Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(Upsiukas @ 2005 08 22, 15:25)
Kažkur pajūryje yra firma pavadinimu "Medinės šukos", aš kažkodėl grėblį įsivaizduoju biggrin.gif

Aš gintarines įsivaizduoju biggrin.gif biggrin.gif Rimtai, jūratės gintarines šukas, niekas manęs kitaip neįtikins schmoll.gif

QUOTE(hurricane @ 2005 08 22, 17:57)
Klp yra grozio salonas "Vienplauke". Nezinau, bet as taip ir isivaizduoju ta viena vieninteli plauka ant galvos... biggrin.gif

Vienplaukė- tai be galvos apdangalo(skarelės). Močiutės jūsų taip nesako? Taip gražu ant galvos, kad net skaros nebereikia. Čia man aktualu, nes pas mane negražūs, tai aš dažnai su skara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyta @ 2005 08 22, 21:32)
Man savotiskai atrodydavo automobiliu valst. numeriai su raidem ZJB  JBN  ***  DUH ir pan... Nenoreciau savo masinai tokio ar panasaus ax.gif
Kai keiksmazodziu moki, tai pritaikyt netrunki... blush2.gif

Kodėl nenorėtum? Aš tai labai norėčiau rolleyes.gif Mano Nr. BBK, tai aš labai pykau. Nu kodėl, kodėl negalėjo būt BBD? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 08 22, 10:06)
Latviams tik ir kabinetis. biggrin.gif  Viena lietuve studencioke Rygoj apsilankius pastebjo  doh.gif - pagaliau supratau, kodel latviai zirgu galvomis vadinami- gi pas juos ant kiekvieno kampo avizu kioskai (avize - laikrastis latviskai, o ant kiosku taip ir raso- avizes  biggrin.gif ).

O ant latvisku greituju pagalbu automobiliu raso- Neatliekama medicinska palidziba.  biggrin.gif  Neatliekama - tai latviskai neatideliotina butu, na, atseit, greitoji.  biggrin.gif

Skaniai pasijuokiau iš brolių latvių biggrin.gif thumbup.gif
Gerai čia apie "zirgo galvas ir avizas" mirksiukas.gif Na ir apie greitasias,
"neatliekama medicinska palidziba" cry.gif
Atsakyti
Man kažkodėl labai juokingas Kauno taksi firmos pavadinimas APOLOGETAS. Na nežinau kodėl, bet labai jau jis varijotiškas. Dar netasimenu ką ta firma daro, bet pavadinimas ČIUPIKABRA.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 08 23, 08:47)
Kodėl nenorėtum? Aš tai labai norėčiau rolleyes.gif Mano Nr. BBK, tai aš labai pykau. Nu kodėl, kodėl negalėjo būt BBD? biggrin.gif

Vienas draugas specialiai užsisakė BBD - ir dar norėjo, kad kiti draugai tokius pačius užsisakytų (tipo "pacanų" chebrytė) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2005 08 22, 20:05)
Keistuoliu teatras anksciau kazkokia daina dainuodavo "varna Albertiiiina" - dar ir dabar melodija prisimenu, tik padainuot neiseina  tongue.gif

Yra Donaldo Biseto pasaka "Varna Albertina", pagal kurią "Keistuoliai" pastatė spektaklį, kuriame tą dainą ir dainavo.

QUOTE(Savūnė @ 2005 08 22, 21:22)
O va visus šitus angliškus pavadinimus, kurie baigiasi palace (Forum Palace, Grand Duke Palace ir pan.) žmonės taria „pelės“ biggrin.gif

O kaip reikėtų tarti? Tiksliai tiksliai..... (mes su vyriškiu dažnai pasiginčiojam, kuris geriau ištariam biggrin.gif biggrin.gif )

QUOTE(geguzevasaris @ 2005 08 22, 21:27)
Ten jau viską išrausė  verysad.gif Bet sako kai atstatys,tai bus kaip
Palangoj,tik nueisi ne prie jūros,o į turgų...

Tai dar krūčiau nei palangoj bus - kam ta jūra, jeigu yra turgus mirksiukas.gif biggrin.gif ...
O visoje gatvėje gros "Bolno mne bolno..." kaip Basanavičiaus g. Palangoje?????? Tada tikrai bus krūūūūta. biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2005 08 22, 22:08)
Esam tureje reikalu su UAB "Spekuliacija"  tongue.gif

Šis žodis neigiamą atspalvį įgavo tarybiniais laikais, ir daugeliui žmonių (tame tarpe ir man) ta asociacija liko. Realiai gi tai reiškia pardavimą ar perpardavimą (neatsimenu dabar tiksliai ir nenoriu suklaidinti).....
Atsakyti
QUOTE(IQ69 @ 2005 08 23, 08:47)
Man kažkodėl labai juokingas Kauno taksi firmos pavadinimas APOLOGETAS. Na nežinau kodėl, bet labai jau jis varijotiškas. Dar netasimenu ką ta firma daro, bet pavadinimas ČIUPIKABRA.

Kiek žinau tai ispaniškai čiupakabra - baidyklė, gerianti kitų kraują, kažkas panašaus į drakulą, tai gal ten kokia antstolių kontora biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akiniukė: 23 rugpjūčio 2005 - 10:45
QUOTE(safarikids @ 2005 08 23, 11:35)
O kaip reikėtų tarti? Tiksliai tiksliai..... (mes su vyriškiu dažnai pasiginčiojam, kuris geriau ištariam biggrin.gif  biggrin.gif )

Ateik šian į Delano, pasipraktikuosim tongue.gif
Atsakyti
Kaune yra tokia visai nejuokingų paslaugų (laidojimo) firma labai juokingu pavadinimu - "Klepsydra" smile.gif
Atsakyti
Klaipėdoje yra laidojimo firma ir šarvojimo salė. Pavadinimas? " Atgaivink" blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2005 08 22, 17:20)
Šiandien prie Europos mačiau užsieniečius nežinau tik kokia kalba šnekėjo,bet jie labai žvengė iš pavadinimo Drogas filmavo ji ir reiškė emocijas biggrin.gif

Italiskai drogas ar droge (neprisimenu tiksliai) reiskia narkotikai.Tai matyt tuos zmogelius musu drogas prajuokino
Atsakyti
o vat man TRANSEKSPEDICIJA įdomi blush2.gif Iš ko gi sudėtas tas žodis g.gif biggrin.gif cool.gif
Atsakyti