Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(dangiuk @ 2008 05 04, 18:44)
ne taip seniai forume buvo tokios saito reklama - snarglys.lt  biggrin.gif o kas būtų, jei vidurių problemas gydytų? tryda.lt? siku_siku_ir_vis_dar_noriu.lt?

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mačiau,net sutampė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif as irgi i ja demesi atkreipiau
Atsakyti
QUOTE(kawasaki @ 2007 09 30, 22:06)
Varciau knyga "Siaures Skalva", o ten Silutes rajono zemelapiukas su visais kaimukais aplink, tai vienas is ju - UZPIRDZIU kaimas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šilutės apylinkėse ir Pirdės upė yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smarki @ 2007 01 16, 01:13)
Kažkuri rašė apie pavardę Papaurėlis. Šiaip tai čia mano vyro draugas... Prisiminiau, kad ir man šita pavardė pradžioje juoką sukėlė, bet dabar jau pripratau.Bet iki šiol mane juokina kita pavardė. į buvusį darbą turėjo ateiti nauja kolegė - Papienė. Žvengėm, žvengėm, kai atsidarė durys ir ją pamatėm, tai ir nutilom - tikra Papienė ir visai nesinervina dėl to. sakė, kai į Graikiją nuvarė, tai "giminių" Papų rado:))
Pavardę nelabai pasirinksi, bet kai pavadinimą sumąsto be ryšio..

aš žmogų su tokia pavarde taip pat pažįstu ax.gif
Atsakyti
yra tos dalykas "valgomieji ledai", atrodytu viskas ok. bet kai salia kabo "valgomieji irankiai" -kyla pagristas klausimas, kam valgyti ledus, jei galima irankius g.gif ir klaoriju maziau thumbup.gif
Atsakyti
apsaugos firma "Kvintencija" lotuliukas.gif nezinau kodel, bet kai pamatom apsaugininkus su tokiu uzrasu ant nugaros luztam is juoko blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyrą visą laiką labai "žavi" šis parduotuvės pavadinimas - "Pėdkelnių rojus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija* @ 2008 05 06, 22:16)
Mano vyrą visą laiką labai "žavi" šis parduotuvės pavadinimas - "Pėdkelnių rojus"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
I parduotuve einam kiekvienas,tad koki syki stabtelkit prie desru skyriaus ir paskaitinekite uzrasus,pvaz;-"Uosves nugarine,Zento zlegtainis,Marcios kumpis ir kt".Tikrai patirsite maloniu ispudziu yahoo.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vakar skaičiau šią temelę, tai atėjo maniškis, ir pamatė tą, kur plaukų kirpykla, reikėjo matyti kaip jis juokėsi, visas raudonas kaip burokas, susilenkes, ir juokiasi net springsta... Oj kiek buvo versijų kokia dar kirpykla būna, čia tik plaukus kerpa, tai plaukų kirpykla, jei neatsargūs kirpėjai gali būti ausų kirpykla, jei žmona patrakusi, tai ragų kirpykla ir dar kiek variantų...
O po to juokesi, kaip "čiuvas" dvi paras darė turbūt šią iškabą, o kai padarė tik daėjo, ką jis ten užrašė...
Atsakyti
Nepamenu kokiam dabar miestely buvo maisto prekiu krautuvėlės pavadinimas "Anus" doh.gif biggrin.gif
Arba mes su vyru visada juokiamės kai pravažiuojam firmą "Fekama"(kažkaip su fekalijom asociuojasi) lotuliukas.gif
Dar juokingai skamba langų firma"Landa" bigsmile.gif
Atsakyti
Sveksnoje,vienoje parduotuveje pirkau stikline vaza.Ja importavo i.imone"Duzena"
Atsakyti
Viename sporto klube , persirengimo kambaryje kabo iškaba , kurioje parašyta - plaukų džiovintuvai skirti tik galvos plaukų džiovinimui lotuliukas.gif . Kai perskaičiau tai nesusilaikiau nesusijuokus lotuliukas.gif
Atsakyti