Ar neprajuokina jūsų kokie nors įmonių, parduotuvių, kavinių pavadinimai?
Pvz. kavinukė "Grafila". Arba "Budela"
Na, ne pavadinimas čia - tiesiog sutapimas. Bitė vieną kartą atsiuntė man laikiną slaptažodį prisijungimui į jų savitarnos sistemą. Slaptažodis - PYZODA. Dar dabar laikau ta zinute, neissitrinu...
Tai jau ne tas žodis tie pavadinimai Čia kaip mūsų nickai - kartais net nesuprasi pats, iš kur tas žodis kilo.
Labiausiai man įstrigęs - UAB Pėvėzė (supratau teisingai, nuo trumpinio Pvz)
Labiausiai man įstrigęs - UAB Pėvėzė (supratau teisingai, nuo trumpinio Pvz)
Kažkada buvo tokia baldus pardavinėjanti kontora "Pravalas" .
Beje, man juokingiausi pavadinimai pasitaiko ant pirkinių čekių, kur nurodoma pačios įmonės pavadinimas, ne parduotuvės. Pvz. mano minėtoji "Budela" prekiauja moteriškais drabužiais "Buddelei". Tik be konteksto lieka nelabai aišku, ar būdeles kala, ar budelių kvalifikaciją kelia ...
Beje, man juokingiausi pavadinimai pasitaiko ant pirkinių čekių, kur nurodoma pačios įmonės pavadinimas, ne parduotuvės. Pvz. mano minėtoji "Budela" prekiauja moteriškais drabužiais "Buddelei". Tik be konteksto lieka nelabai aišku, ar būdeles kala, ar budelių kvalifikaciją kelia ...
Taksi firma ,,Kobla''
Firma "Durupis" Juolab kad ir Rūdupis yra. gal čia tipo aną parodijuojant...
Dar prisiminiau - Drūtsraigtis
QUOTE(matroskinas @ 2005 08 21, 08:32)
Na, ne pavadinimas čia - tiesiog sutapimas. Bitė vieną kartą atsiuntė man laikiną slaptažodį prisijungimui į jų savitarnos sistemą. Slaptažodis - PYZODA. Dar dabar laikau ta zinute, neissitrinu...
Juokingai skamba tas tavo slaptažodis.
QUOTE(Elina @ 2005 08 21, 14:07)
Nuotėkų valymo įrenginių firma Traidenis. Kaip susiję š..dai ir kunigaikštis?
u gal tada,kai Traidenis buvo kunigaiksciu tokio zodzio kaip tryda dar nebuvo...