Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

Siandien Vilniuj senamiestyje kazkaip pakeliau galva i kojiniu parsduotuves iskaba, tai buvo uzrasyta "Pedkelniu visove" doh.gif kas per visove? blink.gif Naujadaras dar vienas... lotuliukas.gif
Atsakyti
dar mesos parduotuvese buna,"MOCIUTES SPRANDINE" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 21, 15:07)
Nuotėkų valymo įrenginių firma Traidenis. Kaip susiję š..dai ir kunigaikštis? blink.gif  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Imones pav. "Ž.Oškutis ir Lenktynininkų komanda" lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 01 17, 21:56)
Siandien Vilniuj senamiestyje kazkaip pakeliau galva i kojiniu parsduotuves iskaba, tai buvo uzrasyta "Pedkelniu visove"  doh.gif  kas per visove? blink.gif  Naujadaras dar vienas... lotuliukas.gif

Va, šita iškaba ir aš seniai stebiuosi, labai jau senai jinai yra ir, jei kalbininkai (ar kas ten tuo užsiima) nesikabina, tai gal ištikrųjų yra toks žodis VISOVĖ. Atseit, įvairovė ar kaip?
Atsakyti
O kaip jums pavardė Šikas doh.gif . Aš jo žmonos vietoj pasilikčiau savo mergautinę pavardę rolleyes.gif .
Atsakyti
šiandien nusipirkau vištienos file ir ant pakelio parašyta "Linksmoji vištytė" bigsmile.gif nors labiau tiktų tai kas liko iš linksmos vištytės
Atsakyti
Apsaugos firma ,,Gorila,, ... rolleyes.gif
Atsakyti
Atostogavom vasarą, einu gatve su draugu, žiūriu - užeiga "Kablys"! Patriušus gerokai, kaip tik tokiems, kuriems jau senokai "kablys", nes neužsikabliavę ten gal ir neitų. Ir lūžtu, negaliu nei žingsnio žengt lotuliukas.gif O draugas nesupranta, kas man taip juokinga. Sako, juk prie Kuršių marių, užtai ir kablys. Nu va... doh.gif Bet man vistiek juokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 01 17, 21:56)
Siandien Vilniuj senamiestyje kazkaip pakeliau galva i kojiniu parsduotuves iskaba, tai buvo uzrasyta "Pedkelniu visove"  doh.gif  kas per visove? blink.gif  Naujadaras dar vienas... lotuliukas.gif

QUOTE(leliuga @ 2007 01 20, 19:56)
dar mesos parduotuvese buna,"MOCIUTES SPRANDINE" lotuliukas.gif

Vos nuo kėdės nenukritau iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man tai tikras stebuklas vairavimo mokyklos pavadinimas "Rigveda". Rigveda - tai hinduizmo Himnų knyga sukurta III tukstantmetyje prieš Kristaus gimimą. Tai yra seniausi hinduizmo šventieji raštai. Niekaip negaliu suprasti, ką bendro turi vairavimas su tais šventais raštais biggrin.gif Gal praėjusieji vairavimo kursus šioje mokykloje išmoksta vairuoti kaip dievai????
Atsakyti
QUOTE(aivaD @ 2005 08 23, 09:03)
Skaniai pasijuokiau iš brolių latvių biggrin.gif  thumbup.gif
Gerai čia apie "zirgo galvas ir avizas" mirksiukas.gif Na ir apie greitasias,
"neatliekama medicinska palidziba" cry.gif

Jooo latvių kalba lietuviams skamba nerealiai. dar vienas pvz.: kai pas mus įstaigose ant durų yra lipdukai "stumti" ir "traukti", tai pas latvius "grust" ir "vilkt" lotuliukas.gif
Atsakyti