Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

(witchcraft @ 2007 08 31, 21:49)
Kazkur turejau nuotrauka, bet neberandu su skelbimu parduotuveje "AKCIJA: kiausiu skonio sidras" 

radau as ta nuotrauka pas save. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Yra tokia firma Dahlgera, vos pavadinimą išsiemenavau kai pasakyt reikėjo, juokingiausia buvo, kai baliavojom bariuke ir taksi firmai reikėjo pasakyt, kad atvažiuotų į Gravrogkų gatvę,liežuvio laužymui pats tas, o ypač kai esi įpiešęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai patinka Morkuno morkos ir Vilnonio siulu imone smile.gif
Atsakyti
O man "patinka" mergaitei duotas vardas -Fekalija doh.gif Tokius tėvus užaugusi bash.gif
Atsakyti
Esu girdėjusi pasakojimą, kaip lietuviai Rusijos kavinėje užsakinėjo koldūnus, paprašė, kad jiems atneštų KOLDUNOV...o rusiškai pelmeni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2007 01 16, 01:13)
Kažkuri rašė apie pavardę Papaurėlis. Šiaip tai čia mano vyro draugas... Prisiminiau, kad ir man šita pavardė pradžioje juoką sukėlė, bet dabar jau pripratau.Bet iki šiol mane juokina kita pavardė. į buvusį darbą turėjo ateiti nauja kolegė - Papienė. Žvengėm, žvengėm, kai atsidarė durys ir ją pamatėm, tai ir nutilom - tikra Papienė ir visai nesinervina dėl to. sakė, kai į Graikiją nuvarė, tai "giminių" Papų rado:))
Pavardę nelabai pasirinksi, bet kai pavadinimą sumąsto be ryšio..

Prie papų temos.Šeima,moteris su labaaaaaaaaaaaai didele krūtine ir vyras,kurį visi vadindavo:papų Vytas.Žmogus įklijavęs šitą pravardę jau a.a.,bet Vytą ir toliau visi vadina papų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2008 03 10, 19:03)
O man "patinka" mergaitei duotas vardas -Fekalija  doh.gif  Tokius tėvus užaugusi  bash.gif

Aha, žinojau šitą thumbup.gif ta proga dar prisiminiau labai gerą derinuką- Kleopersija Piziūtė hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(florentina @ 2008 03 06, 16:44)
Man tai patinka Morkuno morkos ir Vilnonio siulu imone smile.gif

Man dar įstrigęs įmonės pavadinimas-Makveža doh.gif Nu kas taip gali sugalvot? doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaby @ 2007 10 30, 19:16)
Berods Marijampolėj mačiau labai tiksliai reikalo esmę nusakančią iškabą: Plaukų kirpykla.
Kad tikrai visiems būtų aišku  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu čia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes! Su Mamos Diena visas!! 4u.gif
nezinau, gal jau kuri raset, bet va as girdejau toki varianta: teisines paslaugas teikianti bendrove "Zoses teisingumo dvaras" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(verdana @ 2006 12 28, 12:46)
mačiau po Vilnių važinėja mašina su reklaminiu užrašu www.hemarojus.lt. nu man tai juokas nerealus lotuliukas.gif

ne taip seniai forume buvo tokios saito reklama - snarglys.lt biggrin.gif o kas būtų, jei vidurių problemas gydytų? tryda.lt? siku_siku_ir_vis_dar_noriu.lt?
Atsakyti
įrankių nuomos bendrovė 'gotas' biggrin.gif
Atsakyti
automobiliu detaliu ar pan technikos parduotuve "petrute". nu ne i tema visai lotuliukas.gif bet moteris pagerbta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(supersonic- @ 2008 02 05, 15:58)
radau as ta nuotrauka pas save. biggrin.gif
user posted image

Įdomu, koks skonis. Ir kaina prieinama. Net tokių prekių jau galima užtikti mūsų parduotuvėse. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(einareja @ 2008 03 10, 21:03)
O man "patinka" mergaitei duotas vardas -Fekalija  doh.gif  Tokius tėvus užaugusi  bash.gif

Fekalija ir Ekskrementas - būdama paaugliukė, 10 ar 11 metų girdėjau istoriją, kad gimė dvyniai, ir juos taip pavadino. Patikėjau ax.gif lotuliukas.gif
Mačiau iškabą " Kailiai ir odos gaminiai iš kliento " biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 04 gegužės 2008 - 23:54