Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(Dee_Dee @ 2005 08 30, 22:14)
Aha... kiek mažiui beaiškinau kad šakotis, o jis vis ŠAKNOTIS..... rolleyes.gif jau geriau bankukenas butu....  biggrin.gif

Mano dukružei ilgą laiką buvo "aukštynkojis" vietoj "aštuonkojo" - sorry, kad ne į temą 4u.gif .
Atsakyti
O kaip jums optika "Veizolai"??? biggrin.gif Kai pirma kartą pamačiau, negalėjau nesijuokti, net nepatogu pasidarė prieš kitus mikriuko keleivius smile.gif Beje, čia Vilniuje Ateities gatvėj šį "perlą" mačiau. smile.gif
Atsakyti
Pas mus darbe viena iš klijenčių yra Ispanė Janie Pindera tongue.gif Nu negaliu niekaip priprasti, prieš skambindama visada turiu labai smarkiai susikaupt, nes tuoj kvatot pradedu tongue.gif
Atsakyti
heh biggrin.gif o pas mus Palangoj, yra geliu parduotuve "krutonas" blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 08 24, 20:18)
O kodėl tu tas raides tari angliškai? Jei lietuviškai- A-Bė-Bė- visai normaliai skamba  ax.gif  Juk pavadinimas tai lietuviškas, juolab ir žodis vienas grynai lietuviškas  yra  smile.gif

bet jau naujienu agentura BBC tikrai reikia angliskai skaityti...
Atsakyti
QUOTE(zosse @ 2005 08 21, 12:56)
Prajuokina. Pavyzdžiui, padangų pardavėjas UAB "Transvesta"

blink.gif kuom? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 08 30, 23:14)
Aha... kiek mažiui beaiškinau kad šakotis, o jis vis ŠAKNOTIS..... rolleyes.gif jau geriau bankukenas butu....  biggrin.gif

O man jau geriau šaknotis, nes maniškis jį bulkutinu vadina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenga @ 2005 08 30, 11:07)
Latviams dar labai patinka vazinetis musu visuom. transportu. Bo jame iskabineti uzrasai "Bauda uz vaziavima be bilieto".  O latviskai bauda reiskia kaifas (visom prasmem)  ax.gif

Nu ką aš žinau, man iš jų dažnai juokas ima. Parduotuvė - veikals, kiaušiniai - ola doh.gif . Ir tualetų žymėjimas pas juos nu tuuupas. Pvz vyrų tualetas žymimas kaip moterų g.gif , o moterų va taip - O smile.gif smile.gif
O turkijoj iš viso - stotelė pas juos durak, o sustok -dur. tai rusams labai patikdavo šaukt autobuse - dur durak, dur durak doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2005 09 23, 16:29)
blink.gif kuom?  blink.gif  g.gif

Nu ten ko gero labai gražūs berniukai padangas pardavinėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 09 24, 09:47)
O turkijoj iš viso - stotelė pas juos durak, o sustok -dur. tai rusams labai patikdavo šaukt autobuse - dur durak, dur durak  doh.gif  doh.gif

Dar stiklinė pas juos-bardak, lėkštė-tabak ax.gif O mane sesės dviejų kursiokų pavardės -Šeškas ir Žasinas ax.gif Na bet pavardės pats nepasirenki unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 25 rugsėjo 2005 - 09:25
QUOTE(Shalimar @ 2005 09 25, 09:23)
Dar stiklinė pas juos-bardak, lėkštė-tabak ax.gif O mane sesės dviejų kursiokų pavardės -Šeškas ir Žasinas ax.gif Na bet pavardės pats nepasirenki unsure.gif

Mano vienas pažįstamas buvo Palaima biggrin.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau - vienas draugas dirba stomatologu ir turi nuolatininį pacientą pavarde Pamakštys biggrin.gif
Atsakyti