Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

Sveikos, visos prisijungusios, ačiu už palaikymus smile.gif

QUOTE(jsiugzdi @ 2005 08 25, 17:09)
o as visgi palauksiu rugsejo 1 ir startuosim kartu su Julyte, ane wink.gif?

Taip, mieloji, startuosim, pasiruoši ir startuosim....

Labai svarbu gyvenimą be cigarėtės atrasti iš naujo. Pamažu, atsargiai pradėkite jį įsivaizduoti- stenkites išvysti apčiupiamus, tikroviškus vaizdus. Kad žinotumete, kas jusų laukia šios kelionės pabaigoje. Ogi geresnis gyvenimas. Ir visiškai nesvarbu, ar dabar jus tuo tikite, ar ne. Vis tiek taip bus.
NUSTOJUS RŪKYTI:
30min sunormalėja pulsas ir kūno temp.
8val pašalinamas anglies monoksidas, sunormalėja deguonės kiekis kraujije.
2paros sustiprėja uoslės ir skonio pojučiai.
3paros valosi plaučiai ir bronchai, atsiranda kosulys, šalinamos kenksmingos medžiagos.
2-12sav pagerėja kraujo apytaka, darosi lengviau vaikščioti, pagerėja plaučių funkcija.
3mėn plaučių talpa padidėja 30 proc
.

Kol kas tiek, o aš šiandien nerūkiau prie kavos, iškart po valgio ir vairuojant tik vieną, na jau reikia po truputi pratintis, tai tik pradžia. LIKO 6 DIENOS.....Vaikučiai eis į mokyklą ir mes mokisimes gyventi be brudo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyyte: 25 rugpjūčio 2005 - 20:39
Sveikos, pagaliau radau laiko paplepėti ir čia wink.gif Šią vasarą buvau maždaug savaitę nerūkiusi, bet tik su "Nikorette" kramšoškių pagalba. Dabar bandysiu irgi tik taip, nors jos, rupūžės, brangios, tad prie Jūsų prisijungsiu nuo kokios rugsėjo 5 d. na, kai išgalėsiu nusipirkti. Pačią rugsėjo 1 d. ir patį pirmą savaitgalių tikrai rūkysiu, nes nenoriu per savo gimdienį būti pikta ir nervuota. O taip bus tikrai, nes gerai prisimenu savo savijautą, kai nerūkiau. Tikiuosi neišmesit iš savo gretų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2005 08 26, 11:26)
Sveikos, pagaliau radau laiko paplepėti ir čia wink.gif  Šią vasarą buvau maždaug savaitę nerūkiusi, bet tik su "Nikorette" kramšoškių pagalba. Dabar bandysiu irgi tik taip, nors jos, rupūžės, brangios, tad prie Jūsų prisijungsiu nuo kokios rugsėjo 5 d. na, kai išgalėsiu nusipirkti. Pačią rugsėjo 1 d. ir patį pirmą savaitgalių tikrai rūkysiu, nes nenoriu per savo gimdienį būti pikta ir nervuota. O taip bus tikrai, nes gerai prisimenu savo savijautą, kai nerūkiau. Tikiuosi neišmesit iš savo gretų  ax.gif

neismesim biggrin.gif mus visas vienas tikslas vienija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2005 08 26, 12:26)
Sveikos, pagaliau radau laiko paplepėti ir čia wink.gif  Šią vasarą buvau maždaug savaitę nerūkiusi, bet tik su "Nikorette" kramšoškių pagalba. Dabar bandysiu irgi tik taip, nors jos, rupūžės, brangios, tad prie Jūsų prisijungsiu nuo kokios rugsėjo 5 d. na, kai išgalėsiu nusipirkti. Pačią rugsėjo 1 d. ir patį pirmą savaitgalių tikrai rūkysiu, nes nenoriu per savo gimdienį būti pikta ir nervuota. O taip bus tikrai, nes gerai prisimenu savo savijautą, kai nerūkiau. Tikiuosi neišmesit iš savo gretų  ax.gif

Sveika, patikėk mumis, rigsėjo 1 d tai tik startas , o dėl finišo kaip jau......čia manau stebuklo reikalas. Ar man dar rašyti iš knygos, ar jums įdomu, nes dar yra ko rašyti? drinks_cheers.gif Ruoškites, ruoškytes ir prie kompo dažniau reikės prisėst - pasiguosti, išlieti savo pikti, galima ir ant manęs, aš suprasiu smile.gif
Atsakyti
rasyk rasyk... mes skaitom idemiai wink.gif
Atsakyti
Jau ne kartą buvo atklydusi mintis paklausti patarimo , kaip gi nugalėti savo silpnybę.Šiandien suradau JUS ir su didžiausiu džiaugsmu jungiuosi į būrelį.
Rūkau jau seniai.Net nežinau kodėl,vis manau kad tai ramina.Bet gal tik apgaudinėju save.
Vienu metu buvau net nusprendusi tai padaryti,bet pasidalinau šiuo savo sumanymu su bendradarbėmis...Man nepritarė ir nepalaikė,kadangi pas mus daug rūkančių tai visų gundymų ir neatlaikiau.Tuo metu buvau nusipirkusi kažkokius maisto papildus iš firmos Rodnik zdorovja.Nepamenu pavadinimo ir dabar nepažįstu nė vienos pas mus platinančios šią produkciją,bet aprašyme buvo paaiškinta,kad šie papildai suteikia kažkokių medžiagų organizmui ir palengvina abstinenciją.Gal kas nors ką nors apie tai girdėjote?
O kad visoms kartu būtų smagiau paskelbkime išradingiausios motyvacijos konkursą iki rugsėjo 1-os. Bent jau naudingai galėsime pakreipti mintis kai pagalvosime apie...cigaretę. 2.gif
Atsakyti
Julyyte, perrašinėk viską ką turi 4u.gif Pasiskaičius visokių baosybių bus lengviau pasiryžti atsisakyti šio brudno reikalo, o ir motyvacija didės.
Aš tai save skatinu tuo, kad per mėnesį sutaupysiu apie 100 Lt, o tai yra beveik mėnesio šunų maisto norma.

P.S. kažkaip jaučiu, jog šį kartą man pasiseks ax.gif Nes bus galima pasiguosti kaip sunku ir pikta, tuo pačiu žinosiu, kad ne man vienai taip bloga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 26 rugpjūčio 2005 - 19:58
Sveikos,
jungiuos ir aš 4u.gif
Jau prieš savaitę darbe pasakiau, kad nuo rugsėjo 1 d. - viskas, raukiu...
Motyvų daug smile.gif bet kai pamaniau, kad negalėsiu vyresniukei drausti kažko, ką pati darau, - sorry, smegenukai smarkiai ėmė suktis teigiama linkme...
Taigi, stiprybės ir vienybės visoms smile.gif)
Atsakyti
Džiugu, kad mūsų burys vis didėja, sveikos prisijungusios drinks_cheers.gif Prieš skelbdama temę, bijojau, kad išjuoks mane, bet gi žiūriu....viskas ok, yra bendraminčių....ačiu visoms. Aš galvoju, gal geriau kuo mažiau pasakoti aplinkiniams, nes ką papasakoji, tas nesigauna, gal geriau sakyti: "Ai, dabar nenoriu, vakar apsirūkiau ar panašiai."
Mano motyvai gal būtu pinigėliai, man jau 26 dar ne vėlu rūpintis sveiku gyvenimo būdu (po to bus ir mityba), rūkaliai dvokia iš toli, NEPRIKLAUSOMYBĖ, PAVYZDIS VAIKAMS doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
DRAUGAI IR "DRAUGAI"
Vos paskelbe savo ketinimą mesti rūk, pastebėsite, jog jūsų aplinkiniai susiskirsto į dvi stovyklas. Vieni jus sveikina, džiaugiasi, gal net padeda. Kitiems tai - problema. Priežastį nesunku įspėti: jus jiems parodote, kad rūk - tai užsiėmimas, kuriuo protingam žm derėtu vengti. Kaip tik tai ir esate pasirengęs daryti. Visų šių slaptų pavyduolių atžvilgiu turėtumete elgtis ryžtingai, reikalauti, kad jie pripažintų ir gerbtų jūsų sprendimą. Aiškiai leiskite jiems suprasti, kad jūs neberūkysite. Yra vienas radikalus metodas su įkyriais siūlytojais užsirūkyti.
--Paimkite cigaretę.
--Paklauskite, ar dabar ji priklauso jums.
--Išgirdę teigiamą atsakymą, meskite ją ir sumaigykite padu
.

Gerai, mergaitės, kol kas tiek, nes ryt anksti važiuoju į Vln į vestuves, kai gryšiu parašysiu dar, pasiilgsiu jūsų visų. Tikiuosiu mūsų padaugės. Įdomu, kur dingo jau kelias dienas nerūkančios? Ateeeee heart.gif heart.gif heart.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyyte: 27 rugpjūčio 2005 - 01:46
tikrai labai saunu, kad mes visos kartu mesism sita bruda, o siaip as manau, kad labiausiai bus sunku mesti del aplinkiniu kurei ruko... sad.gif Julyte, linksmai sudalyvauk vestuvese wink.gif ir atsirukyk paskutini savaitgali, kad daugiau nenoretum biggrin.gif:D:D
Atsakyti
jsiugzdi Paskelbta Šiandien, 10:37
  tikrai labai saunu, kad mes visos kartu mesism sita bruda,

Aha aha, o as jus stebesiu, akis itempus! rolleyes.gif laugh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Siūlyčiau registraciją. Susirašom visos, kurios metam (na, ketinam mesti ax.gif ) ir paskui dalijamės kasdien savo (-ne)pasiekimais. Nesusilaikiusioms - moraliniai pliūkšniai šiknon, susilaikiusioms - moraliniai aplodismentai.

Pritariat? mirksiukas.gif
Atsakyti