Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

Traukiny ant lango įspėjimas "Pro langą neišsikišti". Visą kelią raitėmės iš juoko lotuliukas.gif
Dar: ieškojau info apie naminius ežiukus, yra eziai.lt - viskas apie ežiukus, eziukai.lt - (cituoju) "Jeigu Jūs savo namo nesate apsaugoję nuo žaibo - tai nieko baisaus. Griaustinio metu patariame ant palangės pastatyti degančią žvakę ir garsiai melstis. Melstis būtina nuoširdžiai. Jei maldose nuoširdumo trūksta, paskambinkite „Ežiukams“.
Tinkamai įrengta žaibolaidžių sistema, netgi be dieviško įsikišimo, žaibo krūvį nukreips į žemę (pragaran), kur jam ir vieta." - čia jau apsaugos nuo žaibų, ir dar kaip originaliai pateikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxBlau @ 2008 11 25, 18:27)
pasakysiu ir aš, kad nesu didelė šiuolaikinių technologijų išpažinėja, ir tose googlese ne visad viską susigaudau. Nesakiau, kad 100proc.mano parašyti žodžiai atitinka tikrovę, tačiau, jei net ir ne pavadinimai, gal vis tiek kam nors bent šypsnį žodžiai sukels.
Tuomet galime vien pagirti lietuvius už išradingumą kuriant naujadarus.
Ir visgi yra tokių, kurie patiki, kaip kad aš, bet nemanau kad didelis nusikaltimas yra tiesiog pasidalinti, kad ir iškraipyta informacija, su kitais. Gal ne vietoj, gal nelaiku, bet didelės problemos tame nematau, juolab kai dažniausiai atsiranda kas nors, kaip Jūs, kam galima dėkoti už pataisymus ax.gif
Atsiprašau už sugaišintą laiką ir priešiškai paveikusią žinutę

Kas dar liečia broliukų šalį, tai gal kas ir raše, bet, kadangi labai dažnai važiuoju pro šią šalį tranzitu, tai tualete nevalingai norisi pasižvalgyt ar nevaikšto koks vyrukas Maksas, ypač kai ant durų tualete parašyta kažkas panašaus į MAKSAS TUALETE, suprask 'mokamas tualetas'.
Atsakyti
QUOTE(Koste @ 2005 08 22, 11:02)
Buvo tokia teisiniu paslaugu firma UAB "Arklys", nu pavadinimas gal ir nejuokingas, bet baisiai nesirisa su veiklos sritimi smile.gif

kavinė, baras, maitinimas, pobūvių organizavimas, laisvalaikis, pramogos BALTASIS ARKLYS, UAB yra Šiauliuose, nu man sis pavadinimas tai nelabai kur tinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 03 28, 20:00)
kavinė, baras, maitinimas, pobūvių organizavimas, laisvalaikis, pramogos  BALTASIS ARKLYS, UAB yra  Šiauliuose, nu man sis pavadinimas tai nelabai kur tinka  blush2.gif

Nesakyk, čia gal ir visai į temą - pramogausi, kol baltus arklius pradėsi matyt lotuliukas.gif .
Atsakyti
Fabuose yra grožio salonas ,, Mylėk save", niu net matau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barborytė009: 31 kovo 2010 - 10:39
Latviu atrodo nepralenksim
http://www.delfi.lt/...i.d?id=30646653
Atsakyti
Oj gerai pries miega pasijuokiau thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barborytė009 @ 2010 03 31, 11:38)
Fabuose yra grožio salonas ,, Mylėk save", niu net matau... lotuliukas.gif

na, jei pats saves nemylesi, tai ir kiti nemyles hihihi.gif
Atsakyti
PC "MOLE", kompiuteriu parduotuveje plakatas " PYST NUOLAIDOS", "PYST KAINOMS". Ar kazkas pan.. g.gif BET visur didelem raidem zodis "PYST".
Atsakyti
Vyno parduotuve "Red nose" tongue.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti