Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

Syki viename Žemaitijos miestelyje mačiau iškabą: "Karstai visą parą", atrodo žmogus mirė, o giminės vidury nakties lekia karsto pirkti.

Be to man visada keistas atrodė vienos ginklų parduotuvės pavadinimas - "Oksalis", kas lotyniškai reiškia kiškiakopūstis.
Atsakyti
Kartą einu ir skaitau užrašą ant parduotuvės "Debilas"... Bandau suprasti ar tai ne pokštas. Prieinu artyn, o ten pasirodo "Dobilas" biggrin.gif
Atsakyti
Įmonė "Dezinfa". Užsiima dezinfekcija, bet pagalvojau, kad labiau tiktų informacijos biurui mirksiukas.gif .
Atsakyti
Man labai juokingai skamba autoserviso pavadinimas "Trunda" biggrin.gif . Kažkaip asocijuojasi su trundalietu ar trandalietu. Pavadinimas gal ir logiškas šiuo atveju, bet vistiek juokingas biggrin.gif .
Atsakyti
Kavalkada, Ričla ir Ko, Vatom visa tai taxi pavadinimai biggrin.gif
Atsakyti
nuvaziuoju i mariampole, kai pripratus prie kompo slengo (ta prasme nevartoti lietuvisku raidziu) ir taip dairausi visur, viskas nauja.. privaziuojam kazkoki pastata ir skaitau "Šuduva" blink.gif is iprocio taip uzdejau ta varnele blush2.gif ir tik po akimirkos supratau kame reikalas..
Paskui dar kazkokia parduotuve pravaziavom, ir vel mintyse istariau "Šuduvos duona".. kai papasakojau vietiniams savo nuotikius tai idiote isvadino ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetele: 28 rugsėjo 2005 - 00:06
QUOTE(Ingeb @ 2005 09 23, 02:55)
O kaip jums optika "Veizolai"???  biggrin.gif  Kai pirma kartą pamačiau, negalėjau nesijuokti, net nepatogu pasidarė prieš kitus mikriuko keleivius smile.gif Beje, čia Vilniuje Ateities gatvėj šį "perlą" mačiau. smile.gif

Oj negaliu!!!! hah.gif megalol.gif Taip juokiaus, kad galvojau į kelnes pridėsiu megalol.gif megalol.gif tease.gif

Gal kad pati su akiniais esu blink.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkute: 28 rugsėjo 2005 - 12:17
Vakar kaiptik mama prisiminė, kaip žvengė darbe gavusi ar tai komercinį pasūlymą, ar tai sąskaitą metalo konstrukcijomis užsiimančios firmos, kurios pavadinimas "Rūgštūs barščiai" biggrin.gif
Ką jau čia ir bepridursi........
Atsakyti
Nu gerų bajeriukų prisiskaičiau,reiks ir man pasižvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
Vilniuj yra mėsos parduotuvės "Cesta". Negaliu aš prie to pavadinimo priprasti, man su cista asocijuojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 09 28, 15:23)
Vilniuj yra mėsos parduotuvės "Cesta". Negaliu aš prie to pavadinimo priprasti, man su cista asocijuojasi  doh.gif

drinks_cheers.gif:
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 09 28, 01:03)
nuvaziuoju i mariampole, kai pripratus prie kompo slengo (ta prasme nevartoti lietuvisku raidziu) ir taip dairausi visur, viskas nauja.. privaziuojam kazkoki pastata ir skaitau "Šuduva"  blink.gif  is iprocio taip uzdejau ta varnele  blush2.gif  ir tik po akimirkos supratau kame reikalas..
Paskui dar kazkokia parduotuve pravaziavom, ir vel mintyse istariau "Šuduvos duona".. kai papasakojau vietiniams savo nuotikius tai idiote isvadino ir tiek biggrin.gif

na su tomis lietuviskomis raidemis tai buvau drauge sugluminusi biggrin.gif ... rasiau jai atiliepimus is viesnages pas draugus... wink.gif .... na ir gavosi mano laiske sakinys, kad planuotas kuklus pasisedejimas prie alaus ir uzkandziu nesigavo, gavosi lietuviskas balius su dviems karstais biggrin.gif ....... tai va turejo buti karštais..... o drauge skambino paklausti ar ta nelaime mums atsitiko ar mateme cia ja ar ka, na mergina pasimete ir nezinojo ka begalvoti... biggrin.gif
Atsakyti