Syki viename Žemaitijos miestelyje mačiau iškabą: "Karstai visą parą", atrodo žmogus mirė, o giminės vidury nakties lekia karsto pirkti.
Be to man visada keistas atrodė vienos ginklų parduotuvės pavadinimas - "Oksalis", kas lotyniškai reiškia kiškiakopūstis.
Kartą einu ir skaitau užrašą ant parduotuvės "Debilas"... Bandau suprasti ar tai ne pokštas. Prieinu artyn, o ten pasirodo "Dobilas"
Įmonė "Dezinfa". Užsiima dezinfekcija, bet pagalvojau, kad labiau tiktų informacijos biurui .
Kavalkada, Ričla ir Ko, Vatom visa tai taxi pavadinimai
nuvaziuoju i mariampole, kai pripratus prie kompo slengo (ta prasme nevartoti lietuvisku raidziu) ir taip dairausi visur, viskas nauja.. privaziuojam kazkoki pastata ir skaitau "Šuduva" is iprocio taip uzdejau ta varnele ir tik po akimirkos supratau kame reikalas..
Paskui dar kazkokia parduotuve pravaziavom, ir vel mintyse istariau "Šuduvos duona".. kai papasakojau vietiniams savo nuotikius tai idiote isvadino ir tiek
Paskui dar kazkokia parduotuve pravaziavom, ir vel mintyse istariau "Šuduvos duona".. kai papasakojau vietiniams savo nuotikius tai idiote isvadino ir tiek
QUOTE(Ingeb @ 2005 09 23, 02:55)
O kaip jums optika "Veizolai"??? Kai pirma kartą pamačiau, negalėjau nesijuokti, net nepatogu pasidarė prieš kitus mikriuko keleivius Beje, čia Vilniuje Ateities gatvėj šį "perlą" mačiau.
Oj negaliu!!!! Taip juokiaus, kad galvojau į kelnes pridėsiu
Gal kad pati su akiniais esu
Vakar kaiptik mama prisiminė, kaip žvengė darbe gavusi ar tai komercinį pasūlymą, ar tai sąskaitą metalo konstrukcijomis užsiimančios firmos, kurios pavadinimas "Rūgštūs barščiai"
Ką jau čia ir bepridursi........
Ką jau čia ir bepridursi........
Nu gerų bajeriukų prisiskaičiau,reiks ir man pasižvalgyti
QUOTE(Mally @ 2005 09 28, 15:23)
Vilniuj yra mėsos parduotuvės "Cesta". Negaliu aš prie to pavadinimo priprasti, man su cista asocijuojasi
:
QUOTE(pasimetele @ 2005 09 28, 01:03)
nuvaziuoju i mariampole, kai pripratus prie kompo slengo (ta prasme nevartoti lietuvisku raidziu) ir taip dairausi visur, viskas nauja.. privaziuojam kazkoki pastata ir skaitau "Šuduva" is iprocio taip uzdejau ta varnele ir tik po akimirkos supratau kame reikalas..
na su tomis lietuviskomis raidemis tai buvau drauge sugluminusi ... rasiau jai atiliepimus is viesnages pas draugus... .... na ir gavosi mano laiske sakinys, kad planuotas kuklus pasisedejimas prie alaus ir uzkandziu nesigavo, gavosi lietuviskas balius su dviems karstais ....... tai va turejo buti karštais..... o drauge skambino paklausti ar ta nelaime mums atsitiko ar mateme cia ja ar ka, na mergina pasimete ir nezinojo ka begalvoti...