Siandien Vilniuj senamiestyje kazkaip pakeliau galva i kojiniu parsduotuves iskaba, tai buvo uzrasyta "Pedkelniu visove" kas per visove? Naujadaras dar vienas...
QUOTE(Elina @ 2005 08 21, 15:07)
Nuotėkų valymo įrenginių firma Traidenis. Kaip susiję š..dai ir kunigaikštis?
Imones pav. "Ž.Oškutis ir Lenktynininkų komanda"
QUOTE(Mexxica @ 2007 01 17, 21:56)
Siandien Vilniuj senamiestyje kazkaip pakeliau galva i kojiniu parsduotuves iskaba, tai buvo uzrasyta "Pedkelniu visove" kas per visove? Naujadaras dar vienas...
Va, šita iškaba ir aš seniai stebiuosi, labai jau senai jinai yra ir, jei kalbininkai (ar kas ten tuo užsiima) nesikabina, tai gal ištikrųjų yra toks žodis VISOVĖ. Atseit, įvairovė ar kaip?
O kaip jums pavardė Šikas . Aš jo žmonos vietoj pasilikčiau savo mergautinę pavardę .
Apsaugos firma ,,Gorila,, ...
Atostogavom vasarą, einu gatve su draugu, žiūriu - užeiga "Kablys"! Patriušus gerokai, kaip tik tokiems, kuriems jau senokai "kablys", nes neužsikabliavę ten gal ir neitų. Ir lūžtu, negaliu nei žingsnio žengt O draugas nesupranta, kas man taip juokinga. Sako, juk prie Kuršių marių, užtai ir kablys. Nu va... Bet man vistiek juokinga
QUOTE(Mexxica @ 2007 01 17, 21:56)
QUOTE(leliuga @ 2007 01 20, 19:56)
dar mesos parduotuvese buna,"MOCIUTES SPRANDINE"
Vos nuo kėdės nenukritau iš juoko
O man tai tikras stebuklas vairavimo mokyklos pavadinimas "Rigveda". Rigveda - tai hinduizmo Himnų knyga sukurta III tukstantmetyje prieš Kristaus gimimą. Tai yra seniausi hinduizmo šventieji raštai. Niekaip negaliu suprasti, ką bendro turi vairavimas su tais šventais raštais Gal praėjusieji vairavimo kursus šioje mokykloje išmoksta vairuoti kaip dievai????
QUOTE(aivaD @ 2005 08 23, 09:03)
Skaniai pasijuokiau iš brolių latvių
Gerai čia apie "zirgo galvas ir avizas" Na ir apie greitasias,
"neatliekama medicinska palidziba"
Gerai čia apie "zirgo galvas ir avizas" Na ir apie greitasias,
"neatliekama medicinska palidziba"
Jooo latvių kalba lietuviams skamba nerealiai. dar vienas pvz.: kai pas mus įstaigose ant durų yra lipdukai "stumti" ir "traukti", tai pas latvius "grust" ir "vilkt"