Rukiau apie 8m. ir vis pagalvodavau, kad viena diena as mesiu. Ilgai laukiau tos vienos dienos
Ir karta meciau. Pagalvojau, kad nerukysiu tik siandien, kita diena vel galvojau, kad tik siandien ir taip kasdien. Po savaites surukiau viena (geriau alu ir laaabai uzsimaniau ) ir kita diena atsikelusi supratau, kad man visai to nereikia. Tas kvapas is burnos...
Iki siol sekmingai nerukau (dar tik 2men.) ir visai man to netruksta. Galiu su kolegemis stoveti salia, "palaikyti kompanija", bet poreikio rukyti nebera. Ir jokiu lomkiu nebuvo. Tiesiog pati supratau, kad as to nebenoriu Tikiuosi, taip ir toliau.
Tiesa, pradejau daugiau valgyti, bet tai laikina, manau..
kaip šaunu, kad mūsų vis daugiau ir daugiau : tik linkiu mums visom, kad tikrai mestume šitą įprotį, o neliktumėm tik norinčios...
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 08 30, 08:47)
kaip šaunu, kad mūsų vis daugiau ir daugiau : tik linkiu mums visom, kad tikrai mestume šitą įprotį, o neliktumėm tik norinčios...
Teisingai eda9 ir sako, manau kad rugs 1 d ir yra ta mūsų diena, kam dar ilgiau tempti gumą, koks skirtumas greičiau pradėsim, greičiau ir baigsim, šį niekam tikusi reikalą žinoma, šiandien, gal lengvai sakyti, o rugsėji bus verkšlenimai: "kaip aš noriu rūkyti", bet vistiek, NE, NE, NE. Taigi iki senatvės juk nerūkysim, tuo labiau su rūkymu laaaabai greitai senos atrodysim, žiūrėk dar ir ligų maišą ant pečių užsikrausim
Įrodykim ir sau, ir aplinkiniams kokios mes stiprios, o gal kas prie jūsų prisijungs iš aplinkiniu, ne tik blogas, bet ir geras pavyzdys užkriečiamas.
Apsirgau aš tose vestuvese, bet nieko, kai tik palengvės, iškart jums prirašysiu visko, tada pamatysit, kaip mąstė kiti žmogeliai metant. Mes tikrai nesvarbu kaip, bet perbrisim šią balą, svarbiausia nepamirškit ir nepabijokit pasisakyti kokios bėdos ar mintys kamuoja, mes tam ir jungiamės, nes kartu mes stipresnės......
Įrodykim ir sau, ir aplinkiniams kokios mes stiprios, o gal kas prie jūsų prisijungs iš aplinkiniu, ne tik blogas, bet ir geras pavyzdys užkriečiamas.
Apsirgau aš tose vestuvese, bet nieko, kai tik palengvės, iškart jums prirašysiu visko, tada pamatysit, kaip mąstė kiti žmogeliai metant. Mes tikrai nesvarbu kaip, bet perbrisim šią balą, svarbiausia nepamirškit ir nepabijokit pasisakyti kokios bėdos ar mintys kamuoja, mes tam ir jungiamės, nes kartu mes stipresnės......
Dar prisiminiau.. Kai sakydavau sau, kad nerukysiu tik siandien, tai viskas ok budavo, bet tik pagalvodavau, kad niekada neberukysiu, tai vien nuo tos minties supykindavo Nenorejau pati to pripazinti. Juk kada nors tai noresiu!! Tai ir sakydavau, kad tik "siandien" Pati save apgaudinejau.
Bet tai truko gal savaite. Ir daugiau tokios mintys nebekyla
Sekmes visoms, juk viskas imanoma, tik reikia noro
Bet tai truko gal savaite. Ir daugiau tokios mintys nebekyla
Sekmes visoms, juk viskas imanoma, tik reikia noro
Prisiminiau, draugė pasakojo, kai kartais kokiom dienom nerūko, meta pinigus į taupyklę, aš ir turiu tokia balto stiklo vazą, ten ir mesiu po 3-4lt (Montecarlo).
Aš, kaip nepriklausomas arbitras ( sakaiu,jog įdėmiai seksiu, kaip tokiai šauniai kompanijai seksis mest šį smirdantį užsiėmimą ), pasturgaliu pajutau pavojų!!! Julyyte,nebandyk pūsti burbulų, tipo: jei nerūkysiu, tom dienom mėtysiu į savo gražiąją vazą po pitaką .
Tu baik erezijas skleist!
Merginos, ji juokauja!
Merginos, ji juokauja!
QUOTE(ilna @ 2005 08 30, 19:57)
Aš, kaip nepriklausomas arbitras ( sakaiu,jog įdėmiai seksiu, kaip tokiai šauniai kompanijai seksis mest šį smirdantį užsiėmimą ), pasturgaliu pajutau pavojų!!! Julyyte,nebandyk pūsti burbulų, tipo: jei nerūkysiu, tom dienom mėtysiu į savo gražiąją vazą po pitaką .
Merginos, ji juokauja!
Merginos, ji juokauja!
O taip, imsiu 3lt (tie kainuoja mano cig) ir mesiu į vaza, ir nieko čia tokio problematiško ar eretiško nematau
Sveikos, pasiryžusios nuo PORYT mesti rūkalus šonan
Taigis, beliko viena diena nuodytis . Aš bandysiu paskutinę cigariuko nuorūką užgesinti susiraukusi, pasibaisėjusi ir pasipiktinusi, kaip iš viso tokią bjaurybę galėjau traukti
Beje, mesti vienos dienos pakelio kainą pinigiukais į taupyklę - nepadeda, per maža suma. Bandysiu iš karto mesti viso mėnesio sumą, kad būtų gaila ją mažinti (be to, jau žinau, ką pirksiu už tą sumą po mėnesio nerūkymo, - tikiu, kad atlaikysiu o dar kai pagalvoju, kad pridėsiu kito ir dar kito ... ir dar kelių mėnesių sumas spalvotos svajonės ims pildytis
Taigis, beliko viena diena nuodytis . Aš bandysiu paskutinę cigariuko nuorūką užgesinti susiraukusi, pasibaisėjusi ir pasipiktinusi, kaip iš viso tokią bjaurybę galėjau traukti
Beje, mesti vienos dienos pakelio kainą pinigiukais į taupyklę - nepadeda, per maža suma. Bandysiu iš karto mesti viso mėnesio sumą, kad būtų gaila ją mažinti (be to, jau žinau, ką pirksiu už tą sumą po mėnesio nerūkymo, - tikiu, kad atlaikysiu o dar kai pagalvoju, kad pridėsiu kito ir dar kito ... ir dar kelių mėnesių sumas spalvotos svajonės ims pildytis
Taigi, liko paskutinė dienelė. Rytoj - viena svarbiausių dienų, vienas reikšmingiausių pokyčių jūsų gyvenime. Jam esate puikiai pasiruošę.
- Jus žinote, kad nebenorite rūkyti.
- Įsivaizduojate gyvenimą be dumo.
- Žinote, kur jūsų tyko didžiausi pavojai.
Šiandien, paskutinę dieną, galite save truputi palepinti. Darykite tai, kas patinka. Ir rūkykite. Rūkykite iki soties - nikotino "pagirios" kitą rytą įšeis jums į naudą. Tam tikru laiku sąmoniningai surūkykite savo paskutinę cigaretę. Įsivaizduokite, jog tai ceremonija. Rūkykite pagarbiai, po to iš lieto užgesinkite ir viskas baigta. Jus ne pirmas ir ne vienintelis. Kasdien tūkstančiai žm visame pasaulyje sėkmingai meta r. Šis apsisprendimas jus džiugins dar daugelį metų.
O manije jau pradėjo kurtis dvi stovyklos. Stiprybė ir baimė
- Jus žinote, kad nebenorite rūkyti.
- Įsivaizduojate gyvenimą be dumo.
- Žinote, kur jūsų tyko didžiausi pavojai.
Šiandien, paskutinę dieną, galite save truputi palepinti. Darykite tai, kas patinka. Ir rūkykite. Rūkykite iki soties - nikotino "pagirios" kitą rytą įšeis jums į naudą. Tam tikru laiku sąmoniningai surūkykite savo paskutinę cigaretę. Įsivaizduokite, jog tai ceremonija. Rūkykite pagarbiai, po to iš lieto užgesinkite ir viskas baigta. Jus ne pirmas ir ne vienintelis. Kasdien tūkstančiai žm visame pasaulyje sėkmingai meta r. Šis apsisprendimas jus džiugins dar daugelį metų.
O manije jau pradėjo kurtis dvi stovyklos. Stiprybė ir baimė
na ką merginos paskutinė dienelė.... ir stiprybės mums visoms
ei, mergaitės auuuuu kur dingote? kaip nuotaikos? kaip nusiteikusios, pradėjau jaustis vieniša