Padūstėliuose norėčiau gyventi
O aš - Kabakėlyje
QUOTE(kawasaki @ 2008 07 03, 22:36)
Kur rinktumetes gyventi - Uzpirdziu kaime, prie Pirdes upes ar prie Bizdelio misko Radviliskio raj?
Papiškese arba Purnuškėse
ieskojome automobilio... ilgai ilgai maklinejome po turgu... ziurim stovi auto... prie stiklo is vidaus pritvirtintas baltas lapas su uzrasu: ORIGINALIOS DUJOS. Viduj atsilenkes sedyne miega vyriskis
O mes perkame "SENOLIŲ" dešrą
QUOTE(insi @ 2008 07 03, 22:14)
o tarias ne pachito?
Tariasi lietuviskai: pŠiko.
tikrai ne su vienu portugalu teko apie si varda kalbeti ir tikrai tariasi PAŠIKO/PAŠIKA
QUOTE(Juxt @ 2008 07 03, 15:49)
cia tai geras
o gal kas valgė ,,vytintos dieduko desros" ? man teko tokios ragauti
o gal kas valgė ,,vytintos dieduko desros" ? man teko tokios ragauti
Jetau, valgiau ir labai patiko. Tikiuos vyras nesuzinos
QUOTE(gamta @ 2008 07 04, 13:54)
ieskojome automobilio... ilgai ilgai maklinejome po turgu... ziurim stovi auto... prie stiklo is vidaus pritvirtintas baltas lapas su uzrasu: ORIGINALIOS DUJOS. Viduj atsilenkes sedyne miega vyriskis
geras nu tikrai originalios dujos... kaži kiek jama?..
QUOTE(Juxt @ 2008 11 06, 15:16)
geras nu tikrai originalios dujos... kaži kiek jama?..
musu mieste buvo kavine "zydroji austre", tai sunkiai koki vyrioka eidavo i ja pasikviest
QUOTE(Egle22 @ 2008 07 03, 20:44)
Su drauge kazkada po Europa tranzavome. Per Ispanijos siena veze mus portugalai. Du zavus vyrukai vardu Jezus ir Pašiko.
Ir kaip i be ironijos i zmones kreiptis?
Ir kaip i be ironijos i zmones kreiptis?
Nu jo... Man irgi Portugalijoj buvo smagi situacija: supažindina su vietiniu vaikinu, o jis prisistato: "Mano vardas Chui"... Tik blink, blink.. ką čia daryt, kaip čia suprast... O po to išsiaiškinau, kad žodžio pradžioj jie raidę R taria CH... Ir vardas Rui ganėtinai populiarus... Lietuvon grįžus per kažkokokių futbolo rungtynių transliaciją smagiai krizenau, kai komentatoriu vis kartojo:"Portugalų žaidėjas Rui toks ir toks." Vis galvojau, pavardę juk taria kaip priklauso, o vardo jau nea...
sveikos
man vis šypseną sukelia Graikijoje esantys Pindo kalnai bei Pietų Amerikoje, Andų kalnuose esantis Titikakos ežeras
man vis šypseną sukelia Graikijoje esantys Pindo kalnai bei Pietų Amerikoje, Andų kalnuose esantis Titikakos ežeras