Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(gutyte @ 2006 11 16, 11:47)
Mes visos įvairiai vadinam savo vaikus,  bet čia kalba eina apie tikrą, pase įrašomą vardą. tongue.gif  Beje, prisiminiau dar vieną pasakojimą: po to kai per TV rodė populiarų serialą "Turtuoliai irgi verkia", kuriame buvo herojė Estera, atsirado daug mergaičių tokiais vardais. O viena mamytė savo dukrelei davė vardą Supestera (tipo super Estera). Įdomu kaip ji mažybiškai šaukia savo mergytę g.gif  :Supestute... Skamba kažkaip ne itin doh.gif

Perskaičiau ne Supestute,o Superstute lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 11 16, 17:19)
Perskaičiau ne Supestute,o Superstute lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Esu girdėjusi kaip močiutė anūkę šaukia (biski tarmiškai wink.gif ) "Utilyt"... Lūžom lotuliukas.gif na kaip vaiką utėle vadinti?
ilgainiui išsiaiškinom, kad ten tik Otilija buvo.... ax.gif
Atsakyti
Aš girdėjau, kad yra firmos "Miko varpa" (veikla susijusi su grūdais) ir "Lara Kroft - klientų plėšikė" (ka šita firma gali veikt- neįsivaziduoju) biggrin.gif
Atsakyti
quote=Gatita,2006 11 17, 14:46]
Aš girdėjau, kad yra firmos "Miko varpa" (veikla susijusi su grūdais) ir "Lara Kroft - klientų plėšikė" (ka šita firma gali veikt- neįsivaziduoju) biggrin.gif
[/quote]

"Lara kroft - klientų plėšikė" matyt kokia anstolių kontora g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkur Kaune maciau toki: Kavinė-Baras "DUGNAS"... nu jau toliau ner kur... doh.gif
Atsakyti
O as va, ivedinejau www.supermama.lt ir zodyje supermama praleidau ''U'' raide blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukutis @ 2006 11 25, 14:54)
O as va, ivedinejau www.supermama.lt ir zodyje supermama praleidau ''U'' raide blush2.gif

eik tu sau kaip juokingai gaunasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.chm.bris....s/sillymols.htm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 09 20, 17:36)
Kaimelis žemaitijoje - BUBIAI. Na kai atvažiavau į Mažeikius sužinojau, kad bubys, tai kai kas ištrauktas iš nosies  blush2.gif Tai yra žydas... ax.gif O čia kaimas tokiu pavadinimu.
aga bigsmile.gif bubiai zemaitiskai yra tie patys is nosies biggrin.gif o prie ko cia zydai? g.gif

kai vaziuojam autostrada, man visada istringa kaimo pavadinimas- parasysiu spec.lietuviskom raidem
ZACYŠČIAI blink.gif
liezuvi galima nusilauzti

arba tie patys NEMAKŠČIAI man asocijuojasi su makstim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 12 02, 15:21)
arba tie patys NEMAKŠČIAI man asocijuojasi su makstim unsure.gif

Taigi aiškiai parašyta, kad NEmakščiai tongue.gif
Atsakyti
Pazystu viena zmogeli pavarde Pamakstys, o zmona Pamakstiene blush2.gif

IKI parduotuvese galima nusipirkti "seimininkiu" farso biggrin.gif

Atsakyti
na, o aš parašysiu pora švediškų žodelių, kurie skamba labai jau juokingai lotuliukas.gif SKINKA (tariasi šinka)- reiskia kumpis, o pavyzdžiui KAKA reiškia biskvita lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar daug visokiu panašių galima rasti smile.gif
Atsakyti