pries pora metu maniskiui vyriausiam vaikinukui buvo seseri. Vaziavom i Vilniu. Vaziuojant per miesta jis skaite skaite pavadinimus ant pastatu zemesniu ir aukstesniu ir galop sako, "o ka, tai Vilnius ne Lietuvos miestas"
Gavom vaika itikinet, kad tikrai Lietuvos, ir aiskint, kodel tie pavadinimai tokie visi nelietuviski...
Gavom vaika itikinet, kad tikrai Lietuvos, ir aiskint, kodel tie pavadinimai tokie visi nelietuviski...
QUOTE(~Aura @ 2005 09 23, 14:42)
heh o pas mus Palangoj, yra geliu parduotuve "krutonas"
Hm, Pizza Jazz picerijoj yra salotos su krutonais. Aš vis nedrįsdavau jų užsisakyt, nes nežinojau kas čia per įmantri daržovė. o pasirodo tai paprasčiausi kepinti batono gabaliukai.
QUOTE(Jurgana @ 2005 10 30, 19:10)
Na man tai vistiek juokingiausias parduotuvės pavadinimas - "Senukai". Kažkokia nesąmonė, važiuoja visi plytų, vazonų ir vinių "pas "Senukus" pirkti"
Nu man šitas pavadinimas irgi kažkoks . Atsimenu, kai tik atidarė Senukų parduotuvę, tai grįžta sesė, tada jai kokių 11 metų buvo, ir sako radom labai gražių tapetų mano kambariui. sakau, kur ieškojot. sako, - ai, tokioj naujoj parduotuvėj Kaune buvom "Pencininkai", ten labai daug visokių gražių tapetų ir plytelių yra.
QUOTE(studente @ 2006 01 05, 13:27)
Teisiniu paslaugu imone "Zoses teisingumo dvaras"
Ne, nu čia tai topas
Man labai patiko, kai tokia viena bendrovė, pavadinimu "Bankrotera", sugalvojo apšokti liberalus ir norėjo įregistruoti naują savo pavadinimą "Lietuvos liberalų sąjūdis"... juokinga ta politika bet dar juokingiau skambėtų bankrotų administravimo bendrovė pavadinimu "Lietuvos liberalų sąjūdis"
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 29, 01:07)
Lietuvos kaimo pavadinimas SPERMA
nu ir kur toks kaimas yra? ..... man kazko nesitiki
Jeigu tikėti antrašte mano gautoje žinutėje, tai čia stotelė Latvijoje
http://img207.images...?image=1vb9.jpg
http://img207.images...?image=1vb9.jpg
Dar gerai skamba UAB'ų, kuriems priklauso parduotuvės "Taupa" ir "IKI", pavadinimai: "Vargelis" ir "Palink". Kai "IKI"nusipirkau ne pirmo šviežumo salotų, nuo kurių apsinuodijau, tai ėmiau tikėti, kad pavadinimas ne atsitiktinai toks
Papildyta:
Atsargiai su IKI, nes visai užlinkti galima
Papildyta:
Atsargiai su IKI, nes visai užlinkti galima
Bent vilniuje yra vaikiškų prekių bei prekių neščiosioms parduotuvė pavadinimu "Bimbo". Bimbo angliškai reiškia kekšė