Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

QUOTE(pa_radize @ 2005 08 24, 13:20)
oi prisijuokiau  thumbup.gif

pas mus prie namų atsidarė parduotuvė.mėsos parduotuvė,pavadinimu "pienė".nu man su logika prasilenkia,kad ir kaip begalvočiau

zinau ,zinau ta parduotuvę smile.gif , man irgi keistai pasirodė toks pavadinimas g.gif ,bet dabar kiek žinau, kad ten ir pieno produktais prekiauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pa_radize @ 2005 08 24, 16:20)
mėsos parduotuvė,pavadinimu "pienė".nu man su logika prasilenkia,kad ir kaip begalvočiau

QUOTE(inesss @ 2005 08 24, 19:30)
bet dabar kiek žinau, kad ten ir pieno produktais prekiauja ax.gif

Tikrai, pienė su pienu siejasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sirse @ 2005 08 24, 11:42)
Firma "ABB Lietuva".  Šiaip gal ir nejuokingai atrodo.. bet.. pabandykite ištarti kaip priklauso A-ei , B-bi .. 

O kodėl tu tas raides tari angliškai? Jei lietuviškai- A-Bė-Bė- visai normaliai skamba ax.gif Juk pavadinimas tai lietuviškas, juolab ir žodis vienas grynai lietuviškas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 08 24, 20:18)
O kodėl tu tas raides tari angliškai? Jei lietuviškai- A-Bė-Bė- visai normaliai skamba  ax.gif  Juk pavadinimas tai lietuviškas, juolab ir žodis vienas grynai lietuviškas  yra  smile.gif

Va tas ir yra, kad ne aš tas raides tariu lietuviškai tongue.gif . Tiesiog yra čia kažkokia dukterinė firma. Ir šitą pavadinimą (tikrą tarimą) aš sužinojau iš vieno pažįstamo, kuris buvo labai šokiruotas nuo netikėtumo, kai paskambino į "A-Bė-Bė Lietuva" firmą, o ragelyje išgirdo "Ei-Bi-Bi Lietuva klausome " .... g.gif
Atsakyti
Na ir prisijuokiau! Reikėjo anksčiau į šį skyrelį įeiti. Dabar ir aš aplinkoje ieškosiu ko nors juokingo.
Atsakyti
Šįryt ant kažkokių statybų tvoros mačiau "Termidė" (techninė izoliacija) = Temidė+termitas.
Atsakyti
Man Termidė kaip karvidė, tik vietoj karvių termitai smile.gif
Atsakyti
tai gal jie medinius namus stato, kad greit vėl klientų turėtų laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Mane kazkada prajuokino UAB "Vargelis" (berods, maisto produktais prekiavo g.gif )
Atsakyti
mačiau ne tiek juokingą, kiek linksmą pavadinimą - "Žarnausko mėsos gaminiai"
kaip iš vaikiškos knygutės - siuvėjas Dygsnis, kepėjas Bulkius biggrin.gif
Atsakyti
Maisto produktų pavadinimuose ir maitinimo įstaigų meniu galima rasti nemažai "perlų". Pakolkas atsimenu tik "Senelio dešrą" ir "Senolių šonkaulius" biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Ir "Robinzono dešra" skamba taip g.gif ....
Atsakyti