Yra tokia, berods, kailinių parduotuvė LAUKINIS GEPARDAS. Gal ir ne itin juokinga, ale su logika prasilenkia - argi būna naminių gepardų kad laukinis taip akcentuojamas?
QUOTE(vilrai @ 2007 01 30, 18:33)
Yra tokia firmele pavadinimu "Linkmieji vyrukai".
Ir jie linksmai kanalizacijas valo
Ir jie linksmai kanalizacijas valo
cia tai geras
QUOTE(Alksniukė @ 2007 01 29, 12:40)
Alytuj mačiau akinių saloną (ar okulisto kabinetą) Pelėda! Čia kaip? Ar "Užeikit, pelėdos", ar "Kai išeisit, atrodysit kaip pelėda" O gal čia tik man dideli akiniai su pelėda ar apuoku asocijuojasi...
Tai kad ir Vilniuje yra optikos salonas "Senoji Pelėda". Man šis pavadinimas asocijuojasi su pelėda, kur mačiau senuose rusiškuose multikuose. Ten būdavo tokia pelėda su dideliais akiniais.
Bet manęs ten netraukia užeiti. Nors ir yra visai netoli namų.
QUOTE(erosi @ 2007 01 28, 16:50)
tai cia mes juokiames is siu dienu bajeriu.o as siek tiek is seniau...
senoves lietuviai turejo seksualinius santykius globojantį dievą gana intriguojančiu vardu Pizius cia tikrai!
senoves lietuviai turejo seksualinius santykius globojantį dievą gana intriguojančiu vardu Pizius cia tikrai!
Nu skaitau tema nuo pradziu, tai parasysiu ka manau, kad neuzmirsciau... kol perskaitysiu iki galo...
mes vasara buvo latvijoj (cia jau apdainuotoj) tai mirem is juoko - parkinge masinu iskaba: "brauktuve"... net nusifotkinom
nu apie latviska gelyte tai isvis ner ko kalbet...
Dar mane juokina lietuviu UAB Arpora... ir Grozio ikaite...
Nu ir dar Apsaugos tarnyba Tigro suolis... mus karta pavede... nuo tol gaidzio suoliu vadinam...
mes vasara buvo latvijoj (cia jau apdainuotoj) tai mirem is juoko - parkinge masinu iskaba: "brauktuve"... net nusifotkinom
nu apie latviska gelyte tai isvis ner ko kalbet...
Dar mane juokina lietuviu UAB Arpora... ir Grozio ikaite...
Nu ir dar Apsaugos tarnyba Tigro suolis... mus karta pavede... nuo tol gaidzio suoliu vadinam...
QUOTE(ramyra @ 2006 12 28, 09:18)
Skaitinedama biografine knyga aptikau stai ka
"nuo 1979m. K.J. dirbo "Auksines varpos" kolukio pirmininku".
"nuo 1979m. K.J. dirbo "Auksines varpos" kolukio pirmininku".
aha... manau ir ne vienas toks buvo... vienas dabar vadinasi RAmonais, ten mano seneliai gyvena...
QUOTE(verdana @ 2006 12 28, 10:46)
mačiau po Vilnių važinėja mašina su reklaminiu užrašu www.hemarojus.lt. nu man tai juokas nerealus
jo jo ir as maciau - tik merga vairavo...
As darbe,turiu kartais ant prekiu lipdukus pagaminti,tie,kur is ko jie ir t.t.
karta atveza ant lapo atspausdintus,ten parasyta ,sausainiai "ŠYŠKA DEKORUOTA"
tai taip ir issileidau is juoko.
tai va dar pataisyt savo nuoziura turejau,nes gi man bus geda ne jiem
uzrasiau: "DEKORUOTAS KANKOREZIS" cia gal kaip tie grybukai (kur per vestuves)budavo,ar kas ten. nu bet vistiek ne ŠYŠKA
karta atveza ant lapo atspausdintus,ten parasyta ,sausainiai "ŠYŠKA DEKORUOTA"
tai taip ir issileidau is juoko.
tai va dar pataisyt savo nuoziura turejau,nes gi man bus geda ne jiem
uzrasiau: "DEKORUOTAS KANKOREZIS" cia gal kaip tie grybukai (kur per vestuves)budavo,ar kas ten. nu bet vistiek ne ŠYŠKA
yra tokia imone ABB,dar bustine ju tarp menulio ir seskines kalno prie pedagoginio tik kitoj gatves pusej, turbut visi esat mane.. tai vat, turbut butu viskas ir ok, tik kad persiskaito ju pavadinimas(kadangi jie ji skaito anliskai ) ei- By-** ..
num nelabai malonu telefonu atsiliepineti taip: "ei-by-**" klauso...
QUOTE(moodring @ 2007 03 12, 13:53)
yra tokia imone ABB,dar bustine ju tarp menulio ir seskines kalno prie pedagoginio tik kitoj gatves pusej, turbut visi esat mane.. tai vat, turbut butu viskas ir ok, tik kad persiskaito ju pavadinimas(kadangi jie ji skaito anliskai ) ei- By-** ..
nu čia irgi geras variantas
Mano istorija ne tiek apie raštą, kiek apie susikalbėjimą, bet, manau, tiks
Dailutė studentė įsidarbino padavėja, kalbų vieną kitą moka, tik su rusų nekaip. Bet ko nepadarysi dėl darbo, pramoko ir tą( o kalba eina apie tą laiką, kai buvo rūkymo ir nerūkymo zonos). Taigi, pasitinka ji įėjusį klientą, susivokia, kad jis
rusas, ir labai mandagiai klausia "Vy kurica ili nie kurica?"
Kai aš pabandau įsivaizduot to ruso veidą, tai man
Dailutė studentė įsidarbino padavėja, kalbų vieną kitą moka, tik su rusų nekaip. Bet ko nepadarysi dėl darbo, pramoko ir tą( o kalba eina apie tą laiką, kai buvo rūkymo ir nerūkymo zonos). Taigi, pasitinka ji įėjusį klientą, susivokia, kad jis
QUOTE(Una Li @ 2007 03 14, 19:40)
Mano istorija ne tiek apie raštą, kiek apie susikalbėjimą, bet, manau, tiks
Kažin klientas apsisukęs atgal neišėjo
QUOTE(gutyte @ 2007 03 14, 20:16)
Kažin klientas apsisukęs atgal neišėjo
Tolimesnę įvykių eigą istorija nutyli. Tikiuosi, klientas neišėjo, ir dar labiau norėčiau tikėti, kad padavėjai neteko išeit...