Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(doma_ @ 2005 08 22, 14:43)
[color=blue]Picerijos pavadinimas laugh.gif

Jep, gerai gaunasi blush2.gif . Pabandžiau paspėlioti, kad pirmas skiemuo iš "Pizza", o antras skiemuo - iš "Doner kebab". Gal ax.gif .
Atsakyti
Klp yra grozio salonas "Vienplauke". Nezinau, bet as taip ir isivaizduoju ta viena vieninteli plauka ant galvos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2005 08 22, 16:57)
Klp yra grozio salonas "Vienplauke".

laugh.gif laugh.gif laugh.gif aš irgi pasijuokiu iš šito pavadinimo biggrin.gif .
Atsakyti
Šiandien prie Europos mačiau užsieniečius nežinau tik kokia kalba šnekėjo,bet jie labai žvengė iš pavadinimo Drogas filmavo ji ir reiškė emocijas biggrin.gif
Atsakyti
Idomokai skamba Kauno taxi firmos pavadinimas "karsinta". blink.gif Nu niekada nekyla ranka ten skambinti .
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2005 08 22, 18:20)
Šiandien prie Europos mačiau užsieniečius nežinau tik kokia kalba šnekėjo,bet jie labai žvengė iš pavadinimo Drogas filmavo ji ir reiškė emocijas biggrin.gif

Na kalbų mokėtojos, pakuomentuokit, kodėl tiems užsieniečiams taip linksma buvo. g.gif g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 08 22, 14:25)
Kažkur pajūryje yra firma pavadinimu "Medinės šukos", aš kažkodėl grėblį įsivaizduoju biggrin.gif Dar man keisti pavadinimai, sudaryti iš vardo ir pavardės, arba verslo partnerių vardų/pavardžių sudurtiniai pavadinimai doh.gif

Šiauliečių firma, turi pardę Klp. Ir iškaba-gigantiškos medinės šukos. Milžinams.
Atsakyti
Kaune yra tokia baldus gaminanti įmonė"PUPULIS" laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Bandau spėti, bo nežinau, kas per užsieniečiai buvo. "Drogen" (daiktavardis) vokiškai reiškia narkotikus.

Klaipėdoje kadaise buvo radijo stotis "Bumsas". Ir reklama - tokia raudona ant kažkokio pastato iškelta. Vokiečiai visada žvengdavo, kadangi "bumsen" (veiksmažodis) reiškia... na, švelniai tariant "kruštis" biggrin.gif Taigi įsivaizduokite, kaip jie galvodavo: kas yra pastate, ant kurio kaba raudona reklama "Bumsas"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 08 22, 09:40)
Visalaik prajuokindavo grožio salono pavadinimas "Varna Albertina"  biggrin.gif  biggrin.gif
Gal aš nežnau kokios istorijos, kuri tokį pavadinimą pateisintų, bet kol kas labai jau juokinga, kad grožio salonas pavadintas varnos vardu. Nors varnas gražus paukštis, bet  mūsuose gi labai populiaru būtent kokią susivėlusią, neprisižiūrinčia personą vadinti varna biggrin.gif  biggrin.gif

Keistuoliu teatras anksciau kazkokia daina dainuodavo "varna Albertiiiina" - dar ir dabar melodija prisimenu, tik padainuot neiseina tongue.gif

dar kazkokiam mieste, tik neprisimenu kuriam yra kirpykla "Pries plauka" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matroskinas @ 2005 08 22, 19:54)
Klaipėdoje kadaise buvo radijo stotis "Bumsas".  Taigi įsivaizduokite, kaip jie galvodavo: kas yra pastate, ant kurio kaba raudona reklama "Bumsas"... biggrin.gif

laugh.gif Tą Bumsą bene pats p. E. Skarbalius kuravo cool.gif wink.gif
Atsakyti
elina, nori pasakyt, jis vokiškai moka ? wink.gif
Atsakyti