Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

Padūstėliuose norėčiau gyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš - Kabakėlyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kawasaki @ 2008 07 03, 22:36)
biggrin.gif Kur rinktumetes gyventi - Uzpirdziu kaime, prie Pirdes upes ar prie Bizdelio misko Radviliskio raj?

Papiškese arba Purnuškėse drinks_cheers.gif
Atsakyti
ieskojome automobilio... ilgai ilgai maklinejome po turgu... ziurim stovi auto... prie stiklo is vidaus pritvirtintas baltas lapas su uzrasu: ORIGINALIOS DUJOS. Viduj atsilenkes sedyne miega vyriskis ax.gif
Atsakyti
O mes perkame "SENOLIŲ" dešrąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 03, 22:14)
o tarias ne pachito? g.gif

Tariasi lietuviskai: pŠiko.

tikrai ne su vienu portugalu teko apie si varda kalbeti ir tikrai tariasi PAŠIKO/PAŠIKA
Atsakyti
biggrin.gif na vienos firmos pavadinimas .DOLERITAS
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 07 03, 15:49)
thumbup.gif  cia tai geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o gal kas valgė ,,vytintos dieduko desros" ?  essen.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif man teko tokios ragauti essen.gif

Jetau, valgiau ir labai patiko. Tikiuos vyras nesuzinos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gamta @ 2008 07 04, 13:54)
ieskojome automobilio... ilgai ilgai maklinejome po turgu... ziurim stovi auto... prie stiklo is vidaus pritvirtintas baltas lapas su uzrasu: ORIGINALIOS DUJOS. Viduj atsilenkes sedyne miega vyriskis  ax.gif

lotuliukas.gif geras thumbup.gif nu tikrai originalios dujos... bigsmile.gif kaži kiek jama?.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 11 06, 15:16)
lotuliukas.gif  geras  thumbup.gif  nu tikrai originalios dujos...  bigsmile.gif  kaži kiek jama?..   biggrin.gif

musu mieste buvo kavine "zydroji austre", tai sunkiai koki vyrioka eidavo i ja pasikviest lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfija: 22 lapkričio 2008 - 23:37
QUOTE(Egle22 @ 2008 07 03, 20:44)
Su drauge kazkada po Europa tranzavome. Per Ispanijos siena veze mus portugalai. Du zavus vyrukai vardu Jezus ir Pašiko.  thumbup.gif
Ir kaip i be ironijos i zmones kreiptis?

Nu jo... Man irgi Portugalijoj buvo smagi situacija: supažindina su vietiniu vaikinu, o jis prisistato: "Mano vardas Chui"... blink.gif biggrin.gif Tik blink, blink.. ką čia daryt, kaip čia suprast... O po to išsiaiškinau, kad žodžio pradžioj jie raidę R taria CH... Ir vardas Rui ganėtinai populiarus... biggrin.gif Lietuvon grįžus per kažkokokių futbolo rungtynių transliaciją smagiai krizenau, kai komentatoriu vis kartojo:"Portugalų žaidėjas Rui toks ir toks." Vis galvojau, pavardę juk taria kaip priklauso, o vardo jau nea... lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
man vis šypseną sukelia Graikijoje esantys Pindo kalnai biggrin.gif bei Pietų Amerikoje, Andų kalnuose esantis Titikakos ežeras biggrin.gif
Atsakyti