Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

Pazinojau viena zmogu pavarde - Pautienis schmoll.gif
Atsakyti
O pas mane grupej yra Fainas biggrin.gif Cia pavarde tokia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 09 25, 12:12)
Mano vienas pažįstamas buvo Palaima biggrin.gif

QUOTE(Wandene @ 2005 09 25, 14:18)
Pazinojau viena zmogu pavarde - Pautienis schmoll.gif

QUOTE(Shalimar @ 2005 09 25, 10:23)
Dar stiklinė pas juos-bardak, lėkštė-tabak ax.gif O mane sesės dviejų kursiokų pavardės -Šeškas ir Žasinas ax.gif Na bet pavardės pats nepasirenki unsure.gif

QUOTE(Shalimar @ 2005 09 25, 12:20)
Dar prisiminiau - vienas draugas dirba stomatologu ir turi nuolatininį pacientą pavarde Pamakštys biggrin.gif

Merginos, merginos, mažvaikiaujat, jeigu ką.
Tema - apie sugalvotus, t.y. PASIRINKTUS (ir nusirinktus) pavadinimus, o ne apie likimo duotą pavardę.
Shalimar, mano viena jaunystės draugė buvo ištekėjusi už Žasino, ir nieko.
O Pamakštį pažįstu asmeniškai (įtariu, kad tą patį). Reikės perduoti, kad jo stomatologas, kaip ir reikia tikėtis iš gydytojo - itin korektiškas žmogus. Tarp kitko, pati apie tos pavardės reikšmę susimąsčiau tik tada, kai kažkas "pirštu prikišamai" paaiškino. O šiaip buvo "pavardė kaip pavardė".

Atsakyti
apie vardus ir pavardes yra atskira tema "vardų" skyrelyje smile.gif
Atsakyti
Oj oj... nereikia jau taip pykti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2005 09 26, 12:56)
Oj oj... nereikia jau taip pykti 4u.gif

Butent.Kad pavardziu negalima pasirinkti, zinau, ta ir pati parasiau.O stomatologo korektiskumas cia prie ko?Mane pacia labai daznai pagal pavarde pravardziuodavo smile.gif Pasijuokdavau pati ir tiek.Maziau isizeidinekit ir gyventi lengviau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 09 26, 12:00)
O stomatologo korektiskumas cia prie ko?

Siaip tai, yra elementari gydytojo etika - nesišaipyti iš paciantų, ypač jiems nežinant.
Atsakyti
QUOTE(Aquamarine @ 2005 09 26, 13:05)
Siaip tai, yra elementari gydytojo etika - nesišaipyti iš paciantų, ypač jiems nežinant.

O kas sake, kad jis saipesi? blink.gif Kai vaziavau su jo masina, ant sedynes gulejo pacientu korteles, perskaiciau pavarde ir ka? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 09 26, 12:06)
O kas sake, kad jis saipesi? blink.gif Kai vaziavau su jo masina, ant sedynes gulejo  pacientu korteles, perskaiciau pavarde ir ka? doh.gif

Net jei taip ir buvo, tuomet jis nepaiso paciento konfidencialumo teisiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquamarine: 26 rugsėjo 2005 - 12:10
QUOTE(Aquamarine @ 2005 09 26, 13:09)
Net jei taip ir buvo, tuomet jis nepaiso paciento konfidencialumo teisiu.

Vajetus, kas jums darosi siandien, zmones, gal menulio faze ne ta, nes darbe irgi panasiai, o gal del to, kad pirmadienis? doh.gif Atsipalaiduokit smile.gif
Atsakyti
Klaipėdoj buvau mačiusi kabaką "Merda". Na, italų kalboj tai yra nei daugiau nei mažiau - šūds. Kaip uostamiesčio kabakui - netikęs pavadinimas......
Esu girdėjusi mergaitę šaukiant "Dita". Toj pačios italų kalboj tas žodis reiškia 'įmonė'
Na, čia šiaip sutapimai, maždaug kaip muzikos grupės "Roxette" pavadinimas kažkokios azijos šaly reiškia "nugaros skausmas"
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 09 26, 12:22)
Vajetus, kas jums darosi siandien, zmones, gal menulio faze ne ta, nes darbe irgi panasiai, o gal del to, kad pirmadienis? doh.gif Atsipalaiduokit smile.gif

Gerai, jau, gerai. Bala nemate to tavo stomatologo. biggrin.gif
Atsakyti