegužės 2009 - 10:23
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 11, 11:15)
sutinku su tuo, kad kremu pasitepus nera ko gulet valandu valandas sauleje, jie skirti apsaugai, bet ne deginimuisi  rolleyes.gif

o kad nenukrypti nuo temos - mano artimiausiai pirkinys Photoderm Bronz SPH 40  wub.gif

cia kokia savaiminio idegio priemone? bigsmile.gif na, o as baigiau eksperimentus su veido kremais, pagaliau atsitaikiau tinkama thumbup.gif ideliai man tiko Sensibio light ir uz ji dar karta labai dekoju Gilbertai 4u.gif
Atsakyti
Tai kad tie naturalus kremai su naturaliais filtrais iki 2012metu turi but isimti is prekybos, nes naturalus mineraliniai filtrai praleidzia kazkiek UV spinduliu ir neapsaugo nuo saules. Beje, po vieno bandyto kremuko su naturaliu filtru kai nusvylau sauleje, tai mano eksperimentai toj naturalumo srityje ir baigesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 05 11, 11:26)
Tai kad tie naturalus kremai su naturaliais filtrais iki 2012metu turi but isimti is prekybos, nes naturalus mineraliniai filtrai praleidzia kazkiek UV spinduliu ir neapsaugo nuo saules. Beje, po vieno bandyto kremuko su naturaliu filtru kai nusvylau sauleje, tai mano eksperimentai toj naturalumo srityje ir baigesi g.gif

man atrodo, kad bioderma nera naturali g.gif o as tik dabar supratau, kad tas sekantis pirkinys yra kremukas apsaugai nuo saules biggrin.gif pamaciau " bronz" ir is karto pagalvojau, kad savaiminis, o i skaiciukus net demesio neatkreipiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 11 gegužės 2009 - 10:33
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 11, 11:31)
man atrodo, kad bioderma nera naturali g.gif o as tik dabar supratau, kad tas sekantis pirkinys yra kremukas apsaugai nuo saules biggrin.gif pamaciau " bronz" ir is karto pagalvojau, kad savaiminis, o i skaiciukus net demesio neatkreipiau ax.gif

Taigi nerasiau kad bioderma naturali g.gif Jie kaip supratau derina cheminius ir mineralinuis filtrus ax.gif Tik pabreziu, kad as pries naturalius tik mineralinius filtrus turincius kremus, nes kalbu is praktikos.
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 11, 11:31)

bioderma naudoja cheminius filtrus, kurie yra visiskai saugus drinks_cheers.gif
tas bronz - ir yra savaiminio idegio kremukas, bet + ir apsauga nuo saules, idegis isryskeja po 3 dieneliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 05 11, 10:26)

koki bandei? ax.gif
Zinau, kad turi isimt, bet ten didelis nesusipratimas, reiks pasidomet placiau.
Kiek esu girdejus, kas naudojo naturalius filtrus su gera apsauga, nenusvilo tikrai, net idegt nesugebejo...

Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 11, 10:15)
sutinku su tuo, kad kremu pasitepus nera ko gulet valandu valandas sauleje, jie skirti apsaugai, bet ne deginimuisi  rolleyes.gif

o chemines medziagos ir yra lygios cheminems medziagoms, nieko cia jau naujo neisrasi, nes pagrindiniai filtrai visur vienodi. Ir kalba eina ne apie gulejima ant saules, o ju veikimo. Saules spindulius jie ardo odoje, o ne ant odos pavirsiaus. Taigi kenksmingiausi spinduliai vistiek apdorojimi odoje, jau ankstesniam poste rasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 11, 11:53)
bioderma naudoja cheminius filtrus, kurie yra visiskai saugus  drinks_cheers.gif
tas bronz - ir yra savaiminio idegio kremukas, bet + ir apsauga nuo saules, idegis isryskeja po 3 dieneliu  wub.gif

jau teko bandyti, spalvyte nesigauna oranzine? man neteko tokio daikto matyti Panevezio vaistinese
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 11 gegužės 2009 - 11:29
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 11, 12:29)
jau teko bandyti, spalvyte nesigauna oranzine? man neteko tokio daikto matyti Panevezio vaistinese

kolege naudoja - tikrai ne oranzine, o tokia spalva kaip po atostogu siltuose krastuose wub.gif naturalus grazus idegis wub.gif
Atsakyti
Tai kokiu sluoksniu reikia tepti ta savaiminio idegio priemone, kad gauti zadama spf 40 apsauga nuo saules? Jei kas nezino - laboratorijose spf nustatymui pagal metodiką vienam odos kvadratiniam centimetrui užtepama 2 mg kosmetikos priemonės - tikrai daugiau nei paprastai užtepame.

Na ir dar biski informacijos apie apsauginius kremus. Labai padideja vežio rizika jeigu apsauginis kremas patenka ant apgamo. Kažkur turejau straipsni, jei kam idomu galesiu atsiusti.
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 11, 15:01)
Tai kokiu sluoksniu reikia tepti ta savaiminio idegio priemone, kad gauti zadama spf 40 apsauga nuo saules? Jei kas nezino - laboratorijose spf nustatymui pagal metodiką vienam odos kvadratiniam centimetrui užtepama 2 mg kosmetikos priemonės - tikrai daugiau nei paprastai užtepame.

Na ir dar biski informacijos apie apsauginius kremus. Labai padideja vežio rizika jeigu apsauginis kremas patenka ant apgamo. Kažkur turejau straipsni, jei kam idomu galesiu atsiusti.

nu cia dabar blink.gif cia butent su cheminiais filtrais ar mineraliniais taip pat?? mano nugara visa apgamuota, tai ant jos daugiausiai ir pritepu kremu, kad tik nedegintu tu apgamu, o tai cia gaunas kad be kremo tada geriau ar kaip blink.gif ?

ir dar- naturalus mineraliniai filtrai tikrai apsaugo nuo saules- savaitgali deginaus- apsauginiu kremu tepiau tik veida, nes kunas ir taip sunkiai dega- tai taip nusvilau dekolte sriti ir rankas doh.gif o veidukas ne kiek neidege- nors be kremu tai buna raudonas po pasideginimu blush2.gif
gal but tiems naturaliems ir yra tas trukumas kad jie gali nusitrint pasimaudzius ar siaip patrynus oda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 11 gegužės 2009 - 15:28