Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(Aristokratė @ 2006 12 29, 11:55)
o tai ko cia luzti  blink.gif

todel, kad pavadinimas visiskas briedas. tongue.gif
Atsakyti
Klaipėdoje buvo (gal ir tebėra) I.Į. - tokiame sandėliuke du pijokai skardą pjausto ir lanksto (į juos kartais kreipiasi, nedidelės langų firmos, kad laukines palanges išlankstytų). Taigi, tos įmonės pavadinimas ,,Klaipėdos garlaiviai" didis.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 29 gruodžio 2006 - 23:44
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 29, 15:24)
todel, kad pavadinimas visiskas briedas.  tongue.gif

Tai kad nieko tam pavadinime ypatingo... g.gif Tiksliau, gal kažkada durnai skambėjo, bet dabar masė tokių, jau ausis pripratus... Vertinys iš anglų kalbos: XXX & son, XXX & co.
Atsakyti
Yra tokia imone "Tarp geliu"... Tai va, anksciau ten dirbo zmogus, pavarde Gaidys. Man tekdavo tam zmogui siusti el. laiskus, tai kaskart taip zvengdavau biggrin.gif Nes el. pastas sudarytas pavarde@imones pav.lt

Tiesiog labai juokingas sutapimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 12 30, 20:59)
Tai kad nieko tam pavadinime ypatingo...  g.gif Tiksliau, gal kažkada durnai skambėjo, bet dabar masė tokių, jau ausis pripratus... Vertinys iš anglų kalbos: XXX & son, XXX & co.

na man asmeniskai lietuviski vertimai tai klaikus. zinau, kad yra megdziojama ir bandoma daryti kaip kitur.
as vis bandau isivaizduoti kaip ji vadinsis, kai tas olegas mirs, tai bus tada mires olegas ir sunus? biggrin.gif

na jums gal nejuokinga, nei mano vyrui si firma neatrodo juokinga, bet as kiekviena karta pamacius vis neatsilaikau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 31, 04:24)
as vis bandau isivaizduoti kaip ji vadinsis, kai tas olegas mirs, tai bus tada mires olegas ir sunus?  biggrin.gif

O kai mirs daržovytė, kas bus tada? daržovių piurė? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo game over: 31 gruodžio 2006 - 14:14
QUOTE(game over @ 2006 12 31, 15:14)

acha tada bus GAME OVER
Atsakyti
[quote=Moteris,2006 12 30, 22:51]
Yra tokia imone "Tarp geliu"... Tai va, anksciau ten dirbo zmogus, pavarde Gaidys. Man tekdavo tam zmogui siusti el. laiskus, tai kaskart taip zvengdavau biggrin.gif Nes el. pastas sudarytas pavarde@imones pav.lt

nu cia tai thumbup.gif
as ir tokia pavarde viena zinau ir jo zmona pazystu blush2.gif nu seima super.bet pavarde tai ka zinau ax.gif

O kaip jum pavarde Pimpis? cia as neissigalvojau,bet negaliu sakyt daugiau negu reikia,zmogus apie 80 metu ir labai geras nu bet va lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 12 31, 14:42)
acha tada bus GAME OVER

Baik tu, daržovytėm tai negresia irnesakyk.gif . Jos dauginasi tūkstančiais. Gražios, prižiūrėtos, nekeliančios rūpesčių. Tiesiog puošia aplinką biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(game over @ 2006 12 31, 17:04)
Baik tu, daržovytėm tai negresia irnesakyk.gif . Jos dauginasi tūkstančiais. Gražios, prižiūrėtos, nekeliančios rūpesčių. Tiesiog puošia aplinką  biggrin.gif .

jo puošia aplinka ir naudingos sveikatai, kad ilgiau nebūtų GAME OVER

kažkada gal metų 8 metus ieškojau šuns tada man buvo dogų veislės era, labai jau gražūs buvo jie man ir suradau veislyną Rusijoje KROLIK, kas nesupranta rusiškai t,y triušis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 12 09, 13:12)
geriausia kai sako-  Jag har en stora syster biggrin.gif stora reiskia didzioji/ vyresnioji....bet man tai visada imdavo juokas- storoji sesuo biggrin.gif
Patikslinsiu (gal nesugadinsiu juoko): tariama ne „stora“, o „stUra“. smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safarikids: 02 sausio 2007 - 00:28
QUOTE(game over @ 2006 12 31, 15:14)

neikasi tongue.gif
Atsakyti