[quote=Kojines2,2006 01 16, 20:40]
[quote=Linuute,2006 01 16, 19:19]
Šaunuolė! Vyras pagiria bent?
Taip,pagiria.jis ir pats nori mesti,bet kiek bande,tai tiek neiseina .J u o k a u d a m a s sako,kad jam vienintelis budas mesti rukyti,tai butu pastoti ,tai sako,kad geriau jau gal rukys toliau .
As tai zinok,istikruju,neesu visai tikra,kad meciau visam laikui.Man vis tokia nuojauta yra,kad kada nors vistiek uztrauksiu
O kaip tau sekasi su tuo metimu?
Su tuo pavalgymu,tai pas mane beda siokia tokia yra.Nuo tos dienos,kai meciau parukymus,priaugau tris kg.Noras pavalgyti yra islikes ir dabar.Ir ne tai,kad pavalgyti,bet paryti,noras sakyciau
Uo, labas, Kojines2, kazkaip vis prie rukymu temu mudvi traukia Tai kaip sekasi nerukyti? Ar nesugriesijai?
Saviski siandien iskomandiravau ir sakiau, bandysiu neberukyti Kazkaip to potraukio rukyti kaip ir nebera ir siaip, tik kai matau po akim besivoliojanti pakeli tai ir pesu
Bet cigareciu jau nebeperku 2 savaites Ismokau nebepirkti, gal ismoksiu ir neberukyti
Tai va - nuo rytojaus neberukau
Hmmm, kazin kelinta karta as taip sakau
Saviski siandien iskomandiravau ir sakiau, bandysiu neberukyti Kazkaip to potraukio rukyti kaip ir nebera ir siaip, tik kai matau po akim besivoliojanti pakeli tai ir pesu
Bet cigareciu jau nebeperku 2 savaites Ismokau nebepirkti, gal ismoksiu ir neberukyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 24, 21:23)
Uo, labas, Kojines2, kazkaip vis prie rukymu temu mudvi traukia Tai kaip sekasi nerukyti? Ar nesugriesijai?
Sveika sveika Neberūkau - žr. liniuotę. Buvo noro, kai nerealiai susinervavau
Bet kažkaip nenorėjau visko sugadinti - manau kad užtektų 1 ir viskas prasidėtų iš naujo.
O kaip tau sekasi?
QUOTE(Kojines2 @ 2006 02 18, 15:57)
Sveika sveika Neberūkau - žr. liniuotę. Buvo noro, kai nerealiai susinervavau
Bet kažkaip nenorėjau visko sugadinti - manau kad užtektų 1 ir viskas prasidėtų iš naujo.
O kaip tau sekasi?
O kaip tau sekasi?
Sveika, nu saunuole As deja, dar negaliu saves taip pavadinti... Bet tikiuosi, kad jau greit, greit.... Parukau karts nuo karto dar
Sveikutės. Buvau užsukus kai tik šitas skyrelis atsidarė rudenį, bet tada tai mano bandymas mesti truko pusdienį ir...eee, tai iš tos gėdos nebesirodžiau. O šiandien gi bandau vėl... Šį kartą pabandžiau su pleistru. Ir ką, efektas nuostabus - tokių baisių "lomkių" kaip tada - nėra. Liko tik psichologinė priklausomybė. Kurią man ištverti lengviau... Jau 16 valandų nei vienos cigaretės! (aišku, gal juokinga toms kurios JAU kelis menesius ar savaites.... bet aš dar pratemptomis minutėmis didžiuojuosi ... ). Ir šiaip, jau 8 metai kai nebuvo tokios dienos kai neparūkyčiau.... Tai čia jau kaip ir stebuklas gaunasi Palaikykit mane kas nors prašauuuuu Bo darbe visi tik šaiposi ir laukia kiek gi ištempsiu
QUOTE(Amu @ 2006 02 20, 15:25)
Sveikutės. Buvau užsukus kai tik šitas skyrelis atsidarė rudenį, bet tada tai mano bandymas mesti truko pusdienį ir...eee, tai iš tos gėdos nebesirodžiau. O šiandien gi bandau vėl... Šį kartą pabandžiau su pleistru. Ir ką, efektas nuostabus - tokių baisių "lomkių" kaip tada - nėra. Liko tik psichologinė priklausomybė. Kurią man ištverti lengviau... Jau 16 valandų nei vienos cigaretės! (aišku, gal juokinga toms kurios JAU kelis menesius ar savaites.... bet aš dar pratemptomis minutėmis didžiuojuosi ... ). Ir šiaip, jau 8 metai kai nebuvo tokios dienos kai neparūkyčiau.... Tai čia jau kaip ir stebuklas gaunasi Palaikykit mane kas nors prašauuuuu Bo darbe visi tik šaiposi ir laukia kiek gi ištempsiu
Žinai kada būna geriausias jausmas? Kai atsikeli ryte ir supranti kad VAKAR nerūkei nei vienos! O tada jau imi galvoti - o tai kokio velnio man 6iandien nuodytis, galiu gi apseit
Sėkmės. Rašyk.
Niu jausmas man panašus, nors ir surūkiau vieną... - bet surūkiau 3 nakties, po to kai 5 val prakosėjau ir liko tik 3 val miegoti, ir jau nebežinojau kaip kitaip sustabdyt tą kosulį.
Tai nesijaučiu viską sugadinus, nes visai nenorėjau, ir šiandien net nebėr jokio kankinimosi, nesinori.... Stebuklas tie pleistrai, bent jau man. Jau visai tvirtai tikiu kad mesiu
Beeet - ka daryti su tuo kosuliu? Jis nenormalus kažkoks bliamba. Žinau, kad turi plaučiai išsivalyti, bet.... Nu man dabar ne atostogos, as nusibaigsiu jei nemiegosiu, nes dienomis krūvis didžiulis - darbas/mokslai ir t.t.
O dar tik pirma para nerūkymo buvo, bijau pagalvoti kas bus po kelių dienų
Kaip jus gelbėjotės nuo to?
Tai nesijaučiu viską sugadinus, nes visai nenorėjau, ir šiandien net nebėr jokio kankinimosi, nesinori.... Stebuklas tie pleistrai, bent jau man. Jau visai tvirtai tikiu kad mesiu
Beeet - ka daryti su tuo kosuliu? Jis nenormalus kažkoks bliamba. Žinau, kad turi plaučiai išsivalyti, bet.... Nu man dabar ne atostogos, as nusibaigsiu jei nemiegosiu, nes dienomis krūvis didžiulis - darbas/mokslai ir t.t.
QUOTE(Amu @ 2006 02 21, 13:23)
Beeet - ka daryti su tuo kosuliu?
Iš ankstesnių pastebėjimų - budavo jei nerūkai nerūkai, ir bac sutrauki vieną - mirtis ... Kosulys ir visa kita.
O jei stabiliai - nerukai, tuomet kosuliuks visvien yra, sausas toks, epizodinis, rytais dažniausiai. Bet po poros savaičių praeina.
che, che, o as isitikinau kaip geriausia mesti rukyti
Ogi reikia
Ta ir padariau Nerukau jau trys menesiukai Ir man smirdi dabar, fe
Ogi reikia
Ta ir padariau Nerukau jau trys menesiukai Ir man smirdi dabar, fe
Bandau mesti rūkyti Ieškau chebros prisijunkit