Tiesą sakai- pirma savaitė sunki, bandžiau kelis kartus, neištvėriau antros dienos, nieko nematai, nieko negirdi, tik RŪKYTI.....Baisūs dalykai, bet kartu mes įveiksim.
Ačiu Ilna už patirtį.
QUOTE(ilna @ 2005 08 23, 16:52)
Priaugau nerealiai. As turbut prie tu 10%, kurie like be nikotino prisilipina 4 kg lasiaku
O po to seka didysis ziaurusis aptekimas lasiniais
Taigi, siuo metu esu laaabai aktyvi pokalbiu apie dietas dalyve, slamsciu nesiraukydama kazkokias puzzales kruopas, svajoju apie grazia figuryte ir apie sveika gyvenimo buda.
O zinot, merginos, ALU AS VIS VIEN LAAAABAI MEGSTU !!!!
O po to seka didysis ziaurusis aptekimas lasiniais
Taigi, siuo metu esu laaabai aktyvi pokalbiu apie dietas dalyve, slamsciu nesiraukydama kazkokias puzzales kruopas, svajoju apie grazia figuryte ir apie sveika gyvenimo buda.
O zinot, merginos, ALU AS VIS VIEN LAAAABAI MEGSTU !!!!
tikrai aciu uz savo skausminga patirti, del to ir bijau mesti nes ir taip per nestuma ne mazai lasaiku prisiauginau, o dar jei mesiu rukyti tai 100 proc. tikrai priaugsiu, nes kazkaip kai parukau tai ir tuoleta uzsimanau "dideliam", o jei ne tai nenoriu... arba kai parukai tai ir alkis dingsta ... zodziu, moraliskai reik nusiteikti, kad busiu stora, bet nerukanti
QUOTE(Julyyte @ 2005 08 23, 18:45)
Tiesą sakai- pirma savaitė sunki, bandžiau kelis kartus, neištvėriau antros dienos, nieko nematai, nieko negirdi, tik RŪKYTI.....Baisūs dalykai, bet kartu mes įveiksim.
Ačiu Ilna už patirtį.
Ačiu Ilna už patirtį.
o as supratau kad tu dar matini, ar ne? tai kaip tada su tuo rukymu...
Baikit, jus, moterytes, taip beviltiskai pesimistiskai ziuret i ateiti be nikotino! Tipo: aciu, aciu, bet as geriau plonesne, by tik su cigarete
Zinokit, pries kelias dienas buvau baliuskoj, ir sugalvojau siaip sau prisimint buvusias dieneles, ir, nors noro nebuvo, sugriesijau...1 cigariuka...
Kaaaip man po to dvoke is burnos... Net ryte atsikelus jauciau ta smarada!
O uz sutaupytus pinigelius( ~300LT per ta laika pribego , o vyro~ 500LT !!!) planuoju neuzilgo padaryt sau super apsipirkimo svente drabuziu parduotuvese, nes ir lasiakai vis mazta ir mazta!
O jau ka sakyt, kai ryte atsikeli geros nuotaikos ir energinga, kaip Ignalinos AES!
Taigi, nekvailiokit! Nuo rugsejo as idemiai seksiu, kaip ten jus laikotes zodzio.
Zinokit, pries kelias dienas buvau baliuskoj, ir sugalvojau siaip sau prisimint buvusias dieneles, ir, nors noro nebuvo, sugriesijau...1 cigariuka...
O uz sutaupytus pinigelius( ~300LT per ta laika pribego , o vyro~ 500LT !!!) planuoju neuzilgo padaryt sau super apsipirkimo svente drabuziu parduotuvese, nes ir lasiakai vis mazta ir mazta!
O jau ka sakyt, kai ryte atsikeli geros nuotaikos ir energinga, kaip Ignalinos AES!
Taigi, nekvailiokit! Nuo rugsejo as idemiai seksiu, kaip ten jus laikotes zodzio.
Sveikos.
Man sunkiausia tai vakare namie. Darbe aš nerūkai, iš ryto taip pat. Vyrą išvariau rūkyti į balkoną, kad nerūkytų namuose , tai vakar pati nuslinkau iš paskos.
Man sunkiausia tai vakare namie. Darbe aš nerūkai, iš ryto taip pat. Vyrą išvariau rūkyti į balkoną, kad nerūkytų namuose , tai vakar pati nuslinkau iš paskos.
QUOTE(ilna @ 2005 08 24, 09:28)
Baikit, jus, moterytes, taip beviltiskai pesimistiskai ziuret i ateiti be nikotino! Tipo: aciu, aciu, bet as geriau plonesne, by tik su cigarete
dekui uz palaikyma ilna, tikrai nuotaika net pakelei man
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 08 23, 22:27)
o as supratau kad tu dar matini, ar ne? tai kaip tada su tuo rukymu...
Taip, maitinu, tai ir ima piktis, kad net dėl vaiko negalėjau pasiaukoti... Labai pikstu ant savęs - silpnavalė, ligonis, begėdė, SLABO
Ilna, Ilna, pavydžiu tau juodai; svorio nebijau, čia jau atskira kalba. Skaitau tavo ir kitų žm patirti ir galvoju, jei kiti sugeba numesti, tai kuo mes prastesnės? Rūkymas- tikras Šlamštas ir nesamonė.....
Nu, tik nepradėkite rūkalių plaučių nuotraukų skelbt, kad geriau save įtikinti, koks brudas tos cigaretės. Plyyyyyz
Aš vis dar negaliu apsispręsti. Buvau susilažinusi žiemą, kad nerūkysiu savaitę. Buvo labai blogai. Ne dėl valgymo/storėjimo, o fizinė savijauta buvo klaiki. Susikoncentruoti buvo siaubingai sunku, todėl dirbau sukandusi dantis ir lėtai lėtai, kaip vėžlys. Galvos skausmas nuo trečios dienos prasidėjo siaubingas, nors šiaip man galvą skauda kartą per penkmetį. Nu dar kartais kai vyno persidegustuoju, bet čia kitas skausmas
Žinau, kad iškart 100 proc. neatsisakysiu, nenoriu "lomkių", kitaip reiktų imti atostogas, o man jų niekas neduos. Pradėsiu mažindama dienos kvotas, o kai priprasiu nuodytis po kelias per dieną, bandysiu rišt visai. Gal taip "lomkės" bus mažesnės
Aš vis dar negaliu apsispręsti. Buvau susilažinusi žiemą, kad nerūkysiu savaitę. Buvo labai blogai. Ne dėl valgymo/storėjimo, o fizinė savijauta buvo klaiki. Susikoncentruoti buvo siaubingai sunku, todėl dirbau sukandusi dantis ir lėtai lėtai, kaip vėžlys. Galvos skausmas nuo trečios dienos prasidėjo siaubingas, nors šiaip man galvą skauda kartą per penkmetį. Nu dar kartais kai vyno persidegustuoju, bet čia kitas skausmas
Žinau, kad iškart 100 proc. neatsisakysiu, nenoriu "lomkių", kitaip reiktų imti atostogas, o man jų niekas neduos. Pradėsiu mažindama dienos kvotas, o kai priprasiu nuodytis po kelias per dieną, bandysiu rišt visai. Gal taip "lomkės" bus mažesnės
na o ka as galiu pasakyti, as niekada negeriau kavos, o dabar kai tik uzsimanau cigaretes is karto pasidarau kavutes ir mmmmm taip skaniai isgeriu, kazkaip noras rukyti praeina.... gal atrasiu buda savo kaip mesti