Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(Una Li @ 2007 03 14, 19:40)
Mano istorija ne tiek apie raštą, kiek apie susikalbėjimą, bet, manau, tiks biggrin.gif
  Dailutė studentė įsidarbino padavėja, kalbų vieną kitą moka, tik su rusų nekaip. Bet ko nepadarysi dėl darbo, pramoko ir tą( o kalba eina apie tą laiką, kai buvo rūkymo ir nerūkymo zonos). Taigi, pasitinka ji įėjusį klientą, susivokia, kad jis
rusas, ir labai mandagiai klausia "Vy kurica ili nie kurica?"
  Kai aš pabandau įsivaizduot to ruso veidą, tai man  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Skaitydam prisiminiau irgi toki pati atsitikima. Sveciavomes su drauge Maskvoje. Ji gan blogai snekejo rusiskai ir i pasiulyma parukyti atsake: ja ne kurica. lotuliukas.gif Tada maniau, kad tai unikalus nepakartojamas atvejis. g.gif Pasirodo taip "suklysti" galima mazai zinant kalba. lotuliukas.gif
Atsakyti
cia juokinga ne kiek pavadinimas, kiek situacija, buvo Alytuje kazkada tokia parduotuve "Du gaideliai", o iejus i vidu uz prekystalio pasisveikindavo du vyrai pardavejai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ir suprask kaip nori
Atsakyti
Gal cia tik man juokinga, bet skamba kazkaip ironiskai- laidojimo paslaugu firmos "Grauduva", jau cia mineta "Nutrukusi styga" ir panasus variantai blink.gif
Atsakyti
na ir aš savo trigrašį įkišiu.
labiausiai užklivę pavadinimai:

stomatologijos klinika "DANTIGALA" lotuliukas.gif
kranus nuomojanti firma "STIEBASTA" thumbup.gif
keraminių plytelių parduotuvė "MĖKLA" šmėkla kažkokia hihihi.gif
Atsakyti
Prie Daugų yra toks ežeras. Tai jis seniai seniai vadinosi Bybiškių... laugh.gif Tarybiniais laikais pervadino į Ilgų. Tai galvok kaip nori: Ilgų - Bybiškių, Bybiškių - Ilgų... g.gif
Atsakyti
Siandien delfyje isspausdintas toks straipsnelis apie juokingus imoniu pavadinimus, is ju man labiausiai patiko 2025483 M. Šaraškinos individuali įmonė thumbup.gif
Atsakyti
Kazkur turejau nuotrauka, bet neberandu su skelbimu parduotuveje "AKCIJA: kiausiu skonio sidras" lotuliukas.gif
Atsakyti
giminaitis apdraude masina draudimo firmoje "JOPADA". Is pradziu pagalvojau, kad nevykusiai pajuokavo.
Bet labiau prajuokino dukra - viena diena klausia " mama, o kada bus ta laida "Nekviesta aukle?" Taip ir isivaizduoju - skambutis i duris, atidarai - o ten moteriske stovi ir sako - "laba diena, as aukle, nors jus manes ir nekvietet". lotuliukas.gif
Atsakyti
Mažeikiuose yra žemės ūkio technika prekiaujanti firma JUBANA. seniau mažeikiuose buvo firma ZIGOTA (prekiavo santechnika lotuliukas.gif ). dar kažkur mačiau firmą DVI BOBUTĖS biggrin.gif

o prie Ukmergės yra kaimas Liaušiai, Mažeikių r. yra kaimas Laižuva, dar žinau kažkur yra kaimas Nemakščiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 30 rugsėjo 2007 - 20:50
Varciau knyga "Siaures Skalva", o ten Silutes rajono zemelapiukas su visais kaimukais aplink, tai vienas is ju - UZPIRDZIU kaimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 08 31, 20:49)
Kazkur turejau nuotrauka, bet neberandu su skelbimu parduotuveje "AKCIJA: kiausiu skonio sidras"  lotuliukas.gif

esu macius thumbup.gif
QUOTE(kawasaki @ 2007 09 30, 21:06)
Varciau knyga "Siaures Skalva", o ten Silutes rajono zemelapiukas su visais kaimukais aplink, tai vienas is ju - UZPIRDZIU kaimas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nenoreciau ten gyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
Berods Marijampolėj mačiau labai tiksliai reikalo esmę nusakančią iškabą: Plaukų kirpykla.
Kad tikrai visiems būtų aišku tongue.gif
Atsakyti