Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

Man labai patiko vienos saugos tarnybos pavadinimas „Temidės žvilgsnis“. Kiek pamenu iš literatūros pamokų ir paskaitų, Temidė, teisingumo deivė, buvo akla, tai, atleiskite, ką tokia akla tarnyba gali nusaugoti? smile.gif
Atsakyti
Turiu drauge lietuve kuri istekejusi uz latvo. Jis ja vadina putyte, kas reikstu gelele lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
INVALDA man asocijuojasi su invalidumu.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 08 29, 09:31)
nu ir kur toks kaimas yra? ..... man kazko nesitiki  g.gif

O gi atsiversk Lietuvos žemėlapį ir paieškos mirksiukas.gif
Čia kažkur Lietuvos pietuose. Pati apakus buvau, kad Lietuvoj tokiu pavadinimu kaimas yra blink.gif
Atsakyti
man labai idiotiska firmu pavadinimai sukurpti is keliu vardu doh.gif 'darvaida' ir tt. prajuokines buvo stomatologijos kabineto pavadinimas 'Dantigala' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xdove @ 2006 09 02, 21:43)
Turiu drauge lietuve kuri istekejusi uz latvo. Jis ja vadina putyte, kas reikstu gelele  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Su ta putyte lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildunux @ 2006 09 02, 22:39)
INVALDA man asocijuojasi su invalidumu.

Man irgi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xdove @ 2006 09 02, 21:43)
Turiu drauge lietuve kuri istekejusi uz latvo. Jis ja vadina putyte, kas reikstu gelele  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As taip pat savo drauge vadinu putyte lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 29, 02:07)
Lietuvos kaimo pavadinimas SPERMA  doh.gif

Ne Sperma, o SPERNIA, specialiai vakar pasižiūrėjau cool.gif kai rašai ne didžiosiomis raidėmis, gali pasirodyti panašu, bet iš tikrųjų Spernia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenya: 06 rugsėjo 2006 - 11:24
O aš žemėlapy radau miestelį, pavadinimu KRAUJALEIDŽIAI doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuviška mergaitė @ 2006 09 07, 21:07)
O aš žemėlapy radau miestelį, pavadinimu KRAUJALEIDŽIAI doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

O siaube blink.gif lotuliukas.gif Nu ir būna tokių nesamonių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 09 03, 10:44)
prajuokines buvo stomatologijos kabineto pavadinimas 'Dantigala' biggrin.gif

Nu tai bentjau pavadinimas į temą -danti ir galas ,tai tik stamotologai ir galėjo sugalvot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti