Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(Dobšiukas @ 2006 01 01, 22:54)
lotuliukas.gif o švediškai tai rodos reiškia snarglys lotuliukas.gif tai švedai ypatingai juokiasi lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Čia kaip ir visuomet galima rasti analogų skirtingose kalbose. Iš tikro, tai nuo kažikokio skandinaviško nykštuko, turtų globėjo kilo tas pavadinimas. smile.gif

Visai neseniai juokiausi iš latviško užrašo ant tablečių - "apvalkiotas", labai tiksliai neparašysiu, išmečiau jau pakelį, bet turėta omeny, tabletės su glazūra. Tokie kalbiniai sutapimai, visada juokingai atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
Yra tokia firma UAB Tipas. Kartą nebuvau darbe, o prireikė išrašyti sąskaitą faktūrą šitai įmonei. Kolega paskambino man ir klausė, kaip tipui sąskaitą išrašyti. Aš jam pravedžiau trumpą naudojimos programa instruktažą ir klausiu, koks pavadinimas. Jis ir vėl man sako - tipas. Nu aš jam sakau, tipas tai tipas, bet iš kurios firmos doh.gif Jis jau kvatodamas sako Tipas lotuliukas.gif Nu tada aš pagaliau supratau biggrin.gif
Atsakyti
Italam labai juokingas mūsų klubo Gravity pavadinimas jie taip nėščias vadina pasirodo blink.gif

Nors italų kalba nėščia - gravida, gal čia jų vietiniai žargonai? g.gif
Atsakyti
Teisiniu paslaugu imone "Zoses teisingumo dvaras" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2006 01 05, 13:27)
Teisiniu paslaugu imone "Zoses teisingumo dvaras"  thumbup.gif

o dieve, jeigu cia tikrai tiesa, tai sakes biggrin.gif:D thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 01 05, 13:04)
o dieve, jeigu cia tikrai tiesa, tai sakes biggrin.gif:D thumbup.gif

Tikrai tiesa. Per praktika teisme i posedi reikejo nueiti ir vienos is saliu toks pavadinimas budavo. Kai tik istardavo, as vos susilaikydavau nekvatojus.
Atsakyti
Čia giaaaras! „Zosses teisingumo dvaras“, „Safarikids teisingumo rūmai“, „Filifjonkos teisingumo pilis“, „Vasaros teisingumo lūšnelė“...
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2006 01 05, 14:36)
Čia giaaaras! „Zosses teisingumo dvaras“, „Safarikids teisingumo rūmai“, „Filifjonkos teisingumo pilis“, „Vasaros teisingumo lūšnelė“...
Pripainiojai. Vietoj "lūšnelė" tiktų "imperija".
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2006 01 05, 14:36)

QUOTE(safarikids @ 2006 01 05, 14:40)
Pripainiojai. Vietoj "lūšnelė" tiktų "imperija".

O gal geriau "lauko išvietė"?
Atsakyti
QUOTE(Dobšiukas @ 2006 01 01, 22:54)
lotuliukas.gif o švediškai tai rodos reiškia snarglys lotuliukas.gif tai švedai ypatingai juokiasi lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Snargliabankis laugh.gif
Atsakyti
Na, nežinau, ar šitas pavadinimas labai jau juokingas, tiesiog jis man sukėlė šypseną. "Saulutės Bazės" kieme, berods Naugarduko g., virš vienų durų kabo užrašas "Drabūžiai". Ta ilgoji "Ū" byloja apie "didelį" darbuotojų ir/ar vadovų raštingumą smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 01 01, 18:57)
"Kelionių pasaulis"- Michelin ir partneriai padalinys.

Perveža mirusius žmones. Kai pirmą kartą išgirdau, galvojau, kad kelionių agentūra.....  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti