Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi pavadinimai

Ar neprajuokina jūsų kokie nors įmonių, parduotuvių, kavinių pavadinimai?
Pvz. kavinukė "Grafila". Arba "Budela" biggrin.gif
Atsakyti
Na, ne pavadinimas čia - tiesiog sutapimas. Bitė vieną kartą atsiuntė man laikiną slaptažodį prisijungimui į jų savitarnos sistemą. Slaptažodis - PYZODA. Dar dabar laikau ta zinute, neissitrinu...
Atsakyti
Tai jau ne tas žodis tie pavadinimai doh.gif Čia kaip mūsų nickai - kartais net nesuprasi pats, iš kur tas žodis kilo.
Labiausiai man įstrigęs - UAB Pėvėzė (supratau teisingai, nuo trumpinio Pvz) biggrin.gif
Atsakyti
Prajuokina. Pavyzdžiui, padangų pardavėjas UAB "Transvesta"
Atsakyti
Nuotėkų valymo įrenginių firma Traidenis. Kaip susiję š..dai ir kunigaikštis? blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 21 rugpjūčio 2005 - 13:07
Kažkada buvo tokia baldus pardavinėjanti kontora "Pravalas" g.gif .
Beje, man juokingiausi pavadinimai pasitaiko ant pirkinių čekių, kur nurodoma pačios įmonės pavadinimas, ne parduotuvės. Pvz. mano minėtoji "Budela" prekiauja moteriškais drabužiais "Buddelei". Tik be konteksto lieka nelabai aišku, ar būdeles kala, ar budelių kvalifikaciją kelia mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safarikids: 21 rugpjūčio 2005 - 13:21
Taksi firma ,,Kobla'' biggrin.gif
Atsakyti
Firma "Durupis" smile.gif Juolab kad ir Rūdupis yra. gal čia tipo aną parodijuojant... laugh.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau - Drūtsraigtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matroskinas @ 2005 08 21, 08:32)
Na, ne pavadinimas čia - tiesiog sutapimas. Bitė vieną kartą atsiuntė man laikiną slaptažodį prisijungimui į jų savitarnos sistemą. Slaptažodis - PYZODA. Dar dabar laikau ta zinute, neissitrinu...

Juokingai skamba tas tavo slaptažodis. thumbup.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau nekilnojamo turto agentūra Klaipėdoje " Krivošejos NTA". Savininkės pavardė Krivošėja. Na, lietuviškai Kreivakaklė unsure.gif . Ai, bet čia pavardė, ne pavadinimas blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 21, 14:07)
Nuotėkų valymo įrenginių firma Traidenis. Kaip susiję š..dai ir kunigaikštis? blink.gif  g.gif

u gal tada,kai Traidenis buvo kunigaiksciu tokio zodzio kaip tryda dar nebuvo...
Atsakyti