Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

Joo..neblogai thumbup.gif tikras lietuviškas baaalius megalol.gif
Atsakyti
Nu katik perskaičiau laikraštyje skelbimą, tai žvingaujam biggrin.gif
Reklamuojasi lombardas, kurio pavadinimas PATERA g.gif
na, tai ir sakom - užtatei savo daiktelius ir pateriojai biggrin.gif
Atsakyti
na, da prisiminiau topinį pavadinimą, firma "Tarp kitko".
Dirbau įmonėje "Gelsva", tai vienas klientas paskambinęs vis tyčiodavosi: "ar į žalsvą paskambinau?", sakau: "ne, į melsvą", o jis tada sako: "oi, atsiprašau, aš iš tiesų tai į rausvą bandau prisiskambint" biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Man įstrigo vienos klientų firmos pavadinimas - Vėjas galvoje, linksmas toks. megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(Taide @ 2005 10 01, 09:52)
Man įstrigo vienos klientų firmos pavadinimas - Vėjas galvoje, linksmas toks. megalol.gif

Kiek man žinoma, tas pavadinimas turi ryšį su savininko pomėgiu burlente buriuoti. Jeigu kas žinote tiksliau - prašom taisyti. Apie visą entuziastų užkurtą reikalą galite pasiskaityti www.vejasgalvoje.lt.
Man asmeniškai - labai gražu.....
Atsakyti
Masalskų firma Anoniminių darboholikų klubas meniškoj muzikantų aplinkoj gal ir stiliovai skamba, bet kai tie Anonimai dalyvauja rimtuose maitinimo paslaugų teikimo konkursuose tai keistokai skamba. Rašai rimtą atsakymą - raštą, konkurso dalyviui, kuris regis turi kažkokių problemų "- holikui."

Bet labiausiai tai laukiu kada atidarys Granduk'o peles Gedimino prospekte!!!!!!!
Atsakyti
Klaipėdoj miesto centre ant vitrinos didžiausiom raidėm parašyta "Užuolaidų Įdėjos blink.gif doh.gif
Atsakyti
Laikrasti aptikau toki juokinga pavadinima,, kad ziauria sypsena mano veide nupiese biggrin.gif biggrin.gif UAB "Švaistūnas". biggrin.gif biggrin.gif Firma uzsiima mesos perdirbimu blink.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 10 07, 22:19)
Klaipėdoj miesto centre ant vitrinos didžiausiom raidėm parašyta "Užuolaidų Įdėjos  blink.gif  doh.gif

Tai gal ten ką nors įdeda, jei perki užuolaidas - na kokią dovanėlę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa @ 2005 10 07, 21:29)
Tai gal ten ką nors įdeda, jei perki užuolaidas - na kokią dovanėlę biggrin.gif

aš tai galvoau, gal kokias kišenes prisiuva prie užuolaidų ir į jas galima įdėti ką nors g.gif ir naujoviškai vadinasi įdėjos biggrin.gif
Atsakyti
Lipdukas ant auto. Toks gražus, žalsvas, na, tipo, vaikas automobilyje. "A Bebe on voyage" Ir kiek suprantu, vaikškos firmos pavadinimas - Bledina biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 10 08, 10:16)
aš tai galvoau, gal kokias kišenes prisiuva prie užuolaidų ir į jas galima įdėti ką nors  g.gif   ir naujoviškai vadinasi įdėjos  biggrin.gif

Tikrai. Sėdi prie teliko, suvalgai obuolį, graužtuką į ta kišenę-įdėją įdedi. Diedas ir nuorūką įdėt gali, jei rūko. Racionalu. Paskui per namų tvarkymo dienas ištuštini įdėjas ir vėl toliau naudoji pagal paskirtį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosa: 08 spalio 2005 - 15:33