Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

Ir iš vis galėtu tuos dalykus pardavinėti už simbolinę kainą arba dalinti nemokamai. O gal čia psichologinis poveikis: tipo nusiperki brangu vaistą ir tipo padeda, nori nenori taip brangiai sumokejęs turi mesti rūkymą. Ok, einu žalios arbatos atsigersiu ir chromo tabletytę (nuo saldumynų) , reikia kambarius tvarkyti, vaikus maitinti....Ai, vakar dar naršiau inete dėl nerūkymo, tai juokiausi, matyt paaugliai susirašynėjo: vieną dieną mečiau rūkyti, nes visą rūkymo procedūrą pasiunčiau nahui megalol.gif . Kaip paprasta?
Atsakyti
[quote=nicorrette,2005 11 17, 19:45]
Labutis!
Kai pirkau tuos pleistriukus,tai lyg vaistininke dave ne pacius stipriausius g.gif .As jai pasakiau,kad surukau po puse pakelio per diena,tai man ji ir rekomendavo juos.Galbut kramtoma guma nuo pleistriuku skiriasi,ir todel jie yra stipresni,nes yra isvirsiniam naudojimui g.gif .
dezuteje ju yra septyni,tai ir bandysiu juos septynias dienas.Vakar,eidama gulti nusiklijavau ji.Sianakt labai gerai issimiegojau.Atsikeliau su tokia gera nuotaikele.Pasidariau kavos ir pasiemus cigarete isejau parukyti tongue.gif ,bet vos tik norejau ja prisidegti,prisiminiau,kad gi nerukau jau kelinta diena!Ot iprotis,ka?!Veliau,isgerus kavos,vel prisiklijavau pleistriuka.Ir vel pykina.Toks jausmas,kad esu persivalgius,bet parukyti netraukia,nes kai prisimenu vakar diena,kai vos neapsivemiau,tai iskart noras praeina smile.gif
Mano vyrelis,tai labai patenkintas,kad metu rukyti smile.gif .Pats niekaip negali mesti,sako,kad jei as sugebesiu mesti,tai ir jis pabandys smile.gif .Jis mane visokiais budais bando palaikyti.Netgi kai i shopingus einu,tai leidzia ka tik noriu pirkti tongue.gif ,o kadangi labai megstu apsipirkineti,tai jausmelis labai geras.
Sakau,gal si karta istikruju mesiu?

Atsakyti
Noras valgyti daug dar vis yra tongue.gif Dabar prisipirkau ivairiu vaisiu vietoj tortuku tongue.gif ,nuo ju vistiek ne tiek daug galima priaugti,negu nuo saldumynu tongue.gif .
Atsakyti
Parasykit,kaip sioji dienele jums eina?Ar dar vis nerukot?
Atsakyti
QUOTE(Adrianna @ 2005 11 18, 03:27)
Linuute, laikykis, ir papasakok ar veikia pleistras,
aš tai pinigų pagailėjau, guma berods pigesnė (28 LT / 30 vnt)
KODEL TAIP BRANGU???? blink.gif
Manasis vartojo,bet dar turiu tu silpnesniu ipakavima(2mg-30gabaleliu),su metu skoniu,tai kaina uzklijuota-17,60(lt)!!! g.gif  g.gif  g.gif

blink.gif tikiuosi neapgavo manęs... nu, bet perku aš ją jau nebe pirmą kartą, kainą berods ta pati ir anksčiau buvo g.gif nu nežinau...svarbu, kad padetų,

Tvarkele-Mute, manau svarbu nusiteikimas, o jau ar guma, ar pleistras, ar kokios tabletės manau nelabai svarbu, visos tos priemonės skirtos paduoti nikotino į kraują, vis biski lengviau... tai belieka tik psichologinę "lomke" įveikti,

anksčiau galvojau, kad bjauriausias dalykas tai psichologiškai save palenkti, bet šį kartą pajutau, kad pirmas nerūkymo dienas sunkiausia yra būtent dėl nikotino trūkumo, organizmui jo reikia, jaučiausi taip lyg (ilgai galvojau kaip nupasakoti) smegenis niežtėtų blink.gif ... o pasikasyt ir negali blink.gif kai gavau nikotino dozę, tas jausmas pranyko, ir tikrai lengviau rolleyes.gif kažkur skaičiau, kad ta priklausomybė nikotinui praeina per 4-5 dienas..

Atsakyti
[quote=Adrianna,2005 11 18, 02:27]
Adrianna,na o kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2005 11 18, 14:50)
Parasykit,kaip sioji dienele jums eina?Ar dar vis nerukot?

man šiandien diena tikrai visai nebloga jau, palyginus biggrin.gif nerūkiau ir nuuu, beveik negalvojau apie tai blush2.gif ryte kažkaip gera buvo, mano rytas visada prasidėdavo taip: šuo išversdavo iš lovos ir išsivesdavo į lauką, kol jis darydavo savo reikalus aš miegodama ant suoliuko dūmą pešdavau, paskui namie toliau snausdavau kokį pusvalandį sedėdama virtuvėj ar tualete, vėl pešdavau, vėl snausdavau, ir taip iki paskutinės minutės, tada jau kulversčiais į darbą blush2.gif

dabar jau antrą dieną aš ryte begioju po kiemą užsidėjusi pavadėlį biggrin.gif paskui savo kudlių kudliausią, ir to apsnūdimo kažkaip nebėra, ir kažkaip lengva krūtinėj..nu, nežinau, nenoriu garsiai skelbtis, kad jau GERAI, bet jau žymiai GERIAU... 4u.gif jau geriau, truputį geriau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2005 11 18, 14:49)
Noras valgyti daug dar vis yra tongue.gif Dabar prisipirkau ivairiu vaisiu vietoj tortuku tongue.gif ,nuo ju vistiek ne tiek daug galima priaugti,negu nuo saldumynu tongue.gif .

o man valgyti nesinori...žandikauliai skauda dirol.gif ir toks š.. skonis burnoj unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(nicorrette @ 2005 11 18, 17:53)
o man valgyti nesinori...žandikauliai skauda  dirol.gif ir toks š.. skonis burnoj  unsure.gif

smile.gif smile.gif smile.gif ,nesupyk,bet man ir paciai is saves juokas ima smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, mielosios, nicorette ir Linuute, kaip džiaugiuos, kad jūs vis laikotės! O tu Julyyte gi pati šią temą ir užvedei, tad nieko nelaukus mesk, juk daug smagiau kolektyviškai kankintis smile.gif O mute-tvarkele ko mums nieko nebepatari?smile.gif

Aš jau buvau pakeliui tų pleistrų pirkti, bet taip ir nenusipirkau. "Nes ką aš valios neturiu?" - tada pagalvojau, nes buvau pamiršus, kad neturiu. Dabar jau gailiuosi labai...
Vis dar nerūkau, išgeriu gal po 20 litrų arbatos per dieną, 5 litrus kavos, 4 litrus vandens.. Bet jau kaip šiandien man negeeeeeeeera. Iškart sakau, jei aš šitiek atsikankinus ir numetus vėl prie šito pasišlykštėtino įpročio grįšiu, nebegerbsiu savęs visai.
Dar vienas gerumas to nerūkymo, kad negeriu visai alkoholio. Šiaip gi mėgdavau prie taurės vynelio kokią knygą paskaityt ir su drauge susitikusios ne arbatą geriam, o dabar bijau, kad ta valia nedingtų smile.gif Nu ta, kurios neturiu. wink.gif
Ai, nesąmonės žodžiu, o dar ir niekas netiki, kad šįkart mesiu...
Sėkmės jums!
Siaubas kiek prirašiau... Bet kaip norėčiau parūūūūūūūūūūūkyyyyyyyyyyytttttttttttt...
Atsakyti
Susitariau su savim taip: šiandien dar nerūkysiu, išlauksiu, bet jau rytoj tai tikrai prisirūkysiu wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2005 11 18, 23:47)
Susitariau su savim taip: šiandien dar nerūkysiu, išlauksiu, bet jau rytoj tai tikrai prisirūkysiu wink.gif drinks_cheers.gif

nu, kas čia dabar per isterija????

nu ir ką??? prisirūkiai? gerai jautiesi??? tokia šaunuolė, ania? schmoll.gif

jeeeezau, man irgi tuoj bus isterija... tease.gif

aš tai susitariau su savim taip: dabar suvalgau vieną pakelį čipsų, tada pakelį kukurūzų, jei vis dar bus blogai, tai turiu dar porą Jake ledinukų ir dar pakelį žuvies pirštelių, bet jei vis dar bus blogai...tai turiu dar vieną pakelį čipsų biggrin.gif

jei rimtai, tai jaučiu eisiu pirkti pleistrų, nuo gumos liežuvis apšašo ir gerklę griaužia,

GfI (galima trumpinsiu?) pirk pleistrą!!! tai ar prisirūkiai? eehhh, užuodžiu gardų dūmelio kvapą... blush2.gif
Atsakyti