Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

Uždaroji Akcinė Bendrovė "Čuda" lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš kelis metus iš eilės draudžiau mašiną draudimo bendrovėje "Finalas" blink.gif tai vis man neramu važinėti buvo...
Atsakyti
pries pora metu maniskiui vyriausiam vaikinukui buvo seseri. Vaziavom i Vilniu. Vaziuojant per miesta jis skaite skaite pavadinimus ant pastatu zemesniu ir aukstesniu biggrin.gif ir galop sako, "o ka, tai Vilnius ne Lietuvos miestas" lotuliukas.gif
Gavom vaika itikinet, kad tikrai Lietuvos, ir aiskint, kodel tie pavadinimai tokie visi nelietuviski... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepinuke: 18 sausio 2006 - 15:39
QUOTE(~Aura @ 2005 09 23, 14:42)
heh biggrin.gif o pas mus Palangoj, yra geliu parduotuve "krutonas" blink.gif biggrin.gif

Hm, Pizza Jazz picerijoj yra salotos su krutonais. Aš vis nedrįsdavau jų užsisakyt, nes nežinojau kas čia per įmantri daržovė. o pasirodo tai paprasčiausi kepinti batono gabaliukai.
QUOTE(Jurgana @ 2005 10 30, 19:10)
Na man tai vistiek juokingiausias parduotuvės pavadinimas - "Senukai". Kažkokia nesąmonė, važiuoja visi plytų, vazonų ir vinių "pas "Senukus" pirkti"  biggrin.gif

Nu man šitas pavadinimas irgi kažkoks schmoll.gif . Atsimenu, kai tik atidarė Senukų parduotuvę, tai grįžta sesė, tada jai kokių 11 metų buvo, ir sako radom labai gražių tapetų mano kambariui. sakau, kur ieškojot. sako, - ai, tokioj naujoj parduotuvėj Kaune buvom "Pencininkai", ten labai daug visokių gražių tapetų ir plytelių yra.
QUOTE(studente @ 2006 01 05, 13:27)
Teisiniu paslaugu imone "Zoses teisingumo dvaras"  thumbup.gif

Ne, nu čia tai topas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 19 sausio 2006 - 15:07
Alytuje,Rimi prekybos centre,šalia gėrimų skyriaus,prekės gyvūnams ir užrašas: GĖRIMAI MŪSŲ AUGINTINIAMS
Atsakyti
Gal tai ne visai pavadinimas, bet man visąlaik, pasižiūrint į šį užrašą, ima juokas - ATRAS PAGATAVOŠANAS KVIEŠU PARSLAS laugh.gif Tai užrašas ant kviečių dribsnių dėžutės wink.gif
Atsakyti
Man labai patiko, kai tokia viena bendrovė, pavadinimu "Bankrotera", sugalvojo apšokti liberalus ir norėjo įregistruoti naują savo pavadinimą "Lietuvos liberalų sąjūdis"... juokinga ta politika biggrin.gif bet dar juokingiau skambėtų bankrotų administravimo bendrovė pavadinimu "Lietuvos liberalų sąjūdis" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylda: 16 vasario 2006 - 13:19
Lietuvos kaimo pavadinimas SPERMA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 29, 01:07)
Lietuvos kaimo pavadinimas SPERMA  doh.gif

nu ir kur toks kaimas yra? ..... man kazko nesitiki g.gif
Atsakyti
Jeigu tikėti antrašte mano gautoje žinutėje, tai čia stotelė Latvijoje
http://img207.images...?image=1vb9.jpg
Atsakyti
Dar gerai skamba UAB'ų, kuriems priklauso parduotuvės "Taupa" ir "IKI", pavadinimai: "Vargelis" ir "Palink". Kai "IKI"nusipirkau ne pirmo šviežumo salotų, nuo kurių apsinuodijau, tai ėmiau tikėti, kad pavadinimas ne atsitiktinai toks biggrin.gif
Papildyta:
Atsargiai su IKI, nes visai užlinkti galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Bent vilniuje yra vaikiškų prekių bei prekių neščiosioms parduotuvė pavadinimu "Bimbo". Bimbo angliškai reiškia kekšė unsure.gif
Atsakyti