Na, mergaitės štai ir aš, dėl registracijos gera įdėja, galite registruotis man asmenine žinute, parašykit kiek laiko stažas, jei kas ne nuo rugsėjo 1d, tai nuo kada, dar galima nurodyti kiek maždaug surūkote per dieną vnt, ir trumpą motyvaciją (jei turite). Na, jei norite galima nurodyti ir svorį.
ŽALINGIEMS ĮPROČIAMS LIKO 2,5 DIENOS, PRASIDĖS NAUJAS SVEIKAS GYVENIMAS........
ARBATA - TRISKART PER DIENĄ
Vaistinese, parduotuvese būna pirkti žolelių mišinių nuo nervingumo-ypač dažno nusiskundimo atpratimo laikotarpiu, pasireiškiančio nerimu, įtampa, baime. Žolelės nuo to labai padeda.
Įtokios arbatos sudėtį paprastai įeina valerijono šaknis, melisos lapai ir apinys, o kartais dar ir šalpusnis, čiobrelis, kraujažolė, dilgėlė. Keleta kartų per dieną išgerkite puodelį tokios arbatos. Ypač kai užeina noras rūkyti. Skanaus.
Rytoj ir aš eisiu užsipirkti arbatėlės.
Sveikos, na mano stažas tai visai nedidelis kaip ir.. kiek daugiau nei metai, bet jau mečiau prieš maždaug savaitę, nes pagalvojau kad tikrai neskanu ir nesveika
kad ir priklausomybės dar kaip ir nėra didelės, tai kam reikia pamaniau
o maniškis irgi nuo šiandien metė, na kaip metė, sakė dar tik vieną cigaretę surūkė o jo stažas tai ojojojojoj....
taigis, norėjau paklaust gal kas naudojot tuos pleistriukus, kad rūkyt nesinorėtų? nes įtariu teks brangiausiąjį apklijuot
kad ir priklausomybės dar kaip ir nėra didelės, tai kam reikia pamaniau
o maniškis irgi nuo šiandien metė, na kaip metė, sakė dar tik vieną cigaretę surūkė o jo stažas tai ojojojojoj....
taigis, norėjau paklaust gal kas naudojot tuos pleistriukus, kad rūkyt nesinorėtų? nes įtariu teks brangiausiąjį apklijuot
QUOTE(Julyyte @ 2005 08 29, 15:48)
Na, mergaitės štai ir aš, dėl registracijos gera įdėja, galite registruotis man asmenine žinute, parašykit kiek laiko stažas, jei kas ne nuo rugsėjo 1d, tai nuo kada, dar galima nurodyti kiek maždaug surūkote per dieną vnt, ir trumpą motyvaciją (jei turite). Na, jei norite galima nurodyti ir svorį.
aš pradedu registraciją: stažas - 10 m., nuo rugsėjo mesiu (bandysiu) , per dieną surūkau - 5 cigaretes (kai išgeriu - galiu ir pačioką ), motyvacija - dėl sūnaus , svoris - 79 kg
Tai tu visai nedaug rūkai
Manbus sunkiau
Stažas 6metai, per dieną - 8-12, priklausomai nuo įtampo ar kokių reikalų, žinoma alkoholis savo daro, motyvacija - sveikata, vaikai, ir NEPRIKLAUSOMYBĖ, SVORIS -
Manbus sunkiau
Stažas 6metai, per dieną - 8-12, priklausomai nuo įtampo ar kokių reikalų, žinoma alkoholis savo daro, motyvacija - sveikata, vaikai, ir NEPRIKLAUSOMYBĖ, SVORIS -
Sveikos, norinčios sveikai gyventi
Priimkite, prašom, ir mane savo burį. Norėčiau mėsti rūkyti, bet sunkiai sekasi, o jei tiksliau, nesiseka visai...ko truksta - noro, stiprybes, valios, motyvacijos - lyg ir turiu, o tuo pačiu būtent šių savybiu ir pasigendu išsvajuotam tikslui pasiekti
mano rūkymo stažas 16 metų (kai dabar paskaičiavau net baisu ir liudna pasidare ), per diena surūkau 5-8 cigaretes, svoris 67 kg.
Gera, kad jus radau kartu su Jūsų pagalba gal visgi įveiksiu šį "kalną"
Priimkite, prašom, ir mane savo burį. Norėčiau mėsti rūkyti, bet sunkiai sekasi, o jei tiksliau, nesiseka visai...ko truksta - noro, stiprybes, valios, motyvacijos - lyg ir turiu, o tuo pačiu būtent šių savybiu ir pasigendu išsvajuotam tikslui pasiekti
mano rūkymo stažas 16 metų (kai dabar paskaičiavau net baisu ir liudna pasidare ), per diena surūkau 5-8 cigaretes, svoris 67 kg.
Gera, kad jus radau kartu su Jūsų pagalba gal visgi įveiksiu šį "kalną"
Sveikutės prisijungusios
Dar pamiršau parašyti savo motyvus atsisakyti rūkymo. Jų yra net keli:
1. blogas pavyzdis augančiams sūnui
2. smirda iš burnos, smirda plaukai
3. pageltę dantys
4. priklausomybę
5. žala sveikatai ir grožiui
6. tuščias pinigų švaistimas
Tikiuosi, užteks ryžto atsisakyti šio bjauraus įpročio kartu su Jumis
1. blogas pavyzdis augančiams sūnui
2. smirda iš burnos, smirda plaukai
3. pageltę dantys
4. priklausomybę
5. žala sveikatai ir grožiui
6. tuščias pinigų švaistimas
Tikiuosi, užteks ryžto atsisakyti šio bjauraus įpročio kartu su Jumis
Recidyvai - įprastas dalykas
Daugeliui rūkyti metusių žmonių sėkmė nusišypsojo ne iš karto. Tačiau jums linkėtume įveikti kliūtis ir iš karto visiems laikams mesti r. O ką daryti, kartą išklydus iš kelio? Kai tik suvoksite, kas atsitiko, iškart užgesinkite cig ir pamėginkite išsiaiškinti, kas jus privertė užsirūkyti? Kur priežastis>? Kaip to išvengsite vėliau? Ar jūsų motyvai, dėl ko metėte r, staiga nustojo galioję? Nepaisant nesėkmės, stenkites nenuleisti rankų. Pasimokykite iš šios situacijos. Kai kitą kartą vėl apims pagunda, pasielgsite išmintingiau.
SVORIS, VIRŠKINIMAS, MITYBA
Vos metus r, kol medžiagų apykaita dar netapo normali, ne vienas iš pradžių pastorėja ir ima skųstis vid užkietėjimu, putimu. Tai atsitinka dėl dviejų priež:
-nikotinas yra laisvinamoji priemonė, o jūsų žarnynas prie jo įprato;
-tam, kad pašalintu iš organizmo kenksmingas tabako sudedamąsias dalis, jūsų medžiagų apykaitos sistema rūkant sunaudoja 200-300 kalorijų.
Tačiau jus galite padėti savo organizmui
-Gerkite daugiau skysčių
-metęs r nepradėkite kankinti savęs dar ir griežta dieta.
-ir dar: svarbiausia- judėjimas
Daugeliui rūkyti metusių žmonių sėkmė nusišypsojo ne iš karto. Tačiau jums linkėtume įveikti kliūtis ir iš karto visiems laikams mesti r. O ką daryti, kartą išklydus iš kelio? Kai tik suvoksite, kas atsitiko, iškart užgesinkite cig ir pamėginkite išsiaiškinti, kas jus privertė užsirūkyti? Kur priežastis>? Kaip to išvengsite vėliau? Ar jūsų motyvai, dėl ko metėte r, staiga nustojo galioję? Nepaisant nesėkmės, stenkites nenuleisti rankų. Pasimokykite iš šios situacijos. Kai kitą kartą vėl apims pagunda, pasielgsite išmintingiau.
SVORIS, VIRŠKINIMAS, MITYBA
Vos metus r, kol medžiagų apykaita dar netapo normali, ne vienas iš pradžių pastorėja ir ima skųstis vid užkietėjimu, putimu. Tai atsitinka dėl dviejų priež:
-nikotinas yra laisvinamoji priemonė, o jūsų žarnynas prie jo įprato;
-tam, kad pašalintu iš organizmo kenksmingas tabako sudedamąsias dalis, jūsų medžiagų apykaitos sistema rūkant sunaudoja 200-300 kalorijų.
Tačiau jus galite padėti savo organizmui
-Gerkite daugiau skysčių
-metęs r nepradėkite kankinti savęs dar ir griežta dieta.
-ir dar: svarbiausia- judėjimas
Pagaliau ir aš prisikasiau prie kompo
Tai va, registruojuosi:
stažas - 13,5 metų, iki to dar buvo keleri metai su pertraukom;
motyvas - nenoriu per daug greitai tapti sena kliuška ; pavyzdys vaikams; galų gale paskaičiavus - ir pinigiukai;
dienos ,,dozė - 1 pok. + pagal aplinkybes, taigi, nemažai.
Svoris - telpu į normą, bet norisi mažiau.
Ką jau padariau - nebeliko to ,,+ pagal aplinkybes
Na, kuri kita registruojasi?
Tai va, registruojuosi:
stažas - 13,5 metų, iki to dar buvo keleri metai su pertraukom;
motyvas - nenoriu per daug greitai tapti sena kliuška ; pavyzdys vaikams; galų gale paskaičiavus - ir pinigiukai;
dienos ,,dozė - 1 pok. + pagal aplinkybes, taigi, nemažai.
Svoris - telpu į normą, bet norisi mažiau.
Ką jau padariau - nebeliko to ,,+ pagal aplinkybes
Na, kuri kita registruojasi?
[COLOR=blue]Registruojuosi:
Stažas 10 metelių, surūkau apie 20 per dieną Svoris apie 66-68 kg. Mesiu nuo rugsėjo 6 d., bent jau taip tikiuosi, kad iki tol spėsiu apsirūpinti pagalbinėmis priemonėmis. Ačiū už patarimą dėl arbatos
[COLOR=red]Motyvacija:
Gaila sveikatos ir babkių, nenoriu per anskti pasenti, jaučiuosi kaip kokia narkomanė, jei tik neparūkau, ir gėda jau darosi kažkaip....
Stažas 10 metelių, surūkau apie 20 per dieną Svoris apie 66-68 kg. Mesiu nuo rugsėjo 6 d., bent jau taip tikiuosi, kad iki tol spėsiu apsirūpinti pagalbinėmis priemonėmis. Ačiū už patarimą dėl arbatos
[COLOR=red]Motyvacija:
Gaila sveikatos ir babkių, nenoriu per anskti pasenti, jaučiuosi kaip kokia narkomanė, jei tik neparūkau, ir gėda jau darosi kažkaip....