Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(rolka @ 2007 09 30, 20:34)
Bet labiau prajuokino dukra - viena diena klausia " mama, o kada bus ta laida "Nekviesta aukle?"  Taip ir isivaizduoju - skambutis i duris, atidarai - o ten moteriske stovi ir sako - "laba diena, as aukle, nors jus manes ir nekvietet". lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Visi kiti pasisakymai irgi kaip prajuokino thumbup.gif

QUOTE(ingalp @ 2007 09 30, 20:49)
o prie Ukmergės yra kaimas Liaušiai, Mažeikių r. yra kaimas Laižuva, dar žinau kažkur yra kaimas Nemakščiai.

Turejau drauge is Liausiu, bet zinai niekad nepagalvojau, kad juokingas pavadinimas g.gif Turbut kai daznai girdi tai nekreipi demesio.
Atsakyti
[quote=lakmė,2007 02 07, 13:50]
QUOTE(MajaLi @ 2005 08 22, 08:55)
Pavadinimą pasirinkti galima o pavardę kažkaip nelabai
[/quote]
Mano sūnus (4 metai) labai juokiasi iš Kirkilo pavardės. Kai per žinias pamini, tai leipsta juokais, o mes iš sūnaus juokiamės, kad jam labai juokinga. tongue.gif
[/quote]
o aš mokytoją Kirkilą turiu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilniuje, Ž. Paneriuose yra daržovių kioskas. Prekių pavadinimai: kreušės, svogunai, granitų sultys ir kt. tongue.gif Arba tuose pačiuose Paneriuose paskutinėj maršruto stotelėj yra biotualetas vairuotojams, tai ant mėlynos lentelės su stotelės pavadinimu kurį laiką puikavosi baltas popiergalis "BIOTUALETŲ NUOMA" stotelės pavadinimas, suprask, toksai lotuliukas.gif gaila, nespėjau nufotografuoti verysad.gif
P.S. labai gera temelė, prisijuokiau iki ašarų thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif superiniai pavadinimai turbut kai bus liudna reiks pasiskaityt nuotaikai pasikelti thumbup.gif
Atsakyti
"Outo kumpu".atrodo supirkineja metalus. biggrin.gif
kazkaip keistai skamba,netoli mano namu,eidama ar vaziuodama jei pamatau,nusisypsau. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū temos autorei ir visiems kurie rašo, nuotaiką pakelia thumbup.gif , tik aš dabar nepamenu jokio juokingo pavadinimo g.gif
Atsakyti
Nuvaziavo zmogus i Kaliningrada, uzejo i bara pavalgyt, priejo prie jo padaveja, o jis ir sako: " daite mne porciju kaldunov (koldunai siaip rusiskai peremeni), bet padaveja pasitaike nepescia ir jam atsake: " A babu jagu v pridaciu nenada" ( O raganos nereikia) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2007 03 23, 00:08)
cia juokinga ne kiek pavadinimas, kiek situacija, buvo Alytuje kazkada tokia parduotuve "Du gaideliai", o iejus i vidu uz prekystalio pasisveikindavo du vyrai pardavejai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu ir suprask kaip nori

QUOTE(witchcraft @ 2007 08 31, 21:49)
Kazkur turejau nuotrauka, bet neberandu su skelbimu parduotuveje "AKCIJA: kiausiu skonio sidras"  lotuliukas.gif

nu ir prisižvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 03 vasario 2008 - 19:44
linksma cia biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir pavadinimų pririnkot. Kitose kalbose yra juokingų žodžiu, bent jau man, va pvz suomių kalboj pyragas- kaku; lašiša-lohi, atlyginimas-palka, kojinė-suka, pastikinis maišelis-pussi, balai-piste... Tai mum juokinga būdavo, suomiai nesuprasdavo kodėl.

Be to esu sutikusi mergiją (Ispanę), jos vadras buvo Edurnė. TAi kai pasakė nei juoktis nei ką, ir labai nemalonu būdavo į ją kreiptis, iš serijos, E durnę... Na bet mes nesakėm ką jos vardas reikštų lietuviškai, sakėm kad vardas unikalus ir labai gražus ir tikimės, kad ji lietuvon neatvažiuos... smile.gif

O man juokingiausias pavadinimas, tai "trikampis žiedas", man taip pat skamba lyg būtų trikampis apskritimas...
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 02 04, 16:19)
Sveikos, na ir pavadinimų pririnkot. Kitose kalbose yra juokingų žodžiu, bent jau man, va pvz suomių kalboj pyragas- kaku; lašiša-lohi, atlyginimas-palka, kojinė-suka, pastikinis maišelis-pussi, balai-piste... Tai mum juokinga būdavo, suomiai nesuprasdavo kodėl.

Be to esu sutikusi mergiją (Ispanę), jos vadras buvo Edurnė. TAi kai pasakė nei juoktis nei ką, ir labai nemalonu būdavo į ją kreiptis, iš serijos, E durnę... Na bet mes nesakėm ką jos vardas reikštų lietuviškai, sakėm kad vardas unikalus ir labai gražus ir tikimės, kad ji lietuvon neatvažiuos... smile.gif

O man juokingiausias pavadinimas, tai "trikampis žiedas", man taip pat skamba lyg būtų trikampis apskritimas...

lotuliukas.gif gerai čia su tuo vardu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilina @ 2008 02 03, 19:39)
Nuvaziavo zmogus i Kaliningrada, uzejo i bara pavalgyt, priejo prie jo padaveja, o jis ir sako: " daite mne porciju kaldunov (koldunai siaip rusiskai peremeni), bet padaveja pasitaike nepescia ir jam atsake: " A babu jagu v pridaciu nenada" ( O raganos nereikia)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jau cia geras thumbup.gif lotuliukas.gif cia kaip mano klasioke, buvusi, isireiske viena karta: BABUSKA NA ABIED, (tipo mociute pietums) biggrin.gif labai thumbup.gif thumbup.gif tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 05 vasario 2008 - 09:35