Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

O aš šian naktį su draugeška buvom bare- prisig ir APSIRŪKIAU ir apsiuosčiau nuo kitų ( galėtu uždrausti kaip ktose šalyse) dumais. Vien žodžiu, po kiekvieno karto apsilankymo bare, vis galvoju kad daugiau ten neisiu vien dėl dumų, tai šį kartą pabandysiu nerūkyti šiandien ir rytoj. Kol kas thumbup.gif O kaip jums sekasi ar padeda pleistrai? kiek mg pirkot ir kiek kainavo?
Gurkšnoju žalią arbatą su jazminais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyyte: 19 lapkričio 2005 - 19:23
QUOTE(nicorrette @ 2005 11 19, 15:59)
nu, kas čia dabar per isterija????

nu ir ką??? prisirūkiai? gerai jautiesi??? tokia šaunuolė, ania?  schmoll.gif
jeeeezau, man irgi tuoj bus isterija... tease.gif

aš tai susitariau su savim taip: dabar suvalgau vieną pakelį čipsų, tada pakelį kukurūzų, jei vis dar bus blogai, tai turiu dar porą Jake ledinukų ir dar pakelį žuvies pirštelių, bet jei vis dar bus blogai...tai turiu dar vieną pakelį čipsų  biggrin.gif
jei rimtai, tai jaučiu eisiu pirkti pleistrų, nuo gumos liežuvis apšašo ir gerklę griaužia,

GfI (galima trumpinsiu?) pirk pleistrą!!!  tai ar prisirūkiai? eehhh, užuodžiu gardų dūmelio kvapą... blush2.gif

nicorette, nu sorry už isteriją, matyt, rimtai reiks pleistro pirkti smile.gif Nerūkiau, žinok, garbės žodis, tik taip save apgaudinėju smile.gif Šiandien dar išlauksiu, bet jau rytoj pešiu kaip kaminas sakau sau vis.. Taip ir einu stepas po stepo.. Tik kad man nei tie kvapai paaštrėjo nei kvėpavimas palengvėjo, kaip kad pasakoja visi, kur metė
unsure.gif gal po kelių savaičių tik?
Šiandien, beje, išgirdau, kad toks baisus noras praeina po 2 savaičių, po mėnesio imi sapnuoti, kad rūkai ir atsibundi išpiltas šalto prakaito, maždaug: "ot durna, juk buvau metus!", bet rizikingiausias laikotarpis po trijų mėnesių. Tada sau manai: juk jau vis tiek nebenoriu, nieko neatsitiks jei vieną sutrauksiu. Ir tada viskas būna taip, it niekada nebūtum metęs.. blink.gif
Žodžiu, mums dar daug visokių sunkių etapų teks nužingsniuoti viena kitai į parankę įsikabinus smile.gif Sakau, gal trijų mėnesių nerūkymo sukaktį reiktų atšvesti kokioj jaukioj nerūkomoj vietoj?smile.gif
Beje, aš kad neėsčiau taip baisiai visaip save lepinu - pasidarau veido kaukę, vonią su aromatiniais aliejais, arbatų visokių žolelių. Tai kol vonioj su kauke guliu neėdu biggrin.gif
Julyte, tau linkiu pagaliau apsispręsti ir mesti!!! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2005 11 19, 20:42)
Nerūkiau, žinok, garbės žodis, tik taip save apgaudinėju smile.gif Šiandien dar išlauksiu, bet jau rytoj pešiu kaip kaminas sakau sau vis.. Taip ir einu stepas po stepo.. Tik kad man nei tie kvapai paaštrėjo nei kvėpavimas palengvėjo, kaip kad pasakoja visi, kur metė

aš ir nebuvau nustojus tavimi tikėti 4u.gif biggrin.gif

dėl tų kvapų, galvoju, matyt dar nebuvau sau labai pakenkus, aš tai labai jaučiu, pvz, kaip smirda mano auto salonas, šiandien labai nuotaiką pasikėliau ryte, atidariau peleninę šiukšlę įdėti, žiūriu pilna kramtoškės tongue.gif

o dvi savaitės praeis oi kaip greit, jau 5 dienos paėjo!! kiek čia beliko..

Julyyte, nenuleisk rankų, tu juk mūsų įkvepėja 4u.gif

pamąstymui: radau tokios info šiandien žurnale "Geri patarimai":

"nustatyta, kad moterims, kurios rūko iki pastodamos ir neštumo metu, gimsta mažesnio svorio vaikai, jie lėčiau vystosi, dažniau serga peršalimo ligomis, jų intelekto koeficientas yra žemesnis nei bendraamžių; dėl rūkymo moteriai padidėja tikimybė pagimdyti negyvą vaiką, dažnesni persileidimai"

nu, o švęsti visada pasiruošusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano rekordas - dvi cigaretės per parą. Gal dar rytoj pabandysiu vieną dienelę g.gif Ačiu už palaikymą ir stiprybės visoms.
Atsakyti
Sveikutes, kur pradingot? Gai paslapcia rukot? As surukiau dvi po 0,5 ir viena 0,3, net pati savim didžiojuosi, šaunuolė Julyytė....tik burnoje atsirado bjaurus kartokas skonis, feee, matyt jau brudai pradėjo eiti lauk, tai pasiemiau čiulpeškę (šiaip tokių saldainių nemėgstu), o dabar žiūrėsiu filmą ir lukštensiu saulėgražas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyyte: 20 lapkričio 2005 - 21:28
Nu ačiū, nicorette, bet aš pati savimi tai visai netikėjau blink.gif Radau čia jus tokias pasiryžusias mesti, o dar po vakar plaučius skaudėjo, maniau, et, pabandysiu smile.gif O va, dabar jau beveik didžiuojuosi savimi smile.gif new_russian.gif
Žodžiu, būtinai būtinai turėsime atšvęsti yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Vasario 15? smile.gif
Julyyte, slapčia nerūkom biggrin.gif žiūrėk ir tu nerūkyk nei slapčia nei atvirai smile.gif pusantros dar atleidžiam, bet jau nuo kitos savaitės teks visai mest, jei nori mūsų baliuj dalyvaut biggrin.gif
Iki, varau griaužt morkų su minrealiniu, mat įsigudrinau, kaip savo niekadėją pilvą apgaut. jis vis maisto reikalauja, o aš morkas griaužiu. Vis tiek daugiau nei kilogramo per vakarą nesuvirškina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nicorrette @ 2005 11 20, 00:11)
"nustatyta, kad moterims, kurios rūko iki pastodamos ir neštumo metu, gimsta mažesnio svorio vaikai, jie lėčiau vystosi, dažniau serga peršalimo ligomis, jų intelekto koeficientas yra žemesnis nei bendraamžių; dėl rūkymo moteriai padidėja tikimybė pagimdyti negyvą vaiką, dažnesni persileidimai"

Va čia tai jo... Įtikina.. Aknsčiau maniau, kad užtenka mest kai apnėštėji, bet jeigu šitokie reikalai, tai... doh.gif
Gerai, kad metėm..
Atsakyti
Labas rytas, ale kokia graži dienelė biggrin.gif Ka, nauja savaitė - nauji darbai. Pabandysiu iki 15 val nerūkyti, po to jau vyrelis išvarys į darbą, tikiuosi nesusigyndysiu eiti pirkti g.gif Jaučiu, reikia dabar varyti į biblioteką - ref rašyti- žiūrėk ir laikas praeis, nes kitaip be rūkymo atrodo nėra kas veikti, ir aplamai ....ai pamiršau ką norėjau pasakyti....Žiūrėkit vasarį neprisibaliavokit nono.gif arba iki vasario neprisibaliavokit - Juk tiek švenčių artėja doh.gif doh.gif
Atsakyti
O kiek tie pleistrai kainuoja?
Labai noriu mesti šį šlykštų įprotį, bet valios neturiu nors tu ką. Jau net gėda rūkyti, bet vistiek rūkau cry.gif
Atsakyti
[quote=Linuute,2005 11 18, 14:15]
[quote=Adrianna,2005 11 18, 02:27]
Adrianna,na o kaip tau sekasi?
[/quote]
Man tai gerai sekasi ax.gif ,juk nerukau jau senokai,tik vis uzeinu jusu palaikyt ir paziureti,kaip sekasi 4u.gif ...
O ar tu nerukymo dienu pinigelius(neisleistus cigaretems) i soniuka dedat???
Jei taip,tai jau pasiziurekit,kiek prisitaupe-gal upas pakils ax.gif
SEKMES ir TOLIAU! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu kas čia vyksta? Kur aktyviausios metikės nicorette ir Linuute????
Ką gal man vienai absitinencijos sindromas, o jums jau taip gerai, kad net pasiguosti nereikia? biggrin.gif
Julyte, žinok, ir aš bijau, kad labai kils pagunda prie to naujametinio šampano užtraukt, o prieš tai dar ir kalėdinis gi baaalius, darbo balius, draugų baliai.. Nu bet kaip nors gal..
Aidar, manau apie kokį 80lt... Bet surizikuok gal ir be pleistrų jei per brangu? Arba su guma ta? Žodžiu, parašyk, kaip sekasi būtinai.
Adrianna, sutaupiau jau 35 lt wink.gif O tu kiek jau laiko metus? Ir ką visai nesinori? Gal kokių patarimų dar žinai?
smile.gif
brunette.gif et, parūkysiu bent virtualiai...
Atsakyti
Siandien kaip tik mama manes klause,ar dar nepradejau rukyti,tai ir susimasciau,kiek laiko abstinencija si karta jau trunka blush2.gif
Kai meciau pirma kart-tai apie 2 metelius nerukiau,o viena diena vyras masinoje ruke,tai ir as brunette.gif patraukiau cigariuka.Kita diena,vel tas pats ir t.t. umn.gif
Bet po keleto menesiuku nusprendziau,kad vis del to reik "stabdyt",tai ir vel pora savaiteliu namie kirviai skraidziojo bash.gif blush2.gif
Dabar jau 9 menuo bis.gif kaip nerukau!
Bet masinoje VISIEMS uzdrausta rukyti!
Aisku ,kad norisi,bet juk apsisprendziau... nono.gif
Atsakyti