Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

sesuo nusipirko Sebum AKN kremą. Po jo jai niežti veidą, visi nelygumai išryškėja, vietom raudonos dėmės, ar taip turi būt?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 09, 17:12)
sesuo nusipirko Sebum AKN kremą. Po jo jai niežti veidą, visi nelygumai išryškėja, vietom raudonos dėmės, ar taip turi būt?

Ir man taip buvo nuo AKN tai nustojau naudot,matyt esu alergiska kazkam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 09, 16:12)

matyt alergiska rugstims, per stiprus jai, geriau tegul nenaudoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 09, 15:57)
cia tikriausiai eina kalba apie AKN Mat SPF 40  rolleyes.gif

taip, taip. norėjau dėl to su SPF pasiteiraut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 05 09, 21:53)
taip, taip. norėjau dėl to su SPF pasiteiraut  ax.gif

man jis patinka - matiskuma islaiko iki 8 val (cia man), greit susigeria, maloni tekstura, nekemsa poru 4u.gif
Atsakyti
O kur jo galima jau rast? ieškojau mažesnėse eurovaistinėse tai dar neturėjo. norėtus prieš perkant ir meginuką išbandyt ax.gif
Atsakyti
Aš kažkur skaičiau, kad jei naudoji krema su spf (tarkim 40), o ant viršaus užsitepi pudros sluoksni be spf - visa apsauga pasinaikina, arba jei pudra su spf 15, tai ir gaunasi kad apsauga tik 15, nesvarbu kad tas pirmas kremo sluoksnis buvo spf 40 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 10, 13:03)
Aš kažkur skaičiau, kad jei naudoji krema su spf (tarkim 40), o ant viršaus užsitepi pudros sluoksni be spf - visa apsauga pasinaikina, arba jei pudra su spf 15, tai ir gaunasi kad apsauga tik 15, nesvarbu kad tas pirmas kremo sluoksnis buvo spf 40 g.gif

surask ta straipsni rolleyes.gif idomu, ar jis moksliskai pagristas ar tai eilinis svaiciojimas kaip tarki, kad kenksmingi apsauginiai nuo saules kremai biggrin.gif
Atsakyti
Tiffany, o tas kremukas su spf drekina nors kiek?
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2009 05 10, 18:31)
Tiffany, o tas kremukas su spf drekina nors kiek?

drekina mazai, bet matiskuma islaiko puikiai drinks_cheers.gif as drekinu veida po darbo, kai nusiplaunu makiaza - Sensibio Light 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 10, 16:32)
surask ta straipsni  rolleyes.gif idomu, ar jis moksliskai pagristas ar tai eilinis svaiciojimas kaip tarki, kad kenksmingi apsauginiai nuo saules kremai  biggrin.gif

Apie apsauginius filtrus nuo saules tikrai nuomoniu yra visokiu, ir kolkas tokios informacijos kad 100 nekenkia, arba anvirksciai as nemaciau. O del to kad nuo saules apsaugo tik virsutinis kosmetikos sluoksnis - info tikrai nenauja. Esme tame, kad filtrai ant odos sudaro apsaugine plevele, o kai mes bandome uztepti sekanti kosmetikos sluoksni - mes ta plevele suardome ir apsaugos nebelieka. Butent todel visi gamintojai pataria apsauginiu kremu teptis vos ne kas 2 valandas, nes kitaip plevele suardoma, nusitrina, nusiplauna, nubega su prakaitu ir t.t. ir apsaugos nebelieka. Ir nieko juokingo as cia nematau.
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 10, 20:08)
Apie apsauginius filtrus nuo saules tikrai nuomoniu yra visokiu, ir kolkas tokios informacijos kad 100 nekenkia, arba anvirksciai as nemaciau. O del to kad nuo saules apsaugo tik virsutinis kosmetikos sluoksnis - info tikrai nenauja. Esme tame, kad filtrai ant odos sudaro apsaugine plevele, o kai mes bandome uztepti sekanti kosmetikos sluoksni - mes ta plevele suardome ir apsaugos nebelieka. Butent todel visi gamintojai pataria apsauginiu kremu teptis vos ne kas 2 valandas, nes kitaip plevele suardoma, nusitrina, nusiplauna, nubega su prakaitu ir t.t. ir apsaugos nebelieka. Ir nieko juokingo as cia nematau.

man labai idomu, kur isskaitei sias visas nuomones - jei jau pradejom apie tai kalbet mirksiukas.gif manau, visoms labai patiktu faktai drinks_cheers.gif

beja, labai fainas kremukas po saules voniu wub.gif puikiai drekina, skaniai kvepia, greitai susigeria drinks_cheers.gif
Atsakyti