Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(Leda @ 2005 08 23, 10:54)
Kaune yra tokia visai nejuokingų paslaugų (laidojimo) firma labai juokingu pavadinimu - "Klepsydra" smile.gif

QUOTE(TaGre @ 2005 08 27, 18:56)
Šimtu procentu negaliu tvirtinti, bet man atrodo, kad tai kažkokia mirties deivė ar bent jau su tuo susijusi

Clepsydra - vandeninis laikrodis; juo būdavo žymimas laikas, kiek kalbėtojas turi teisės kalbėti....(iš lotynų-lietuvių kalbų žodyno) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 08 25, 15:04)
Nu net užsikvatojau - gerai, kad viena sėdžiu thumbup.gif  thumbup.gif .
Reikia sudėtį pažiūrėti tos dešros.... biggrin.gif
Man tai asociacijos toliau nuėjo... Irgi dešra, beje irgi Robinzono gautųsi tongue.gif .

čia nuo sugedimo laipsnio priklauso tongue.gif tongue.gif tongue.gif

dešrelių sudėtis, odelės, sojos mėsa, kiaulienos pėdsakai ..... 12-metis sūnėnas komentuoja: "kiaulė per faršo katilą perbėgo"

" tarybinė dešra" - brolio komentaras - "nepirk, 15-os metų senumo, bus papuvus.... "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija: 29 rugpjūčio 2005 - 10:55
QUOTE(Dew drop @ 2005 08 22, 08:54)
Per komentatorių šou pasirodė jaunuolis su pavarde NALIVAIKA  rolleyes.gif Sakyčiau visai nuotaikinga pavardė, baliauna  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Pažįstu tokį... biggrin.gif Dar pažįstu Triznicką... biggrin.gif

QUOTE(IQ69 @ 2005 08 23, 08:47)
Dar netasimenu ką ta firma daro, bet pavadinimas ČIUPIKABRA.

Apsaugos tarnyba ta firma. mirksiukas.gif

QUOTE(Aquamarine @ 2005 08 23, 13:46)
Man patiko lenku transporto imone PMS. Taip ant furu ir uzrasyta.

Vienas pasirašinėdavo sutrumpintai "PMS vadovas" (Prekybos ir marketingo skyriaus vadovas), kol nebuvo "apšviestas"... biggrin.gif

QUOTE(sirse @ 2005 08 24, 21:49)
Ir šitą pavadinimą (tikrą tarimą) aš sužinojau iš vieno pažįstamo, kuris buvo labai šokiruotas nuo netikėtumo, kai paskambino į "A-Bė-Bė  Lietuva" firmą, o ragelyje išgirdo "Ei-Bi-Bi Lietuva  klausome " ....  g.gif

Jo, skambinau ir aš, tikrai "Ei-Bi-By Lietuva"... thumbup.gif

Dar žinau buvusią firma UAB "Dvi bobutės".
-Laba diena. Čia "Dvi bobutės" skambina ir trukdo...
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 08 29, 14:25)

Dar žinau buvusią firma UAB "Dvi bobutės".
-Laba diena. Čia "Dvi bobutės" skambina ir trukdo...
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O paskui klausi:
- Kokios bobutes? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 08 21, 13:17)
Kažkada buvo tokia baldus pardavinėjanti kontora "Pravalas" g.gif .
Beje, man juokingiausi pavadinimai pasitaiko ant pirkinių čekių, kur nurodoma pačios įmonės pavadinimas, ne parduotuvės. Pvz. mano minėtoji "Budela" prekiauja moteriškais drabužiais "Buddelei". Tik be konteksto lieka nelabai aišku, ar būdeles kala, ar budelių kvalifikaciją kelia mirksiukas.gif ...

Na, su tuo PRAVALU tai juokinga, nors norai buvo geri... Netoli Pabrades yra Pravalo ezeras (kirciuoti pirmaji skiemeni, tvirtagale priegaide), o tos imones savininkas ten sodyba turejo ir sitaip pavadino savo kontora smile.gif Na pravalas, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matroskinas @ 2005 08 21, 21:44)
Pamenu, kaip viena latvė į Kauną atvažiavusi buvo nusprendusi iš mūsų pasišaipyti. Esą, vos įvažiuojant kabo didžiulė reklama KAUNO VISTA (tai FORD importuotojai - tokia firma VISTA). Latviškai VISTA yra višta.

Tiesa, toji latvė buvo greitai nusodinta, priminus, kad ne taip seniai jų premjeras buvo Valdis Birkavs...

Latviams dar labai patinka vazinetis musu visuom. transportu. Bo jame iskabineti uzrasai "Bauda uz vaziavima be bilieto". O latviskai bauda reiskia kaifas (visom prasmem) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IQ69 @ 2005 08 23, 09:47)
Dar netasimenu ką ta firma daro, bet pavadinimas ČIUPIKABRA.

Čia tai X-file ne kitaip: puikiai prisimenu tą seriją su čiupikabra- veiksmas vyko Meksikoje, ta būtybė tikrai čiulpė kraują ir dar varlėm lijo blink.gif - nienžodžiu meksikietiškas folklioras.
Atsakyti
QUOTE(nairobi @ 2005 08 30, 12:23)
Čia tai X-file ne kitaip: puikiai prisimenu tą seriją su čiupikabra- veiksmas vyko Meksikoje, ta būtybė tikrai čiulpė kraują ir dar varlėm lijo  blink.gif - nienžodžiu meksikietiškas folklioras.

Kažkas rašė, kad tai saugos firma. Gal jos specifikacija ginti nuo kraujasiurbių baidyklių, varlių lietaus, netvarkos beigi mašinų ūžimo. biggrin.gif Žodžiu, yra tų sferų pasireikšti ant Lietuvos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
prie mano namų yra kirpykla pavadinimu RALITANĖ tongue.gif
kaži ką reiškia g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zefyras @ 2005 08 30, 20:22)
.... RALITANĖ  tongue.gif
kaži ką reiškia  g.gif  biggrin.gif

Ralistė Tania
Atsakyti
Vat, dar senais gerais studijų laikais biggrin.gif buvo tokia užuolaidų parduotuvė "Agnus Dei" (lot. Dievo Avinėlis). Čia gal planavo, kad su laiku taps specializuota pabažnųjų lankymo vieta. Pakum pasikeitė į "Gloria" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gorgona @ 2005 08 26, 14:26)
o man tai labai patinka kai šakotis yra vadinamas bankūchinu thumbup.gif  Juk kažkas sugalvojo tą žodį  4u.gif  o kai įsiklausai skamba kaip... biggrin.gif

Aha... kiek mažiui beaiškinau kad šakotis, o jis vis ŠAKNOTIS..... rolleyes.gif jau geriau bankukenas butu.... biggrin.gif
Atsakyti