Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(Papugele @ 2006 09 28, 18:15)
Tai kitiems žmogeliams nėr ko ten kišt nosį?Gydos tik Regina su šeima g.gif  biggrin.gif

Aš irgi taip galvoju. Žinojau, kad yra šeimyniniai gydytojų klanai (na, senelis-tėvas-sūnus-dukra- dėdė- puseserė daktarai), ale kad būtų pacientų klanai... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 29 rugsėjo 2006 - 12:30
Šiaip firmos pavadinimas ABB normalus atrodo, nieko. Bet kažkaip vyras pravažiuojant pro šitą firmą angliškai ištarė, tai juokėmės pusę valandos. biggrin.gif

Ir dar man nesuprantamas pavadinimas TRIKAMPIS ŽIEDAS. Nu pasakykit jūs man, kaip žiedas gali būti trikampis? fool.gif
Atsakyti
Prieš pora metų teko Vilniuj matyti taxi firma "Makatukas" lotuliukas.gif čia iš tos pačios serijos kaip ir "Apologetas" ar "Karsinta"... taksistai ypač išradingi...
Dar labai juokinga firma "Visas Labas" ir Ko , sakyčiau "Pusiau labas" biggrin.gif
Taip pat kaip ir UAB "Dalis gero" biggrin.gif matyt kažkuri dalis nieko gero:)
Dar prisiminiau, yra tokia UAB "Jubana" tai vis ne taip ishtardavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speegles: 07 lapkričio 2006 - 14:40
QUOTE(Vilmoshka @ 2006 11 07, 10:36)
Šiaip firmos pavadinimas ABB normalus atrodo, nieko. Bet kažkaip vyras pravažiuojant pro šitą firmą angliškai ištarė, tai juokėmės pusę valandos.  biggrin.gif

Ir dar man nesuprantamas pavadinimas TRIKAMPIS ŽIEDAS. Nu pasakykit jūs man, kaip žiedas gali būti trikampis? fool.gif

Man nesuvokiamas iš tos pačios serijos VERTIKALUS HORIZONTAS blink.gif
Atsakyti
QUOTE(deirė @ 2006 11 07, 16:18)

Man irgi kažkada tas pavadinimas užkliuvo... Bandyta išlaužti mandrą pavadinimą su pretenzijom į dvasingumą, o man rodosi , išėjo blink.gif ...
Atsakyti
Man juokingai skamba laidojimo reikmenų salonas "Liūdesita'.
Atsakyti

QUOTE(deirė @ 2006 11 07, 15:18)

viskas čia gerai...nebūtina pavadinimuose prasmės ieškoti, tai yra viena iš kalbos figūrų OKSIMORONAS. Taip pat kaip ir Atvira paslaptis, Rimtas juokas ar pan. man kaip tik patinka tokie netikėti sąskambiai.

O dėl trikampio žiedo - žiedo yra ir daugiau reikšmių, nei žiedas, maunamas ant piršto schmoll.gif tai nebūtinai turi būti apvalus. gėlių žiedai juk irgi ne visada apvalūs būna...
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2006 11 07, 10:36)
Šiaip firmos pavadinimas ABB normalus atrodo, nieko. Bet kažkaip vyras pravažiuojant pro šitą firmą angliškai ištarė, tai juokėmės pusę valandos.  biggrin.gif

Ansčiau ir telefonu jie taip atsiliepdavo, kaip angliškai skamba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 08, 02:56)
viskas čia gerai...nebūtina pavadinimuose prasmės ieškoti, tai yra viena iš kalbos figūrų OKSIMORONAS. Taip pat kaip ir Atvira paslaptis, Rimtas juokas ar pan. man kaip tik patinka tokie netikėti sąskambiai.

Cia tai tiesa. Is tos pacios serijos - Gyvas lavonas... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man patiko uzrasas parduotuveje prie stikliniu suvenyru lentynos:
NELIESTI! Nes gali ikasti smile.gif
Atsakyti
Kažkada mačiau kioską, virš kurio buvo pavadinimas "Vėzdas".
Direktorius pasakojo matęs irgi kioską su pavadinimu "Spekuliacija".
O dar yra tokia statybos akcinė bendrovė "Ortas", tai jie visada ant firminių blankų rašo Ortas AB, nes jei AB perkeltų į priekį, gautųsi labai negeras žodis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vytele @ 2006 11 08, 13:21)
Ansčiau ir telefonu jie taip atsiliepdavo, kaip angliškai skamba  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne, nu čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O man yra strigusi pavardė telefonų knygoje, tik viena tokia Kaune yra...
PISMENAS doh.gif
Atsakyti