Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gera idėja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelmytė: 27 rugpjūčio 2005 - 19:50
Moralinis bendraminčių apdovanojimas bus reikalingas.O aš šiandien sugalvojau , kokia gi bus didžiausia dovana man atsisakius c....Ogi vis pergyvenau ,kaip čia reikės rasti laisvo laiko padėti savo pirmokėlei mokytis.Juk ,rodos esu tokia "užsiėmusi" g.gif
Ogi ,pasirodo 1 cigaretę surūkau per 5-6 minutes(matavau su chronometru),Jei per vakarą surūkau 5 cigaretes vadinasi prarandu visą pusvalandį.Sugalvojau, tai ir bus didžiausias apdovanojimas man ,o kartu ir dukrytei-mes paskirsime tą laiką bendravimui ir mokymuisi. soske.gif
Taigi mano motyvas -sutaupyti laiką ir jį padovanoti vaikams. tongue.gif
Atsakyti
o as kaip ir neatimineju is maziaus laiko... hmmm tai man reikia kazkoki kita motyva susigalvoti... g.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Aš nerūkau 9 mėn.
Stažą turėjau bene 8 metus, motyvai mesti - dvokas iš burnos, pageltę dantys (vien ko vertas apatinės žiaunos vaizdas iš vidinės pusės), sparčiai brangstančios cigaretės bei tas šlykštus PRIKLAUSOMYBĖS jausmas. Kuo toliau tuo labiau pradėjo erzinti mintis, kad mano nuotaiką, darbingumą ir santykius su aplinkiniais VALDO popieriukas prikimštas brudo. Kai pagauni save rėkiančią ant artimų žmonių, nes nori rūkyt - bjauru.
Valios mesti po truputi neturėjau, todėl nesileidau i jokius kompromisus su savim. Paskutinę cigaretę užgesinau gruodžio mėnesį. Labai sunku buvo dvi savaites, po jų nemiga, galvos svaigimas ar lengvas pykinimas baigėsi. Vidurių reikalams susitvarkyti prireikė dar poros mėnesių.
Iš kart pradėjau sportuoti, priaugau 7 kg - dalis šito svorio buvo riebalus pakeitę sunkesni raumenukai. Nesinervinau, nes ir būdama rūkore esu svėrusi dar daugiau.
Lankiausi tose pačiose vietose, baliukuose dalyvavau, kavą gėriau. Ir į balkoną kartu su rūkančiais nueidavau smile.gif Nebijodavau sakyti, kad noriu rūkyti. Bet nerūkiau ir nerūkau iki šiol.
Gyvenimas be cigaretės geras, baliuose taip pat linksma, kava skani smile.gif Plius kvepiantys plaukai, balti dantys, žvalumas ir pasididžiavimas savim tongue.gif
Tikrai verta pora savaičių pakentėti. Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
Labai geras sprendimas ATSIKRATYTI ZALINGO IPROCIO. Ir kuo jusu chia bus daugiau, kuo daugiau bus bendraminchiu, tuo kiekvienam bus lengviau. As tai isbandziau jau nuo geguzes menesio smile.gif Skaiciau tokius straipsnius ilgai, klausiausi protingu zmoniu patarimu ir supratau, kad mesti rukyti tikrai verta. O kai tai padariau - isitikinau, kad visi tie zmones tikrai nemelavo. thumbup.gif jauciuosi liux, jegu atsirado, nebera dusimo, esu pakyletos nuotaiko ir svarbiausia nepriklausoma nuo nikotino, galiu buti ivairiose situacijose, pobuviouose ir nebeieskoti lasivos minutes pasprukimui, t.y. parukymui.
Zinokite verta tai padaryti.Patikekite manimi. Palengvinimui siulychiau pakramtyti Nicorete guma (nors ir slyksti ji), o po to pereiti prie paprasto
Atsakyti
man tai labai idomu, po kiek laiko nerukymo dingsta noras patraukti duma? ar tiesiog pripranti prie saves prievartavimo... 4u.gif
Atsakyti
jsiugzdi,2005 08 29, 11:00
man tai labai idomu, po kiek laiko nerukymo dingsta noras patraukti duma? ar tiesiog pripranti prie saves prievartavimo... 4u.gif

Tas noras gali niekur nedingti, tik "pasislėpti" giliai giliai. Juk psichologinė priklausomybė yra stipresnė. Todėl daugelis rūkiusiųjų ir metusių nėštumo metu vėliau vėl pradeda... verysad.gif
Greičiausiai, po ilgo savęs prievartavimo atsipeikėsi, kad jau kurį laiką to noro nejauti.
Aš nebejaučiu jokio noro ir nebijau užtraukti dūmą kokį kartelį per metus. Po to tik dar labiau įsitikinu, kad labai neskanu, dvokia ir nemaloniai apsvaigstu. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2005 08 29, 10:43)
Tas noras gali niekur nedingti, tik "pasislėpti" giliai giliai. Juk psichologinė priklausomybė yra stipresnė. Todėl daugelis rūkiusiųjų ir metusių nėštumo metu vėliau vėl pradeda...  verysad.gif
Greičiausiai, po ilgo savęs prievartavimo atsipeikėsi, kad jau kurį laiką to noro nejauti.
Aš nebejaučiu jokio noro ir nebijau užtraukti dūmą kokį kartelį per metus. Po to tik dar labiau įsitikinu, kad labai neskanu, dvokia ir nemaloniai apsvaigstu. wacko.gif

Aukso žodžiai!!! thumbup.gif
P.S. Irgi nerūkanti nuo N. Metų. biggrin.gif
Atsakyti
Liuks sumastet!!!
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2005 08 29, 11:43)
Tas noras gali niekur nedingti, tik "pasislėpti" giliai giliai. Juk psichologinė priklausomybė yra stipresnė. Todėl daugelis rūkiusiųjų ir metusių nėštumo metu vėliau vėl pradeda...  verysad.gif

žinai, paguodei wink.gif
Atsakyti
Mane irgi užregistruokit į metančiųjų sąrašą. Keista - buvau sumąsčius pati viena mesti rūkalus nuo rugsėjo 1 d., bet radau šį skyrelį ir pasijutau daug geriau ir drąsiau - vis ne viena. smile.gif Stažas su pertrūkiais apie 15 metų. blink.gif
Atsakyti
junkite junkites, kuo daugiau musu, tuo didesne tikimybe, kad kartu mesim smile.gif
Atsakyti