Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

labai dviprasmiškas pavadinimas šiais laikais - UAB "Osama" lotuliukas.gif čia LT firma, tik nebepamenu, kuo užsiima, regis, prekyba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2006 12 28, 09:18)
Skaitinedama biografine knyga aptikau stai ka  biggrin.gif
"nuo 1979m. K.J. dirbo "Auksines varpos" kolukio pirmininku".

Ei, aš iš tokio kolūkio ir kilusi biggrin.gif

QUOTE(Noa @ 2006 12 30, 19:59)
Tai kad nieko tam pavadinime ypatingo...  g.gif Tiksliau, gal kažkada durnai skambėjo, bet dabar masė tokių, jau ausis pripratus... Vertinys iš anglų kalbos: XXX & son, XXX & co.

Užsienyje paprastai tas xxx&son ir atspindi tikrąją situaciją: šeimos verslas.
Atsakyti
Aš tai kažkada mačiau vaizdelį poliklinikoj. Laukia prie gydytojos kabineto durų toks diedukas. Rankoje maišelis (kaip žmonės mėgsta kompensuojamųjų vaistų knygutes į maišiukus įsidėt), o tas maišelis - firmos Triumph... tongue.gif Ir paveiksliuks atitinkamas... Tokia mergina su gražia balta liemenėle ir kelnaitėm...
Tam diedukui, aišku, visiškai dzin, kas ten ant to maišelio. Žmogus gal stalčiuje pasikniso, koks po ranka papuolė, tokį ir pasiėmė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leputė @ 2007 01 02, 15:43)
Aš tai kažkada mačiau vaizdelį poliklinikoj. Laukia prie gydytojos kabineto durų toks diedukas. Rankoje maišelis (kaip žmonės mėgsta kompensuojamųjų vaistų knygutes į maišiukus įsidėt), o tas maišelis - firmos Triumph... tongue.gif  Ir paveiksliuks atitinkamas... Tokia mergina su gražia balta liemenėle ir kelnaitėm...
Tam diedukui, aišku, visiškai dzin, kas ten ant to maišelio. Žmogus gal stalčiuje pasikniso, koks po ranka papuolė, tokį ir pasiėmė...  biggrin.gif

nu joooo.... cia tai thumbup.gif
Atsakyti
nu kadangi tebesimokinu kolegijoje, sasiuviniu kaip ir reikia tai viena karta net nepagalvojusi ir nepastebejusi kas ant ot virselio sasiuvinio parsyta nusipirkau sasiuvini pavadinimu "DUSK" nu ten aiskumais kazkoks angliskas atrodo zodis. cia mano grupiokes pastebejo biggrin.gif
Atsakyti
Kadaise Vilniuje važinėdavo autobusas, ant kurio lentutės trumpai drūtai nurodytas maršrutas: "Tėvynė - Gariūnų turgus". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 01 13, 22:57)
"Tėvynė - Gariūnų turgus". biggrin.gif

čia tai geras lotuliukas.gif thumbup.gif kaip ir gaminiai iš užsakovo mėsos...
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2007 01 14, 01:46)
čia tai geras  lotuliukas.gif  thumbup.gif kaip ir gaminiai iš užsakovo mėsos...

aha drinks_cheers.gif kaip ir striukes ir uzsakovo odos lotuliukas.gif
Atsakyti
mes jau kelis kartus buvom pravaziave SAUDYKLOS GATVE: stovi tas zenklas su uzrasu ir rodykle rodo i KAPINES lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkuri rašė apie pavardę Papaurėlis. Šiaip tai čia mano vyro draugas... Prisiminiau, kad ir man šita pavardė pradžioje juoką sukėlė, bet dabar jau pripratau.Bet iki šiol mane juokina kita pavardė. į buvusį darbą turėjo ateiti nauja kolegė - Papienė. Žvengėm, žvengėm, kai atsidarė durys ir ją pamatėm, tai ir nutilom - tikra Papienė ir visai nesinervina dėl to. sakė, kai į Graikiją nuvarė, tai "giminių" Papų rado:))
Pavardę nelabai pasirinksi, bet kai pavadinimą sumąsto be ryšio..
Atsakyti
thumbup.gif hihihi.gif Gera tema mirksiukas.gif
Atsakyti
o man tai patiko ,kai vaistinėj ant durų buvo reklama 100proc.nuolaida ir mažom raidėm kompensuojamiems vaistams ,o prieš mane pirkėja prisiėmė visko,o kai reikėjo mokėt,niekaip nesuprato kodėl nėr nuolaidos,tai paskui su vaistininke net klykėm,dar gerai ,kad visų 100procentų neužsimanė lotuliukas.gif
Atsakyti